Royal Fans vragen zich af of prins Harry aanwezig zal zijn bij de onthulling van het standbeeld van prinses Diana

Royal Fans vragen zich af of prins Harry aanwezig zal zijn bij de onthulling van het standbeeld van prinses Diana
Royal Fans vragen zich af of prins Harry aanwezig zal zijn bij de onthulling van het standbeeld van prinses Diana
Anonim

Prins Harry en William hebben over drie maanden een spannende reünie in Londen.

Een in opdracht gemaakt standbeeld van hun moeder, prinses Diana, zal op 1 juli worden onthuld in Kensington Palace, op wat haar 60e verjaardag zou zijn geweest.

Maar fans vragen zich af of Harry er wel zal zijn. Zijn vrouw, de hertogin van Sussex, zou in de zomer bevallen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de broers momenteel in oorlog zijn na DAT interview met Oprah.

Tijdens zijn interview met Oprah op zondag, verwees prins Harry naar de breuk met zijn broer en zei: "Zoals ik al eerder zei, ik hou zielsveel van William. Hij is mijn broer. We zijn samen door een hel gegaan. Ik bedoel, we hebben een gedeelde ervaring. Maar we zijn op verschillende paden."

Prins William Prins Harry
Prins William Prins Harry

Gisteren verdedigde Prins William zijn familie tijdens een bezoek aan een school in Oost-Londen met zijn vrouw Kate Middleton, De hertog van Cambridge werd gevraagd door een verslaggever van Sky News: "Is de koninklijke familie een racistische familie, meneer?'"

"We zijn geen racistische familie", zei hij nadat hem een vraag was gesteld.

En toen hem werd gevraagd of hij zijn broer al had gesproken, antwoordde de vader van drie: "Ik heb hem nog niet gesproken, maar dat ben ik ook van plan."

Prins Harry en Meghan Markle met Oprah Winfrey
Prins Harry en Meghan Markle met Oprah Winfrey

De Sussexen maakten een reeks explosieve beweringen over hun tijd als werkende royals tijdens het twee uur durende interview met Oprah Winfrey.

Deze omvatten claims van racisme in het paleis, waar een lid van de koninklijke familie naar verluidt "bezorgdheid" uitte over Archie's huidskleur.

Buckingham Palace gaf als reactie een zeldzame verklaring af, waarin stond dat de problemen die naar voren werden gebracht "betreffend" waren en "privé zullen worden behandeld".

In een grote kijkcijfers voor CBS spraken Harry en Meghan over de meedogenloze aanvallen van de Britse roddelpers.

Meghan voerde aan dat zoon Archie, in tegenstelling tot zijn neef en nicht, geen ZKH-titel heeft.

Meghan onthulde dat tijdens discussies over de titel van Archie, sommige leden van de familie "zorgen en gesprekken hadden over hoe donker zijn huid zou kunnen zijn als hij geboren wordt."

Meghan, net als Harry, weigerde het familielid te identificeren en zei:

“Ik denk dat dat erg schadelijk voor ze zou zijn.”

Winfrey sprak met haar vriend Gayle King in de nasleep van haar geweldige interview op CBS This Morning.

"Hij deelde de identiteit niet met mij, maar hij wilde er zeker van zijn dat ik wist, en als ik de kans had om het te delen, dat het niet zijn grootmoeder of zijn grootvader was [die] deel uitmaakten van die gesprekken, "zei de legendarische gastheer.

Ze herhaalde, om heel duidelijk te zijn: "Noch zijn grootmoeder noch grootvader maakten deel uit van die gesprekken." Maar hoewel hij de koningin en prins Philip uitsloot, voegde ze eraan toe, heeft Harry haar niet verteld wie het was.

Aanbevolen: