‘The Crown’: uitgelekte afbeeldingen met Elizabeth Debicki als prinses Diana, prins William & Harry

Inhoudsopgave:

‘The Crown’: uitgelekte afbeeldingen met Elizabeth Debicki als prinses Diana, prins William & Harry
‘The Crown’: uitgelekte afbeeldingen met Elizabeth Debicki als prinses Diana, prins William & Harry
Anonim

Het vijfde seizoen van Netflix' historische drama met een groot budget, The Crown, wordt momenteel gefilmd. Een week sinds de serie officieel de eerste blik wierp op Harry Potter-actrice Imelda Staunton als koningin Elizabeth II, geeft een nieuwe gelekte afbeelding fans een glimp van prinses Diana.

De show herschikt zijn personages om de twee jaar om op natuurlijke wijze de veroudering van de koninklijke familie weer te geven. In seizoen 4 speelde Emma Corrin prinses Diana (en ontving een Emmy-nominatie) en in de laatste twee seizoenen zal de rol worden overgenomen door de Australische actrice Elizabeth Debicki. De Tenet-ster werd gespot tijdens het filmen op het Ardverikie Estate in de Schotse Hooglanden, samen met twee jonge acteurs die Prins William en Prins Harry speelden

Debicki is een evenbeeld van de volksprinses

Hoewel het beeld de acteurs van een afstand ziet, lijkt Debicki een evenbeeld van Diana te zijn. Ze was gekleed in een lichtblauwe spijkerbroek, een marineblauwe blazer en een roze overhemd. Twee jonge jongens gekleed in bijpassende gestreepte T-shirts lopen op het pad voor haar, dat het uitgestrekte landgoed bedekt.

Fans van de serie waren stomverbaasd over de casting en prezen hoe Debicki er zelfs van een afstand uitzag als de overleden prinses. "de manier waarop deze verre foto er nog steeds uitziet als diana…miss debicki heeft absoluut gediend", schreef een fan in de reacties.

"ELIZABETH DEBICKI IS COMING TO SERVE", deelde een andere, naast een foto van prinses Diana in exact dezelfde blazer.

De acteurs die Prins William en Prins Harry spelen zijn nog niet onthuld, maar fans kunnen er veel van verwachten in het seizoen, dat zich zal concentreren op een tumultueuze periode in het leven van de koningin.

Seizoen vijf begint naar verwachting in het begin van de jaren '90 en neemt The Crown mee naar de 21e eeuw, waarbij de mislukking van de huwelijken van de kinderen van koningin Elizabeth op het kleine scherm wordt weergegeven.

Debicki werd aangekondigd als castlid in 2020 en was verheugd om Diana's nalatenschap naar voren te brengen in de show. Ze zei: "De geest van prinses Diana, haar woorden en haar daden leven in de harten van zo velen. Het is mij een voorrecht en een eer om deel te nemen aan deze meesterlijke serie, waar ik vanaf aflevering één absoluut verslaafd aan was."

Emma Corrin uitte ook haar opwinding over het feit dat Debicki de rol kreeg en zei dat de actrice "briljant" was in een verklaring.

Aanbevolen: