Sam Asghari positief getest op COVID en onthult dat Britney Spears 'meer dan prima' is

Inhoudsopgave:

Sam Asghari positief getest op COVID en onthult dat Britney Spears 'meer dan prima' is
Sam Asghari positief getest op COVID en onthult dat Britney Spears 'meer dan prima' is
Anonim

Sam Asghari is de man die Britney Spears fans graag haten. Ze zijn niet onder de indruk van hem en ze vertrouwen hem ook niet, maar hij is hun belangrijkste bron van informatie over hun favoriete popster, dus luisteren ze nog steeds naar wat hij zegt.

Asghari's relatie met Britney Spears heeft de fans in het recente verleden wat creepy vibes gestuurd, en ze zijn er helemaal niet van overtuigd dat deze twee een gezonde relatie hebben. Sterker nog, de meerderheid van de Spears-fans die zich online uiten, hebben de neiging te geloven dat Sam in feite Britney's baas is en dat hij haar elke beweging controleert. Dat gezegd hebbende, fans maakten zich zorgen over Britney en hebben afgestemd op de mediakanalen van Sam Asghari in de hoop meer informatie te krijgen. Ze hebben het gewoon. Sam Asghari zegt dat Britney Spears "meer dan prima" is.

Sam Asghari krijgt COVID

De update over Britney Spears was verborgen, dus als je met je ogen knipperde, heb je hem gemist, maar hij is er. Dit begon allemaal toen Sam Asghari een bericht op zijn Instagram-pagina plaatste waarin hij verklaarde dat hij positief is getest op COVID-19. Hij stelde fans gerust dat hij inderdaad het virus heeft opgelopen en dat hij zich korte tijd ziek voelde, maar hij gaat verder met te zeggen dat hij zijn onberispelijke gezondheid en zeer fitte lichaamsbouw toeschrijft als de redenen dat hij in staat was om een zeer snelle en zeer volledig herstel. Als fitnesstrainer en gezondheidsexpert zei Sam; "Ik had slechts 1 dag symptomen van verkoudheid, dag 2 nadat ik positief testte, maar 24 uur later was ik volkomen normaal", en dit bracht een fan ertoe hem te vragen of Britney Spears "oké" is.

Sam Asghari zegt dat Britney Spears 'meer dan prima' is

Onder de vele mensen die zich zorgen maakten over zijn gezondheid en online kwamen om hem te vragen of hij nu echt in orde is, was er een die besloot te vragen hoe het met Britney Spears gaat. Schokkend reageerde Sam Asghari. Dit was het moment waar Britney Spears-fans met ingehouden adem op hebben gewacht. Asghari reageerde door te zeggen: "meer dan prima. Ik was blij dat ik het nieuws zo vroeg had gehoord dat ik niemand om me heen had besmet." Degenen onder jullie die dit zelf willen zien, kunnen naar Sam's Instagram-post gaan, scrollen naar de opmerking van @seleno_velasquez. Dit is waar Sam zijn reactie op die gebruiker plaatste.

Zou dit het begin kunnen zijn van nog meer antwoorden? Fans weten niet eens zeker of ze iets moeten geloven dat Sam Asghari zegt, maar ze zijn hoe dan ook dankbaar voor de zeldzame update. Velen hebben nu het gevoel dat er gemoedsrust is in de wetenschap dat ze waarschijnlijk het coronavirus niet heeft opgelopen, maar lopen nog steeds voorzichtig op hun tenen rond de reactie van Sam Asghari, niet volledig gelovend in wat hij zegt, of hij echt Britneys baas is en de reden achter haar vreemde gedrag. Nu hij heeft gereageerd op de directe vraag van een fan over Britney, kijken fans obsessief naar zijn accounts om te zien of hij aanvullende informatie lekt of een van de brandende vragen beantwoordt die fans hebben gesteld.

Aanbevolen: