Prins Harry en William's relatieproblemen blijven ruzie volgen op de begrafenis van prins Phillip

Prins Harry en William's relatieproblemen blijven ruzie volgen op de begrafenis van prins Phillip
Prins Harry en William's relatieproblemen blijven ruzie volgen op de begrafenis van prins Phillip
Anonim

De koninklijke familie blijft onder vuur liggen nu er berichten komen over broers Prins Harry en Prins William die ruzie maken na de begrafenis van Prins Phillip. JustJared meldde dat de broers ruzie maakten zodra ze uit de schijnwerpers waren. Hoewel het niet bekend is waar de twee ruzie over hadden, tonen ze al maanden vijandigheid jegens elkaar, wat escaleerde na het beruchte Oprah-interview in maart 2021.

Een vriend van de familie besprak de zaak later met The Daily Mail en zei: "de woede en woede tussen die twee is zo diep gegroeid. Er zijn te veel harde en kwetsende dingen gezegd. Er is geen informatie over de exacte woorden die de broers na de begrafenis hebben uitgewisseld. Er zijn echter geruchten dat William Meghan Markle tijdens hun ruzie "die verdomde vrouw" noemde.

Fans die de koninklijke familie hebben bijgehouden, hoopten dat de twee herenigingen voor dit evenement hen zouden helpen hun relatie te herstellen, wat ze dachten dat het deed. Markle was niet aanwezig vanwege haar zwangerschap waardoor ze niet kon vliegen.

Prins Harry heeft de afgelopen maanden meer de krantenkoppen gehaald dan de meeste leden van de koninklijke familie om redenen die bijdragen aan de spanning tussen hem en William. Hij en Markle namen deel aan een interview met Winfrey en beschuldigden racisme binnen de koninklijke familie. Dit is echter niet waar de breuk begon.

In werkelijkheid werd de breuk duidelijker in 2019, na een tijdschriftomslag waar William niet zo dol op was. Hij en Harry hadden ruzie over de omslag, waarvan niemand kan bevestigen wat ze zeiden.iHeart Radio meldde echter dat dit gevecht de reden was waarom Harry en zijn vrouw de jaarlijkse zomervakantie van de koninklijke familie niet bijwoonden.

Een ander punt van hun bitterheid jegens elkaar betreft William en zijn vrouw Kate Middleton, die meer taken op zich namen na Harry's vertrek uit de koninklijke familie. Iedereen, vooral William, was verrast door deze beslissing, die tot enkele problemen leidde omdat hij en Middleton verder in de schijnwerpers zouden komen te staan en hogere verwachtingen zouden hebben.

Ze zijn er echter in geslaagd om alles zo goed mogelijk op één lijn te houden en zijn de koninklijke familie zo goed mogelijk blijven vertegenwoordigen. Minder dan twee weken na de begrafenis vierde het paar hun tiende huwelijksverjaardag.

Beiden zullen op 1 juli opnieuw samenkomen om de onthulling van een standbeeld van hun overleden moeder, prinses Diana, te vieren. Het standbeeld werd in gebruik genomen op de 20e verjaardag van haar dood in 2017, en het zal worden onthuld op wat de 60e verjaardag van hun moeder zou zijn geweest. Yahoo! meldde dat koninklijke expert Andrew Morton over Losse Vrouwen zei: "Diana zei me bij verschillende gelegenheden heel duidelijk dat ze Harry zag als de wingman voor William in wat een zeer eenzame, sombere baan als toekomstige koning zou zijn."

Hoewel de broers altijd een sterke band hadden, is het moeilijk te zeggen of ze achter gesloten deuren weer ruzie zullen maken. Toen de vriend van de familie echter bleef praten over hen twee op de begrafenis van prins Phillip, zei hij dat ze het niet met elkaar eens waren geworden en besloot zijn verklaringen door te zeggen: "Het conflict tussen Diana's twee bitter verdeelde zonen lijkt niet snel te eindigen.."

Aanbevolen: