De hilarische manier waarop Rihanna Jimmy Kimmel in de maling nam

Inhoudsopgave:

De hilarische manier waarop Rihanna Jimmy Kimmel in de maling nam
De hilarische manier waarop Rihanna Jimmy Kimmel in de maling nam
Anonim

Sterren die kunnen uitblinken in meerdere facetten van de entertainmentindustrie, krijgen de kans op unieke carrières die maar weinigen benaderen. In één ding uitblinken is geweldig, maar alles kunnen kan iemand naar een ander niveau tillen. Zoals fans hebben kunnen zien, kan Rihanna een beetje van alles.

De ster is geen onbekende in talkshowoptredens, en toen ze te zien was in de show van Jimmy Kimmel, zorgde ze ervoor dat ze de goederen meebracht en een gedenkwaardige grap uithaalde waar fans thuis graag naar keken. Kimmel was een goede sport en het hielp mensen een andere kant van Rihanna te zien die normaal buiten de camera wordt gehouden.

Laten we de hilarische grap die Rihanna enige tijd geleden met Jimmy Kimmel uithaalde eens nader bekijken.

Rihanna is een grote ster

Sinds het uitbreken van een grote ster in de jaren 2000, zijn maar weinig mensen op de planeet in de buurt gekomen van wat Rihanna heeft kunnen bereiken in de muziekindustrie. Simpel gezegd, ze is een uitzonderlijk getalenteerde zangeres die de ene enorme hit na de andere heeft neergezet. Natuurlijk is ze een ongelooflijk populaire keuze geweest om te verschijnen in late night shows en in films.

Om de zaken in perspectief te plaatsen: naar schatting heeft Rihanna meer dan 60 miljoen platen over de hele wereld verkocht, waardoor ze een van de meest succesvolle artiesten van haar tijd is. Er wordt ook geschat dat Rihanna wereldwijd ook 215 miljoen digitale exemplaren heeft verkocht. Het wordt niet veel groter dan de zangeres in de muziekindustrie, en ze heeft altijd iets nieuws om de hoek dat uiteindelijk bovenaan de hitlijsten komt te staan.

Zo geweldig als zingen voor Rihanna is geweest, heeft ze door de jaren heen ook deelgenomen aan een aantal acteerprojecten. De zangeres was te zien in projecten als Battleship, This Is the End, Valerian and the City of a Thousand Planets, Ocean's Eight en Guava Island. Het is een indrukwekkende lijst met credits en we denken dat deze alleen maar zal blijven groeien.

Als een frequente gast op late night shows, heeft Rihanna het pad gekruist met de grootste hosts die er zijn, waaronder Jimmy Kimmel, die een beruchte grappenmaker is.

Kimmel heeft zijn gasten in de maling genomen

Lang voordat Jimmy Kimmel een van de grootste sterren op de late night-televisie werd, was hij presentator bij The Man Show, wat destijds een behoorlijk grote hit was. Hij heeft in zijn tijd wat acteerwerk gedaan, maar sinds zijn debuut op de late avond in 2003, is zijn tijd achter het bureau waar mensen hem het beste van kennen.

Het blijkt dat Kimmel nogal een grappenmaker is, en hij heeft er geen problemen mee om met mensen te knoeien voor het amusement van het publiek. Zoals fans door de jaren heen hebben gezien, is Kimmel altijd op zoek naar mensen om grappen te maken, en hij heeft alles gedaan, van het in de maling nemen van familieleden tot het in de maling nemen van basisschoolklassen.

Het is echter bekend dat Kimmel het uitdeelt en het neemt, en er zijn een aantal beroemdheden geweest die de kans hebben gekregen om de gastheer in de maling te nemen. Op een gegeven moment kwam Rihanna in actie en drukte ze een stempel op het publiek toen ze Kimmel in zijn eigen show voor de gek hield.

De hilarische grap

Kimmel houdt er misschien van om mensen in de maling te nemen, maar dat doet Rihanna ook.

Volgens Rihanna: "Ik hou ervan om grappen uit te halen met mensen. Mijn band: ze hebben het meest geleden … omdat je je onderweg een beetje verveelt en een beetje kattenkwaad uitha alt -- vooral tijdens de laatste shows …"

“Ze maken een grap met mij, of [ik] grap met hen, of beide,” vervolgde ze.

Voor haar grap met Kimmel eindigde de zangeres met een concert in zijn slaapkamer terwijl hij sliep! Op dat moment debuteerde Rihanna haar single, "B Better Have My Money", en Kimmel kreeg een onverwachte show en een aantal stoelen op de eerste rij. De video zelf is hilarisch om te zien, en het duurde niet lang voordat sociale media wat gebabbel veroorzaakten over wat ze zagen op Kimmel's show.

Niet alleen was de grap zelf gedenkwaardig, maar het nummer werd een enorme hit in de Billboard-hitlijsten en bereikte uiteindelijk de 15e plek in de Hot 100. Nogmaals, Rihanna had een enorme hit die op de fans wachtte, en de grap over Kimmel was zeker een boost voor de onmiddellijke aantrekkingskracht van het nummer.

Het is maar goed dat Jimmy Kimmel het even goed kan als hij het kan voorschotelen, en hopelijk zullen we meer hilarische grappen blijven zien in zijn show.

Aanbevolen: