De niet-traditionele manier waarop Shakira en Gerard Pique hun kinderen opvoeden

Inhoudsopgave:

De niet-traditionele manier waarop Shakira en Gerard Pique hun kinderen opvoeden
De niet-traditionele manier waarop Shakira en Gerard Pique hun kinderen opvoeden
Anonim

2010 was een redelijk goed jaar voor Gerard Pique, en dat is nogal een understatement. Hij leidde niet alleen Spanje naar het WK in Zuid-Afrika, maar ontmoette tegelijkertijd ook de liefde van zijn leven.

De beruchte 'Waka Waka' was dat jaar toevallig het themalied en Shakira nam deel aan de laatste wedstrijd. Volgens Pique was er een onmiddellijke connectie tussen de twee.

“Ik heb de grootste titel gewonnen die je kunt krijgen en heb de liefde van mijn leven ontmoet. Ik verliet Zuid-Afrika als een ander persoon en had een onvergetelijke ervaring”, voegde hij eraan toe.

Twee blijven vandaag samen, gelukkiger dan ooit tevoren. Ze zijn niet getrouwd, maar de band is hechter dan ooit. Wat hun gezinsleven betreft, hebben fans zich altijd afgevraagd hoe de twee het voor elkaar krijgen, gezien hun gekke schema's die veel reizen vereisen.

Zoals we in het artikel zullen onthullen, zijn sommige van hun benaderingen van ouderschap echt niet de norm, maar hey, het lijkt prima te werken voor de twee.

Van de muziek die ze thuis spelen, tot hun schema's tot het behandelen van hun kinderen als gelijken, laten we eens kijken naar hun benadering van ouderschap.

Geen Shakira-muziek in huis

Het gaat erom de dingen thuis zo normaal mogelijk te houden. Het koppel wil hun kinderen niet onderdompelen in roem. Daarom gaat Shakira zo ver dat ze het spelen van haar eigen muziek rond de kinderen vermijdt.

"Ik probeer te voorkomen dat ik mijn eigen muziek speel in mijn huis, in mijn omgeving", zei ze. "Ik probeer ze zoveel mogelijk normaliteit te geven. Ze kunnen niet ontsnappen aan de realiteit dat ik een publiek persoon evenals hun vader, maar we proberen te leven als zeer eenvoudige mensen.”

Dus wat speelt ze in plaats daarvan? Blijkt dat er een breed scala aan muziek is, van old-school geluiden tot moderne muziek: "We luisteren naar Frank Sinatra, Billie Holiday, Green Day, Pearl Jam, Carlos Vives, old-school salsa -- iets voor elke stemming. Milan houdt van nummers met veel percussie; Ik denk dat baby's van nature aangetrokken worden tot dat soort ritmes."

De kinderen hebben het beste van meerdere genres en bovendien leerden ze zowel Engels als Spaans, dus het is eerlijk om te zeggen dat ze tweetalig zijn.

Een vast schema bestaat niet

Dit zou geen verrassing moeten zijn, maar in tegenstelling tot andere ouders heeft het paar echt geen vast schema. Piqué heeft een veeleisend schema op de weg en tijdens de training, terwijl Shakira een vergelijkbare levensstijl heeft.

Beiden hebben erkend dat hun tijdspatroon niet traditioneel is en dat familie een grote rol speelt bij het helpen.

"We zijn nooit een traditioneel stel geweest", vertelde de Hips Don't Lie-zanger ooit aan Viva magazine. “We hebben geen schriftelijke deal om de taken te delen of iets dergelijks, maar we zijn allebei erg betrokken bij het ouderschap en proberen het zo goed mogelijk op te lossen, we ondersteunen elkaar en we vinden ook een enorme hulp in onze gezinnen. We weten geen andere manier om het te doen!”

Shakira gaf toe met People, ouderschap kan een hele uitdaging zijn en in werkelijkheid is het het moeilijkste wat ze ooit heeft gedaan.

Ik heb op de meest uitdagende podia opgetreden voor een echt veeleisend publiek en ik heb ontmoetingen gehad met wereldleiders die je soms een beetje ongerust maken, maar niets heeft me zo zelfbewust gemaakt als moeder zijn.”

Een sleutel tot haar aanpak is om de dingen met haar kinderen zo echt mogelijk te houden.

Praten met de kinderen als gelijken

Het tonen van genegenheid jegens de kinderen is de sleutel en bovendien is hun benadering om ze als gelijken te behandelen.

“In Spanje spreken ouders als gelijken met hun kinderen en ik heb het gevoel dat de kinderen op hun beurt reageren.”

“In alle drie de culturen hebben ouders aandacht voor hun kinderen”, merkt ze op. "Hun vader [Gerard Piqué] en ik groeiden allebei op in zeer hechte families en dat heeft ons openlijk liefdevolle ouders gemaakt."

Shakira noemde haar Pique de moderne vader die veel taken op zich neemt met de kinderen.

Ondanks hun verschillende manieren en opvattingen is het duidelijk dat het paar de zaken onder controle heeft en het is geweldig om te zien hoeveel ze ernaar streven om hun kinderen een normale omgeving te geven, gezien hun roemruchte leven buiten het gezinsleven.

Aanbevolen: