Fans houden van de manier waarop Jimmy Kimmel met Andy Dick omging toen hij Ivanka Trump probeerde te betasten

Inhoudsopgave:

Fans houden van de manier waarop Jimmy Kimmel met Andy Dick omging toen hij Ivanka Trump probeerde te betasten
Fans houden van de manier waarop Jimmy Kimmel met Andy Dick omging toen hij Ivanka Trump probeerde te betasten
Anonim

Interviews op live-tv kunnen beide kanten op, ze kunnen ofwel erg vermakelijk zijn, ofwel extreem ongemakkelijk. Vraag het maar aan Graham Norton die in zijn show gedwongen werd om te gaan met een dronken Mark Wahlberg.

Heck, zelfs Jimmy Fallon is door zijn vroegere gasten in de maling genomen, omdat hij hen onderbrak tijdens hun verhalen (we kijken naar jou Dakota Johnson.)

Jimmy Kimmel is een gastheer die graag plezier heeft, of het nu gaat om zijn gasten in de maling nemen of gewoon een convo met hen hebben. In dit geval werd Kimmel echter gedwongen om op een grote manier op te treden, omdat een van zijn gasten Andy Dick te ver ging en zijn gast Ivanka Trump betastte.

Laten we terugkijken op de beproeving en hoe het allemaal ging.

Andy Dick heeft een slechte geschiedenis van het betasten van beroemdheden

Andy Dick heeft echt niet de schoonste geschiedenis als het gaat om controversiële zaken. Hij werd een paar jaar geleden beschuldigd van een misdrijf van seksuele batterij, voor het betasten van een vrouw in LA.

Bovendien ging hij ook te ver naast Pamela Anderson tijdens een Comedy Central Roast, waarbij hij haar borststreek aanraakte.

Het is er niet beter op geworden voor Dick, aangezien hij onlangs werd gearresteerd voor mishandeling met een dodelijk wapen, volgens Page Six. Volgens Elisa Jordana die het nieuws onthulde, ging het leven van Dick van tevoren in een stroomversnelling.

"Het werd erger en erger en erger", zegt ze. “Elke dag was er wel een probleem. Er waren tekenen dat er iets ging gebeuren.”

“Er zijn waarschuwingsborden bij mensen. Het komt niet uit de lucht vallen. Toen ik hoorde dat hij in de gevangenis zat, was ik niet zo verrast', zegt Jordana, eraan toevoegend dat ze blij is dat hij in de gevangenis zit omdat hij veilig is. "We hoeven ons geen zorgen te maken dat hij vandaag gaat sterven", zegt ze.

Alsof dat nog niet moeilijk genoeg was om te verteren, zou er weer een interview de kop opsteken, waarin Andy's ongepaste gedrag opnieuw wordt getoond.

Andy Dick is van 'The Jimmy Kimmel Show' getrapt vanwege het onhandig betasten van Ivanka Trump

Het begon op rotsachtige voorwaarden, toen Ivanka op weg was naar 'The Jimmy Kimmel Show'. Nu moet worden opgemerkt dat Kimmel voorafgaand aan het interview Donald Trump zijn woord had gegeven dat het goed zou gaan met zijn dochter … voer Andy Dick in.

Dick besloot tijdens dit interview uit het verleden een beetje te ver te gaan en Ivanka Trumps benen te betasten. Ivanka voelde zich op dit moment duidelijk niet op haar gemak en werd helemaal rood. Wat Kimmel betreft, hij deed zijn best om meteen in te grijpen.

"Andy, raak Ivanka alsjeblieft niet aan," zegt Kimmel, terwijl hij opstaat uit zijn stoel en naar Dick loopt. "Donald Trump zal ons allebei doden."

Jaren later zou Andy Dick het moment daadwerkelijk opnieuw posten, zijn kant ervan vermelden en zien hoe hij zag dat de dingen misgingen.

"De keer dat ik de dochter van Trump, Ivanka, 'betrapte' op Jimmy Kimmel Live', schreef hij. "Haar benen glinsterden en ik probeerde te zien of de glitter eraf zou vegen. Ik dacht ook ten onrechte dat ze met me zou uitgaan. Ik werd gekscherend weggevoerd door de beveiliging. Gaat iemand Trump wegdragen? Geen grap. Verwarrende tijden."

Het interview zou eindigen met het beveiligingsteam van Kimmel die Andy Dick uit het interview zou begeleiden, terwijl hij opnieuw probeerde Ivanka's arm aan te raken.

Ondanks alle onhandigheid die plaatsvond, applaudisseerden fans voor Kimmels reactie op dit alles.

Fans applaudisseerden Jimmy Kimmel voor zijn reactie

Via platforms zoals YouTube en Reddit applaudisseerden fans Jimmy Kimmel voor zijn gedrag tijdens het interview. Zoals we in het verleden hebben gezien, lieten sommige hosts dingen gewoon los, maar deze keer was het goed voor Kimmel om in te stappen.

Fans prezen zijn acties.

"Jimmy heeft dit perfect afgehandeld. Dit is een schoolvoorbeeld van hoe dit soort gedrag (ongeacht of de dader een man of een vrouw is) moet worden behandeld door iemand (man of vrouw) die er getuige van is."

"Goed dat Kimmel echt opstaat en er iets aan doet terwijl hij live op tv is, moet ongemakkelijk voor hem zijn geweest."

"Ik heb medelijden met Jimmy omdat hij erom moest lachen, maar hij wist en voelde dat het zo verkeerd was."

Fans zouden Andy Dick ook veroordelen voor zijn gedrag.

"Ik kan niet geloven dat hij uit de gevangenis is, hij moet opgesloten worden. Ik bedoel, hij doet dit op live tv. Stel je voor wat hij achter het scherm kan doen."

"Ik heb het al eerder gezegd en ik zeg het nog een keer… We moeten Andy op een wachtlijst zetten."

Goed van Jimmy dat hij tussenbeide is gekomen en goed van Ivanka omdat hij haar koel houdt.

Aanbevolen: