Deze iconische komiek heeft een hekel aan Piers Morgan en fans begrijpen waarom

Inhoudsopgave:

Deze iconische komiek heeft een hekel aan Piers Morgan en fans begrijpen waarom
Deze iconische komiek heeft een hekel aan Piers Morgan en fans begrijpen waarom
Anonim

Piers Morgan heeft behoorlijk wat vetes. Het lijdt geen twijfel dat zijn voortdurende vete met Meghan Markle zijn beroemdste is. Maar de voormalige gastheer van Good Morning Britain verdient vrijwel de kost door ruzie te maken. Dat komt omdat hij bijna altijd zijn mening uitspreekt en het resoneert niet altijd met iedereen. In feite maakt het sommige mensen oprecht boos.

Hoewel sommigen op Reddit niet begrijpen dat hij nog niet is geannuleerd, verdedigen anderen zijn recht op vrije meningsuiting, maar zijn het gewoon niet met hem eens. Hoe dan ook, Piers weet precies wat voor soort energie hij opwekt. Hij is tenslotte een uitzonderlijk slimme man en het zou moeilijk zijn om alle haat niet op te merken. Vanwege het imago dat hij heeft gecreëerd, hebben zelfs andere beroemdheden problemen met hem. En daar hoort een grote komiek bij.

Piers heeft vetes van beroemdheden gehad met Nicki Minaj, Daniel Craig en zelfs Howard Stern. Maar er is een komiek die hem absoluut verafschuwt en het recht in zijn gezicht vertelde. Haar interview met Piers is zelfs een van de meest ongemakkelijke maar geweldige momenten in de televisiegeschiedenis. We hebben het natuurlijk over Chelsea Handler.

Waarom Chelsea Handler Piers Morgan recht in zijn gezicht riep

In 2011 werd Piers Morgan de gastheer van een CNN-programma dat het beroemde tijdslot van Larry King verving. De interviewshow kreeg veel pers, vooral vanwege de manier waarop Piers zijn interviews deed. Hoewel de show een paar jaar duurde, besloot CNN in 2014 te annuleren. Hoewel sommigen de manier waarop hij dingen deed leuk vonden, was komiek Chelsea Handler niet een van die mensen. De onbezonnen en onverzettelijke strip staat ook bekend om haar vetes met beroemdheden, omdat haar imago, net als Piers, sommige mensen de verkeerde kant op wrijft. En misschien was Piers een van die personen toen hij het interview inging en haar en haar arbeidsethos meteen beledigde. Hierdoor had Chelsea er geen probleem mee om de presentator te roepen tijdens zijn eigen show.

"Ik wil dat kijkers weten - ik bedoel, ze moeten het weten omdat ze je waarschijnlijk volgen op Twitter - ik bedoel, je kunt niet eens 60 seconden opletten. Je bent een vreselijke interviewer," zei Chelsea strijdlustig.

"Nou, je hield mijn aandacht gewoon niet vast. Dat is meer een probleem voor jou dan voor mij," snauwde Piers terug.

"Dat is niet mijn probleem. Dit is jouw show. Je moet aandacht besteden aan de gast die je hebt uitgenodigd voor je show", reageerde Chelsea voordat ze zei dat het niet uitmaakt hoe interessant Piers zijn gasten vindt, hij moet zijn werk doen.

"Natuurlijk maakt het [uit of ze interessant zijn]!"

"Nou, misschien komt er daarom een einde aan je baan."

"Wauw… We willen je niet dwarsbomen, toch?"

"Ik weet het niet, jij wel?"

Chelsea en Piers' interactie is een van de meest beruchte interviews met beroemdheden geworden, omdat het maar doorging. Het is het soort ongemakkelijke interview waar sommige fans voor leven. Ook al probeerde Piers het interview terug te leiden naar het traditionele rijk, Chelsea kon het gewoon niet helpen hem te blijven beledigen. Terwijl Piers erin slaagde een paar beledigingen op haar af te schieten, is het duidelijk dat ze het voordeel had. Ze is tenslotte de komiek. Maar… ze maakte niet echt een grapje… Dit is iets wat veel fans hebben opgepikt omdat het interview is opgenomen in verschillende compliaties van mensen die Piers in zijn gezicht beledigen.

Chelsea Handler heeft tot op de dag van vandaag een hekel aan Piers Morgan

Hoewel veel komieken gemeen zijn om grappig te zijn, lijkt het erop dat Chelsea's gebraad van Piers Morgan in zijn show na verloop van tijd volkomen authentiek was. Ze mag hem niet en ze wil dat de wereld het weet. Nog in maart 2021, toen Piers in zijn inmiddels beroemde schandaal rond zijn kritiek op Meghan Markle terechtkwam, tweette Chelsea over hoeveel ze hem niet mag.

"Sommige gaatjes worden beter. Sommige blijven hetzelfde", tweette Chelsea naast een clip van haar interview met Piers in 2014.

De Tweet kreeg veel steun van beroemdheden zoals Reese Witherspoon, January Jones, Natalie Portman en Dax Shepard. Natuurlijk waren er talloze beroemdheden die het recht van Piers steunden om Meghan Markle te bekritiseren, ook al waren ze het niet echt eens met de opmerkingen die hij maakte. Hoewel we niet weten wat Chelsea Handler's mening is over het recht van Meghan Markle en Piers om haar te bekritiseren, was ze ondubbelzinnig over haar ware gevoelens over hem. Vanwege het beeld dat Piers voor zichzelf heeft gecreëerd en de brutale eerlijkheid van haar Tweet, retweeten meer dan 10 duizend mensen Chelsea's commentaar ter ondersteuning. Ze waren het duidelijk met haar eens.

Aanbevolen: