George en Amal Clooney ontkennen zwangerschapsgeruchten

George en Amal Clooney ontkennen zwangerschapsgeruchten
George en Amal Clooney ontkennen zwangerschapsgeruchten
Anonim

Er zal niet snel een nieuwe baby bij de Clooney-familie komen.

Op vrijdag, oké! De VS meldden dat George Clooney en zijn vrouw Amal nog een kind verwachtten. De nieuwszender speculeerde dat het paar hun tweede tweeling kreeg en dat Amal in haar eerste trimester zat.

Het roddelblad voegde eraan toe dat de twee niet zeker wisten of ze meer kinderen zouden kunnen krijgen, en het nieuws werd “allermaals met goede wensen ontvangen. George was zo trots en Amal straalde.” Een vertegenwoordiger van hun team ging echter in op de geruchten en onthulde aan ET Canada dat het verhaal niet waar was.

Het koppel heeft een vierjarige tweeling, Ella en Alexander. Vorige maand gingen George en Amal naar het Comomeer, Italië om de verjaardag van hun tweeling te vieren.

GERELATEERD: George Clooney redde zijn carrière door een van de slechtste familiefilms ooit gemaakt door te geven

"George en Amal namen elke dag zoals die kwam", onthulde een andere bron aan People. "Ze hebben altijd prioriteit gegeven aan familietijd, dus ze waren erg positief over alle extra tijd met de kinderen. Ze zijn de meest verbazingwekkende ouders."

"George is zo'n leuke vader", voegde de bron eraan toe. "De kinderen zijn dol op hem."

In december vertelde de met een Oscar bekroonde acteur aan hetzelfde tijdschrift dat zijn leven volledig is veranderd sinds hij het ouderschap is ingegaan, en dat hij dol is op de contrasterende persoonlijkheden van de tweeling. "Het is grappig, het is een tweeling, maar ze zijn heel anders", vertelde hij destijds aan de nieuwszender. "Ella is erg verlegen bij volwassenen."

The Ocean's Eleven-acteur deelde een moment waarop de persoonlijkheden van de tweeling duidelijk werden. “We hebben een Sint-Bernardpuppy, Rosie, en ze weegt ongeveer 125 pond.van pure energie, "legde hij uit. 'Ze is gestoken door een bij, en als we nu de hond uitlaten en er wandelaars langskomen, verbergt Ella haar gezicht als het ware terwijl Alexander naar hem toe komt lopen en zegt: 'Rosie is gestoken door een bij.' Hij legt het aan iedereen uit."

Je leert zoveel van een tweeling omdat je ze allebei tegelijk opvoedt, op dezelfde dag geboren, maar je realiseert je hoe weinig het met jou te maken heeft. Ze waren de persoon die ze zouden worden toen ze werden geboren,” voegde hij eraan toe. “Nu is al je hoop om ze een beetje in de goede richting te leiden.”

Na de zwangerschap werden geruchten door de vertegenwoordigers van de acteur als vals bestempeld, OK! De VS hebben het artikel verwijderd van hun officiële website en sociale media-accounts. Ze hebben geen verklaring vrijgegeven over het valse rapport.

Aanbevolen: