Hier zijn de beste vrienden van Lala Anthony in Hollywood

Inhoudsopgave:

Hier zijn de beste vrienden van Lala Anthony in Hollywood
Hier zijn de beste vrienden van Lala Anthony in Hollywood
Anonim

La La Anthony wordt voornamelijk geassocieerd met haar ex-man Carmelo Anthony en is een prominente basketbalvrouw. Maar door hard werken heeft ze sindsdien naam gemaakt. La La begon als radio-stagiair op de jonge leeftijd van 15 en is sindsdien doorgegroeid.

Met verschillende acteercredits op haar naam, talloze shows op haar naam en een constante aanwezigheid in de entertainmentindustrie die al meer dan twee decennia duurt, is La La een subtiele maar krachtige kracht die een fervente connectie heeft die snijdt over de hele industrie. Naast haar vriendelijke verstandhouding met veel beroemdheden, heeft La La echter een hele reeks A-listers die ze zussen noemt. De televisiepersoonlijkheid heeft een benijdenswaardige meidengroep, maar wie zijn de leden?

9 Kim Kardashian

Hoewel het niet zeker is hoe La La en Kim vrienden werden, vormden het duo een verstandhouding in de vroege stadia van hun carrière toen ze probeerden de sociale ladder te beklimmen om de beroemdheden op de A-lijst te worden die ze nu zijn. De BFF's maakten toen deel uit van dezelfde sociale kring en zijn sindsdien een fundamenteel onderdeel van elkaars leven gebleven. Veel meer dan het delen van zinderende foto's op Instagram en op luxe vakanties gaan, zijn La La en Kim er voor elkaar geweest in moeilijke tijden. Toen de Power-ster in 2017 uit elkaar ging van haar man Carmelo Anthony, was Kim er om haar er doorheen te helpen. De KUWTK-ster kreeg een soortgelijke gunst toen ze werd beroofd in Parijs, waarbij La La een van de eerste mensen was die haar bezocht toen ze in NYC belandde.

8 Ciara

Ciara's vreugdevolle energie maakt het niet moeilijk voor te stellen waarom iemand zich tot haar aangetrokken zou voelen. Maar een combinatie van haar en de positieve vibe van La La is iets waar we geen genoeg van kunnen krijgen. De meisjes laten ons altijd een serenade brengen met hartverwarmende foto's en video's op hun sociale media-pagina's. Maar na de val hebben ze elkaar de rug toegekeerd. Tijdens een aflevering van The View uit 2016, toen co-host Raven-Symoné voor Ciara kwam en haar bespotte omdat ze haar relatie met ex Future op sociale media had getoond en vervolgens uit elkaar ging, verdedigde La La haar meisje. De realityster merkte op dat fans degenen waren die gefascineerd waren door de relatie en niet door Ciara die opschepte.

7 Kelly Rowland

Kelly Rowland en La La kregen een band door hun ultieme liefde voor hun kinderen. La La is een liefhebbende moeder van de 14-jarige Kiyan, die ze verwelkomde met de NBA-speler. Aan de andere kant is Kelly een moeder van twee jongens, Titan van 6 en Noah van zes maanden. Aangezien La La voorop loopt in het opvoedingsspel, heeft Kelly de neiging om haar om advies te vragen. Tijdens een evenement ter ere van moeders in 2017, gaf Kelly haar meisje een oprechte shoutout, prees ze haar omdat ze een uitstekende moeder was en herinnerde ze zich hoe ze altijd aantekeningen van haar maakt over hoe ze een uitzonderlijke man opvoedt.

6 Vanessa Bryant

Vanessa en La La hebben elkaar leren kennen via hun echtgenoten, die beide NBA-supersterren zijn. Terwijl ze opdaagden om hun echtgenoten op het veld te ondersteunen, vormden de TRL-host en Vanessa een hechte band in hun identiteit als basketbalvrouwen. Hun vriendschap werd echter naar een ander niveau getild toen Vanessa haar man Kobe Bryant en dochter Gigi verloor bij een verwoestende helikoptercrash in januari 2020. La La stapte op om aan haar zijde te staan, en het paar is sindsdien hecht geworden en beschrijft zichzelf zelfs als niet alleen vrienden maar familie.

5 Monica Denise

R&B-zangeres Monica Denise maakt ook deel uit van La La's hechte kring. Er is niet veel bekend over de geschiedenis van hun vriendschap, maar ze gaan zeker ver terug. Van tijd tot tijd worden fans toegezongen met hartverwarmende foto's van de meisjesvrienden, waaronder soms andere meisjes uit de kliek. Vooral Kim wordt vaak gezien met Monica en La La, en het trio v alt altijd op. In september 2020, kort nadat Kim was aangeklaagd voor de SKIMS-kraamlijn, vond ze onderdak in La La en Monica. De groep genoot van een dag samen terwijl ze fashion statements maakten met hun looks.

4 Serena Williams

Tennislegende Serena Williams is een goede vriend van La La. En hoewel het paar een ingehouden relatie heeft die niet altijd op sociale media wordt gepubliceerd, zijn ze er altijd voor elkaar. Beide moeders, La La en Serena, vinden ouderschap als een gemeenschappelijke basis. Tijdens een optreden in 2017 op Watch What Happens Live with Andy Cohen, bekritiseerde La La de controversiële opmerkingen van John McEnroe over Serena en noemde het 'bullsit'. La La prees ook Serena, die op dat moment zwanger was van dochter Olympia, en merkte op dat ze een uitstekende moeder zou worden.

3 Gabrielle Union

Net als haar vriendschap met Vanessa Bryant, werden La La en Gabrielle Union maatjes vanwege het beroep van hun man. Gabrielle is getrouwd met voormalig Miami Heat-speler Dwyane Wade. Door hun echtgenoten op het veld te ondersteunen, worden het paar goede vrienden. In 2017 gaf Gabrielle een shoutout naar haar goede vriend op Instagram. Ze uploadde een foto waarop ze aan het veld zaten met La La met een basketbal in haar hand terwijl ze schreef:

De goede vrienden zullen de hoofdrol spelen in Gabrielle's aankomende film The Perfect Find, en foto's van hen op de set laten zien dat ze een geweldige tijd hebben.

2 Beyoncé

Ja, La La is bevriend met niemand minder dan Queen B! Het is geen nieuws dat Beyonce een sukkel is voor privacy, dus hoewel we misschien geen foto's van haar en La La op sociale media zien, hebben het paar een behoorlijk hechte band. Toen Beyonce haar pushparty gaf voor haar tweeling, Sir en Rumi, was La La natuurlijk aanwezig, maar ondanks de druk van de media tijdens een optreden op Watch What Happens Live with Andy Cohen, hield La La zich stil over de details. Er wordt ook aangenomen dat toen La La en Carmelo voor het eerst problemen hadden met hun huwelijk, Beyonce haar aanmoedigde om niet op te geven, gezien haar situatie met Jay-Z.

1 Taraji P. Henson

Taraji en La La vormden een vriendschap op de set van Think Like A Man Too, en het was meteen een connectie voor de meisjes. Toen Taraji in de prijzen viel voor haar spectaculaire optreden in Hidden Figures, was La La een van de luidste stemmen die voor haar steunden. De 39-jarige heeft Taraji ook gecrediteerd als een van haar grootste inspiratiebronnen.

Aanbevolen: