Dit zijn de 7 beste mannelijke vrienden van Taylor Swift

Inhoudsopgave:

Dit zijn de 7 beste mannelijke vrienden van Taylor Swift
Dit zijn de 7 beste mannelijke vrienden van Taylor Swift
Anonim

Bekroonde singer-songwriter Taylor Swift is niet alleen een gigant in haar branche, maar heeft ook een ongelooflijk breed scala aan mogelijkheden. Van het werken met enkele van de meest legendarische Hollywood-regisseurs tot het bezit van tot 10 Guinness World Records zelf, de in Pennsylvania geboren artiest heeft ongetwijfeld een behoorlijk iconische naam voor zichzelf gemaakt.

Velen die de wereldster kennen, kennen ook haar groep hechte ridderbesties. Swift staat bekend om haar met vriendinnen gevulde "ploeg" die hun muziekvideodebuut maakte in 2014 met de release van haar iconische video "Bad Blood". Maar hoe zit het met de heren, vraagt u zich misschien af? Hoewel Swift het grootste deel van haar directe kring van oude vriendenmeisjes lijkt te behouden, heeft ze natuurlijk nog steeds een overvloed aan strakke mannelijke vrienden. Laten we dus eens kijken naar de beste mannelijke vrienden van de singer-songwriter.

7 Ed Sheeran

Als eerste hebben we de wereldwijd succesvolle singer-songwriter, Ed Sheeran. De vriendschap van Swift en Sheeran is er echt een voor in de verhalenboeken. Het paar ontmoette elkaar in 2012 toen ze besloten hun creatieve muzikale krachten te bundelen en samen te werken aan de 2x-platina plaat, "Everything Has Changed". Tijdens een gesprek met Capital FM in 2012 schetste Swift hoe ze bij hun eerste ontmoeting meteen een hechte vriendschap met Sheeran vormde vanwege hun vergelijkbare werkethiek en gevoel voor humor. Na een overvloed aan gezamenlijke optredens op het podium en een decennium van vriendschap, blijft het paar net zo hecht als in 2012.

6 Ryan Reynolds

Als volgende hebben we Hollywood-legende en Deadpool-ster Ryan Reynolds. Hoewel het een beetje onduidelijk is wanneer het paar hun eerste ontmoeting ooit had, werd Reynolds voor het eerst samen met Swift gefotografeerd tijdens haar 4 juli-viering in 2016. De zangeres en de Hollywood-ster werden vrienden via Reynolds' vrouw en Gossip Girl-legende, Blake Lively. Swift en Lively hadden eerder een hechte vriendschap ontwikkeld die teruggaat tot 2015 nadat Lively haar obsessie met de musicalster publiekelijk had gedeeld.

5 Dylan O'Brien

Vervolgens hebben we een van Swift's recent ontdekte mannelijke BFF's, Teen Wolf-ster Dylan O'Brien. De vriendschap tussen het paar begon in 2021 toen Swift O'Brien koos om te schitteren in haar korte film voor haar hit "All Too Well" naast Stranger Things-ster Sadie Sink. Tijdens een gesprek met E! Nieuws, Swift benadrukte hoe O'Brien ongetwijfeld de eerste keuze voor de rol was geweest. De veelzijdige zangeres sprak over haar opluchting toen O'Brien zijn rol in de video had geaccepteerd en verklaarde dat ze echt niet had gedacht aan een back-upoptie voor de rol. Hartverwarmend genoeg was O'Brien, voordat hun vriendschap floreerde, door de jaren heen een die-hard "swiftie" geweest en blijft hij onder de indruk van zijn nieuwe BFF.

4 Ryan Tedder

Als volgende hebben we nog een grote naam in de songwriting- en productie-industrie met One Republic's frontman Ryan Tedder. Tedder en Swift's vriendschap ontwikkelde zich dankzij hun samenwerking op verschillende nummers van Swift, zoals haar hit "Welcome To New York" uit 1989 en vele gezamenlijke optredens op het podium. Buiten hun professionele relatie hebben de twee een mooie vriendschap ontwikkeld op basis van wederzijdse bewondering voor elkaars ambachten. Tijdens een gesprek met Fault Magazine benadrukte Tedder dit toen hij verklaarde dat Swift zijn favoriete artiest aller tijden was om mee samen te werken.

Hij verklaarde: Ze is pond voor pond de meest getalenteerde schrijver van elke artiest waarmee ik ooit heb gewerkt. Taylor is de enige artiest met wie ik heb gewerkt die over de volledige vaardigheden beschikt. Als ze geen artiest was, zou ze de nummer één songwriter ter wereld zijn. Als ze geen songwriter was, zou ze de nummer één artiest ter wereld zijn.”

3 Brendon Urie

Vervolgens hebben we nog een getalenteerde muzikant en reus in zijn branche, Panic At The Disco!'s Brendon Urie. Ondanks hun eerste samenwerking ooit, "ME!", die onlangs in 2019 debuteerde, was het paar al lange tijd bewonderaars van elkaar. Tijdens haar Elle-coververhaal uit 2019 vertelde Swift zelf hoeveel Panic At The Disco!'s "I Write Sins Not Tragedies" haar tienerjaren had gevormd. Urie heeft ook gesproken over de relatie van het paar voordat ze in 2014 met elkaar samenwerkten, toen hij zei:

“T. Swift, eerlijk gezegd was ik vanaf het begin dol op dat meisje, ze is super getalenteerd, echt slimme songwriter, echt leuk. Ze lijkt me erg leuk om mee te werken. Hoe dan ook, het zou gewoon leuk zijn."

2 Grant Mickelson

De volgende keer hebben we een van Swift's oudste vrienden en muzikale metgezellen, Grant Mickelson. Swift en Mickelson begonnen hun muzikale reis samen waarin hij optrad als de leadgitarist van Swift's band, The Agency. Toen de country-singer-songwriter beroemd werd, nam ze Mickelson bij elke stap met zich mee. Ze traden samen op het podium tijdens haar allereerste tours, Fearless en Speak Now. Hoewel het paar tegenwoordig niet al te veel tijd samen lijkt door te brengen, blijft Mickelson zijn liefde en steun voor de zanger tonen via zijn sociale media-accounts.

1 Todrick Hall

En tot slot hebben we nog een van Swifts langstlopende vriendschappen met BFF Todrick Hall. Volgens Republic World kruiste het paar elkaar aanvankelijk in 2015 toen Swift haar liefde toonde voor een vakkundige mashup van haar eigen nummers die Hall had samengesteld. Na het mooie moment nodigde de zangeres Hall uit om wat tijd met haar door te brengen tijdens haar iconische tour in 1989, waarin hun relatie bloeide. Sindsdien is het paar zo dik als dieven, voortdurend liefde voor elkaar op sociale media en ongetwijfeld elkaars rug wanneer het moeilijk wordt.

Aanbevolen: