Hier zijn de beste vrienden van Jonah Hill in Hollywood

Inhoudsopgave:

Hier zijn de beste vrienden van Jonah Hill in Hollywood
Hier zijn de beste vrienden van Jonah Hill in Hollywood
Anonim

Jonah Hill's opkomst van een komische acteur tot een steunpilaar in Hollywood was op zijn zachtst gezegd een wilde rit. Hij is een komische legende van zijn generatie, maar hoewel hij vooral bekend is om zijn hilarische rollen in 21 Jump Street en Superbad, is Jonah altijd in voor de taak als het gaat om dramatische uitvoeringen. The Wolf of Wall Street, Moneyball, Don't Look Up en True Story zijn enkele van de meest opvallende dramatische titels in zijn filmografie.

In die tijd heeft de 38-jarige ster heel wat beroemde vrienden gemaakt in Hollywood, van acteerlegendes tot bonafide popsterren. Hier zijn enkele van Jonah Hill's beste vrienden in Hollywood en de korte geschiedenis van hun relaties.

6 Leonardo DiCaprio is bevriend met Jonah Hill

Jonah Hill en Leonardo DiCaprio zijn enkele van de puurste beste vrienden van Hollywood, zowel op als naast het scherm. Hoewel het paar vooral bekend staat om hun samenwerking in de Oscar-genomineerde film The Wolf of Wall Street, speelden ze ook samen in een aantal andere films, waaronder de film Django Unchained uit 2012 waarin Leo de belangrijkste antagonist speelde en Jonah op de set verscheen. om een kleine cameo uit te voeren. Ze werden vaak gezien tijdens feesten, prijsuitreikingen bijwonen en samen lunchen.

In feite was het Leo die voor Jonah opkwam om hem zijn rol als Wolf of Wall Street te bezorgen. Hij ging ooit zitten en sprak met regisseur Martin Scorsese om hem te overtuigen om Jonah in te huren voor de rol, en de rest is geschiedenis.

DiCaprio en Hill woonden zelfs samen terwijl ze aan de film Don't Look Up werkten. Het is duidelijk dat de twee erg close zijn.

5 Channing Tatum is ook bevriend met Jonah Hill

Jonah en Channing Tatum's chemie op het scherm werd getest in 21 Jump Street in 2012 en het vervolg, 22 Jump Street, twee jaar later. Tijdens een interview zei Jonah dat hij eerst contact had opgenomen met Channing om hem te vragen zijn co-ster te zijn. Aanvankelijk onzeker, nam Channing de rol aan onder één voorwaarde: "Oké, maar als ik zuig, ga ik je vermoorden. Serieus." Een vriendschap gemaakt in de hemel, inderdaad.

"Mensen vragen of we vrienden zouden zijn geweest op de middelbare school omdat onze personages in de film geen vrienden waren, maar ik denk dat we beste vrienden zouden zijn geweest op de middelbare school," legde Jonah uit. "We komen uit heel verschillende plaatsen, maar we hebben een zeer vergelijkbare moraal over vriendschap."

4 Emma Stone is ook bevriend met Jonah Hill

Jarenlang hebben Emma Stone en Jonah Hill een vrij unieke vriendschap gedeeld. Het begon allemaal toen ze samen speelden in de komedie Superbad uit 2007, en sindsdien zijn ze al meer dan tien jaar vrienden. De twee sloegen in 2018 weer de handen ineen voor de Netflix-serie Maniac. Sprekend met Entertainment Tonight, had Jonah enkele hoge woorden te zeggen over zijn vriendschap met de ster van The Amazing Spider-Man.

"Ze is zo goed, zo briljant", zei hij. "Ik word bevriend met artiesten die ik echt bewonder, dat is best verbazingwekkend. En het is bijzonder om te zien hoe iemand met wie ik al zo lang bevriend ben zo begaafd en zo erkend wordt."

"Ik vind Jonah ongelooflijk en ik was zo opgewonden om weer met hem aan de slag te gaan", voegde Emma er snel aan toe.

3 en Adam Levine is bevriend met Jonah Hill

In tegenstelling tot de meeste celebs op deze lijst die Jonah ontmoetten op een set van een film, gaan Maroon 5-frontman Adam Levine en Jonah Hill eigenlijk heel ver terug. In een gesprek met Howard Stern in 2014 legde Jonah Hill uit dat ze jeugdvrienden waren op de middelbare school. Ze leerden elkaar kennen via hun vaders. Decennia later leidde Hill Levine's huwelijk met Behati Prinsloo. De twee zijn ook samen gezien naar NBA-wedstrijden.

"Onze vaders ontmoetten elkaar in het kantoor van de directeur op de middelbare school," zei Hill. "We waren aan het carpoolen. We woonden bij elkaars huizen."

2 James Franco was een andere beroemde vriend van Jonah Hill

Jonah en James Franco zijn twee komische zwaargewichten in Hollywood, dus hun vriendschap zou voor de meeste filmfans geen verrassing moeten zijn. Ze ontmoetten elkaar tijdens het filmen van de apocalyptische komediefilm This Is the End uit 2013, samen met Jay Baruchel, Danny McBride, Emma Watson en meer. In 2015 stelden ze hun chemie opnieuw op de proef in True Story, een misdaaddrama over een van de meest gezochte criminelen van de FBI (gespeeld door James Franco) die zich verstopt in Mexico met de identiteit van een journalist (gespeeld door Jonah Hill).

1 Regisseur Judd Apatow is bevriend met Jonah Hill, nadat hij hem in verschillende projecten heeft gecast

Regie Judd Apatow houdt ervan om Jonah te casten. Sterker nog, het paar heeft samen meerdere films gemaakt, waaronder The 40-Year-Old Virgin, Funny People, Knocked Up en Superbad. De laatste film is een geliefde coming-of-age tienerkomedie, en een van de instant klassiekers van zijn tijd.

Gek genoeg gaf Aptow ooit toe dat hij van de set liep toen Jonah niet stopte met vloeken in het bijzijn van zijn dochter, de toen 9-jarige Maude. Destijds waren hij en de rest van de Superbad-cast samen om wat commentaar op te nemen voor een speciale functie op de Superbad-dvd, en het is veilig om te zeggen dat het niet goed ging.

Aanbevolen: