Wie zijn de beste vrienden van Sarah Hyland in Hollywood?

Inhoudsopgave:

Wie zijn de beste vrienden van Sarah Hyland in Hollywood?
Wie zijn de beste vrienden van Sarah Hyland in Hollywood?
Anonim

Sarah Hyland is vooral bekend van haar rol als Haley Dunphy in de super populaire hitserie Modern Family. Haley, een favoriet bij fans, was altijd het superleuke feestmeisje dat ervan hield om met jongens te flirten en haar jongere broers en zussen tegen zich in het harnas te jagen. Ze was vaak erg stressvol voor haar ouders, maar dat was slechts een van de redenen waarom fans zoveel van haar hielden. In het echte leven heeft Hyland beweerd meer op haar boekenachtige tv-zus, Alex, te lijken en houdt ze ervan om thuis te blijven in het zweet in plaats van uit te gaan en te feesten.

Dat gezegd hebbende, Hyland heeft een stel super hechte vrienden in Hollywood, maar de meeste zijn niet super bekend. Ze post vaak over hen op haar Instagram-verhalen en hoeveel ze van ze houdt en waardeert, waardoor veel fans zich afvragen wie ze zijn en of ze allemaal werkende leden van de entertainmentindustrie zijn.

8 Ciara Robinson

Ciara Robinson is de beste vriend van Hyland van allemaal en zal het bruidsmeisje zijn op de bruiloft van Hyland. Volgens Robinson's Instagram-profiel is ze zowel een blogger als een YouTuber. Ze is ook een influencer op Instagram en richt zich op mode, lifestyle en reizen. Ze heeft momenteel meer dan 34 duizend volgers. Ze heeft ook vele jaren als model gewerkt en speelde in een aantal korte films met de titel Stained and How'd I Get In This Field? Ze had ook een rol in de film uit 2021, Malibu Horror Story.

7 Justin Mikita

Justin Mikita staat bekend als de echtgenoot van Jesse Tyler Ferguson van Modern Family. Als iemand Hyland of Mikita op sociale media heeft gevolgd, zouden ze waarschijnlijk weten dat de twee dol op elkaar zijn. Hyland schrok zelfs toen ze Mikita zag aankomen bij haar bruidsdouche. De twee delen een liefde voor Britney Spears die ongeëvenaard is en al jaren super hechte besties. Ze ontmoetten elkaar natuurlijk via Ferguson, die in 2010 met Mikita begon te daten nadat ze elkaar in de sportschool hadden ontmoet.

6 Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens en Hyland zijn al vele jaren vrienden en Hyland heeft door de jaren heen altijd haar steun voor haar vriend uitgesproken op sociale media. Hyland en Hudgens delen een liefde voor Broadway en Hyland woonde zelfs de première bij van de Netflix-film, Tick, Tick… Boom! om Hudgens te ondersteunen in de verfilming van de musical Jonathan Larson.

5 Ashley Newbrough

Ashley Newbrough is een actrice die vooral bekend staat om haar rol als Sarah Baker in de kortstondige CW-serie Privileged. Ze verscheen ook in de rol van Kyra in verschillende afleveringen van de ABC-dramaserie, Mistresses. Het meeste van haar werk was in televisiefilms, zoals Love Under the Stars, You May Now Kill the Bride, Small Town Christmas en Snowmance. Ze werd opgevoed door een Amerikaanse vader en een Canadese moeder en verhuisde uiteindelijk naar Canada vanuit Newport, Rhode Island toen ze nog maar drie jaar oud was.

4 Katie Stevens

Katie Stevens is vooral bekend van haar werk aan Freeform's The Bold Type, MTV's Faking It en als voormalig deelnemer aan American Idol. Stevens woont momenteel in Nashville met haar man, Boys Like Girls-frontman, Paul DiGiovanni, dus zij en Hyland zien elkaar niet vaak persoonlijk, aangezien Hyland in Los Angeles woont, maar ze houden nog steeds van elkaar en zijn dol op elkaar en ondanks de lange afstand toch contact kunnen houden.

3 Allan Avendano

Allan Avendano is een visagist voor beroemdheden die heeft gewerkt met dames als Suni Lee, Sabrina Carpenter en Sarah Hyland. Hij doet al jaren haar make-up voor evenementen en de twee hebben een geweldige band en vriendschap. Volgens zijn biografie op zijn website werd Avendano geboren in de Filippijnen en verhuisde hij naar Los Angeles toen hij vijf jaar oud was. Toen hij opgroeide, werd hij verliefd op de glamour van het oude Hollywood en wordt er tot op de dag van vandaag door geïnspireerd.

2 Matt Shively

Matt Shively is het vriendje van Newbrough en de twee zijn sinds 2017 aan het daten. In november 2020 wijdde Shively een Instagram-post aan Hyland voor haar 30e verjaardag, waarin ze verklaarde dat ze zijn "dag 1" en "zus van een ander" was. meneer." Hij is een acteur die het meest bekend is vanwege zijn vaste rol van Jimmy O'Neal in The Real O'Neals van 2016 tot 2017. Hij werkt op het scherm sinds 2007 toen hij een niet-gecrediteerde rol speelde in de film Rattle Basket. Hij heeft momenteel 55 acteercredits onder zijn naam op IMDb.

1 Ian Hyland

Hoewel Ian Hyland de broer van Sarah is, zijn ze ook goede vrienden. De twee gaan vrij vaak met elkaar om en delen een hechte persoonlijke band die de meeste broers en zussen niet hebben, vanwege het feit dat hij Sarah enkele jaren geleden een van zijn nieren heeft gegeven. Haar broer lijkt de meeste huisfeesten bij te wonen die ze geeft voor verschillende feestdagen, zoals Halloween en oudejaarsavond. Niet veel broer en zus duo's zijn zo hecht als zij twee, en het is geweldig dat ze op dit punt in hun leven nog steeds goede vrienden zijn.

Aanbevolen: