Waarom fans denken dat de samenzwering over de zoon van Louis Tomlinson absoluut gek is

Inhoudsopgave:

Waarom fans denken dat de samenzwering over de zoon van Louis Tomlinson absoluut gek is
Waarom fans denken dat de samenzwering over de zoon van Louis Tomlinson absoluut gek is
Anonim

Het internet heeft veel ideeën en is een wilde wereld van krankzinnige samenzweringstheorieën. Men kan zich herinneren dat fans op sociale media zichzelf en elkaar ervan overtuigden dat de baby van Louis Tomlinson niet echt was. Daarom hebben een aantal roddelbladen en nieuwszenders ook de twijfel gewekt en zijn ze aan de slag gegaan om het te bewijzen. Zelfs dan denken velen dat de samenzwering over zijn zoon absoluut krankzinnig is, en dit is waarom!

Waar begint de baby-samenzwering van een Louis Tomlinson zelfs?

Sommige One Direction-fans denken dat de zoon van Louis, Freddie, niet bestaat en ze ondersteunden het met een theorie. De samenzwering die beweert dat de baby van de zanger nep is, begon toen een Twitter-account bekend als @BrianaFacts werd aangemaakt dagen voordat Louis en Briana Jungwirth voor het eerst samen een club verlieten. Vanaf daar werden de dingen wilder en wilder.

Regieleiders dachten dat iemand foto's had gedeeld van andere mensen die daadwerkelijk kinderen hadden, en zelfs zo ver gingen om te beweren dat Louis foto's van zichzelf met andere baby's in scène had gezet, zodat hij foto's zou hebben om op zijn sociale media-accounts te plaatsen. De gekke geruchten die op het internet rondgingen over de baby van de zangeres bleven maar rondhangen.

Sinds deze buitensporige geruchten opdoken, spraken zowel Louis als Briana hun teleurstelling uit. Het duo hield hun baby uit het publieke oog en deelde slechts een handvol foto's van hem. Maar sommige fans raakten ervan overtuigd dat de baby niet echt bestond en sloten af met een theorie genaamd "Babygated", aldus Buzzfeed.

Kortom, deze fans geloofden dat de hele zwangerschap-, geboorte- en babyfoto's nep waren en waren uitgevonden om af te leiden van het feit dat Louis naar verluidt een "relatie" had met zijn mede-One Direction-lid Harry Styles. Voor Larry-expediteurs is dit misschien een fantasie, maar voor de betrokkenen deed het hen pijn.

Wat zeiden Louis en Briana over de theorie?

Louis reageerde op de gekke theorie toen een paparazzi zei: "Hé Louis, het is goed om te zien dat je baby echt is, man", waarop de zanger antwoordde: "Heb een beetje respect voor een baby, vriend." Aan de andere kant reageerde Briana op een MTV News Instagram-bericht waarin de baby werd gephotoshopt uit een van de foto's waarop Louis hem vasthield.

Briana, die ook niet blij is met het gerucht, schreef: Sorry, maar dit is gewoon wreed. Ik spreek meestal niet veel, maar ik zou graag willen weten hoe je je zou voelen als een nieuwe trotse moeder als je zoiets als dit leest? Hoe durft iemand mijn kind nep te noemen? Dat is ziek en moreel verkeerd. Zeg alles wat je wilt, maar ik laat niemand het geluk wegnemen dat ik heb voor mijn zoontje. Ik weet dat Louis dat ook niet zal doen.'

Louis en Briana verwelkomden Freddie in 2016. Hoewel ze uit elkaar gingen, blijven ze toegewijde ouders voor hun zoon. Hoewel de zanger de neiging heeft om zijn zoon weg te houden van sociale media, deelde hij een reeks kiekjes van Freddie – wat bewijst dat zijn zoon bestaat.

Wat vinden fans van de gekke samenzwering?

Hoewel de Larry-verladers de realiteit niet konden accepteren dat Louis een zoon heeft, stroomden andere fans op sociale media om hun mening te delen over hoe absoluut de samenzwering was. Eén schreef: Ik heb nu twijfels over babygate als het echt is, waarom zouden ze dan doen alsof Louis een vader is voor 5 jaar, het zou snel afgelopen zijn als bg echt was en het kind nu een beetje op hem lijkt, dus ik geloof dat Louis nu de vader is.”

Een andere fan zei: "God, echt? Freddie is als de tweelingbroer van Louis, ze hebben dezelfde ogen, mond, neus, duidelijk dat Louis Freddie's vader is." Velen deelden hun afkeer van de samenzwering waarbij de zoon van Louis betrokken was, en sommigen noemden het absoluut gek.”

Een fan deelde: "Ze kunnen het privé geloven. Wanneer ze hun giftige respectloze "Overtuigingen" op Twitter aankondigen, kunnen we het noemen voor wat het is. Freddie zou nooit moeten opgroeien in de schaduw van dit walgelijke gedrag.’ Toen viel een ander in: ‘Hun overtuigingen veroorzaken dit alles. Het is geen ‘geloof’, het is een schadelijke samenzweringstheorie.”

Een verbijsterde fan schreef: Het is zo triest dat mensen denken dat Freddie niet de zoon van Louis is. Het is zo respectloos, stuur wie je maar wilt, maar theorieën verzinnen dat iemands kind niet eens van hen is, is gewoon verschrikkelijk. En om nog maar te zwijgen van Freddie die precies op Louis lijkt en het gezicht van Louis licht op als hij over Freddie praat.”

Momenteel richt Louis Tomlinson zich op zijn solocarrière. Vorig jaar bracht hij zijn debuutalbum Walls uit. Op de door Oasis geïnspireerde single onder hetzelfde nummer brengt Louis een lief eerbetoon aan zijn voormalige bandleden. Zijn debuutcarrière zou misschien langzaam zijn hoogtepunt bereiken, maar als hij dezelfde geest behoudt, wie weet wat er daarna gaat komen?

Aanbevolen: