Waarom fans denken dat de relatie van Selena Gomez met haar vader en moeder absoluut verschrikkelijk is

Inhoudsopgave:

Waarom fans denken dat de relatie van Selena Gomez met haar vader en moeder absoluut verschrikkelijk is
Waarom fans denken dat de relatie van Selena Gomez met haar vader en moeder absoluut verschrikkelijk is
Anonim

Selena Gomez's ouders waren sterk betrokken bij haar carrière toen ze nog minderjarig was. Naarmate Selena ouder werd, leek haar relatie met haar ouders gespannen, maar ze hield een goede relatie met haar grootouders. Toen Selena's ouders gingen scheiden, werd haar relatie met haar vader en moeder er niet beter op. Dit is vergelijkbaar met hoe de scheiding van Taylor Swift's ouders haar beïnvloedde. Fans beginnen de mogelijkheid in te zien dat Selena misschien niet de beste relatie met haar ouders heeft. Dit is waarom ze denken dat…

Selena Gomez heeft een positieve relatie met haar grootouders

Hoewel Selena Gomez misschien niet de beste relatie heeft met haar moeder of vader, wordt ze gezien als een positieve relatie met haar grootouders. Het is geen geheim dat Selena in vergelijking met haar ouders door haar grootouders werd opgevoed en het grootste deel van haar jeugd bij haar grootouders woonde en dat bleef doen naarmate ze ouder werd. Beide ouders van Selena waren hard aan het werk om voor hun dochter te kunnen zorgen en haar het leven te geven dat ze wil.

Haar grootouder herinnerde zich een tijd waarin Selena, die toen 10 was, haar zang zou opnemen en ze aan haar grootouders zou schenken. Tot op de dag van vandaag bewaren haar grootouders die opnames en luisteren ze ernaar. Ze hebben Selena ook verdedigd tijdens haar donkerste tijden om de waarheid achter haar geruchten over drugsgebruik, geheime rehabilitatieverblijven en haar levensbedreigende ziekte te onthullen. Selena's grootouders zijn ook een paar keer in haar kookprogramma Selena + Chef verschenen, terwijl geen van Selena's ouders ooit is geweest.

Selena Gomez's relatie met haar moeder

Terwijl Selena Gomez altijd een speciale band met haar moeder heeft, zoals veel moeders en dochters. Net als veel andere moeders en dochters hebben Selena en haar moeder Mandy Teefey ook hun eigen portie conflicten. Toen Selena jonger was, was ze heel dicht bij haar moeder en steunde ze haar moeder zelfs toen ze een miskraam kreeg. Ze was er ook voor haar moeder toen ze uiteindelijk zwanger raakte en beviel van Selena's zusje.

Toen Selena Gomez een relatie had met Justin Bieber, waren er meerdere krantenkoppen over het feit dat ze een breuk waren tussen Selena en haar moeder. De kloof is dat Selena's moeder Mandy de relatie van Selena met Justin afkeurt en er zijn in de loop der jaren veel geruchten rondgegaan dat dit de reden was dat Selena uiteindelijk besloot haar moeder als manager te ontslaan. Dit was gewoon helemaal niet het geval, de reden was dat Selena en haar moeder meningsverschillen hadden over haar carrière. Ondanks dat Selena haar moeder ontsloeg als haar manager, gingen ze allebei co-executive produceren van de populaire Netflix-serie 13 Reasons Why. De gecompliceerde relatie van Selena en haar moeder kwam een paar keer terug in de serie.

Ondanks dat het moeder-dochterduo probeert er gelukkiger dan ooit uit te zien wanneer ze rode loper-evenementen bijwonen, kunnen ze hun ware gevoelens niet verbergen voor fans. Het is duidelijk dat Selena's moeder er nooit overheen zal komen dat ze zich emotioneel en professioneel gekwetst voelt door het ontslag van haar eigen dochter als haar manager. Selena dacht dat het de juiste beslissing was om haar moeder te ontslaan als manager in de hoop hun relatie te helpen, maar het heeft er misschien nog meer door beïnvloed.

Selena Gomez's relatie met haar vader

De relatie van Selena Gomez en haar vader Rick Gomez is in de loop der jaren duidelijk erg afstandelijk geworden en was voor veel Selena-fans duidelijk. Sinds Selena's ouders zijn gescheiden, is haar vader meer een vreemde voor haar geworden dan een vader.

Als het gaat om feestdagen zoals Kerstmis of zelfs Vaderdag, heeft Selena nooit een foto van haar met haar vader gepost en nooit erkend dat haar vader hem een gelukkige verjaardag of een gelukkige Vaderdag wenst. Dat gevoel is wederzijds.

Net zoals Selena haar vader niet erkent, herkent Selena's vader Selena ook niet op zijn sociale media rond de feestdagen of op Selena's verjaardag. Wanneer Selena nieuwe muziek heeft uitgebracht, zoals haar album Rare uit 2019, of haar nieuwe televisieserie Only Murders in The Building aankondigde (met een script voor seizoen twee dat Selena geschokt achterliet), heeft haar vader zijn dochter niet gefeliciteerd met haar prestaties en zeggen hoe trots hij is op Selena. Het laatste bericht dat Selena's vader Rick's plaatste met zijn dochter Selena Gomez was van januari 2020 en toont een collage van meerdere oude foto's die hij rondslingerde.

Fans vermoeden dat de relatie tussen Selena en haar vader uit elkaar is gelopen, omdat ze haar vader niet meenam uit haar geboorteplaats om gemakkelijk een nieuw gezin te stichten. Ondanks dat Selena het beste wilde voor haar vader, deed het nog steeds pijn om hem te zien uitgaan met een andere vrouw die niet haar moeder was.

Selena Gomez heeft misschien geen hechte relatie, of enige vorm van relatie met haar biologische vader Rick Gomez. Gelukkig heeft ze een soort relatie met haar moeder Mandy Teefy, ook al is die misschien gespannen. Bij twijfel weet Selena dat ze altijd op haar grootouders kan rekenen, en het viel haar op dat ze een hechte band met hen heeft.

Aanbevolen: