Fans denken dat de zoon van Daryl Sabara er net zo uitziet als Juni Cortez uit 'Spy Kids

Inhoudsopgave:

Fans denken dat de zoon van Daryl Sabara er net zo uitziet als Juni Cortez uit 'Spy Kids
Fans denken dat de zoon van Daryl Sabara er net zo uitziet als Juni Cortez uit 'Spy Kids
Anonim

Kinderacteurs moeten vaak hun jeugd opofferen om ons enkele van onze favoriete jeugdherinneringen te geven. Als gevolg van dit offer worstelen veel kindacteurs met hun zelfbeeld, middelenmisbruik, geestelijke gezondheid en vele andere problemen. Gelukkig lijken de kindacteurs uit de Spy Kids-franchise uitzonderingen. Alexa PenaVega en Daryl Sabara speelden Carmen en Juni Cortez in deze actieserie voor kinderen uit het begin van de jaren 2000. De Spy Kids-films volgen dit broer-zus-duo terwijl ze proberen te navigeren door de uitdagingen van het geboren worden in een spionagefamilie.

Sinds haar hoofdrol in deze films, heeft PenaVega een eigen gezin gesticht. In 2014 trouwde PenaVega met Carlos PenaVega van Big Time Rush. De voormalige tienersterren delen nu drie kinderen: zonen Ocean en Kingston en dochter Rio. Ze delen vaak familie-updates met hun volgers op hun YouTube-, Instagram- en TikTok-accounts. Alexa's costar, Daryl Sabara, heeft tot nu toe een even positieve volwassenheid gehad. Lees verder om te zien waarom Spy Kids-fans vergelijkingen trekken tussen de zoon van Daryl Sabara en zijn geliefde personage, Juni Cortez.

8 Wie is Daryl Sabara?

Daryl Sabara is een acteur die het meest bekend is vanwege zijn rol als Juni Cortez in de Spy Kids-franchise. De 29-jarige acteur heeft ook rollen gehad in Wizards of Waverly Place en Weeds. Daarnaast is Sabara een stemacteur geweest voor vele shows, waaronder Ultimate Spider-Man, Gravity Falls en Avengers Assemble. Zijn meest recente rollen zijn echter die van een liefhebbende echtgenoot voor zijn vrouw van drie jaar en een toegewijde vader voor zijn 1-jarige zoon.

7 Daryl Sabara is getrouwd met singer-songwriter Meghan Trainor

Hoewel de twee elkaar kort hadden ontmoet op een feestje in 2014, introduceerde medekinderactrice Chloë Grace Moretz Meghan en Daryl formeel in 2016. Sabara stelde in 2017 ten huwelijk op Trainor's 24e verjaardag, en ze trouwden in 2018 op Trainor's 25e verjaardag.

6 Daryl Sabara en Meghan Trainor zijn niet je gemiddelde koppel

Sabara en Trainor zijn niet het meest traditionele koppel. Tijdens de huwelijksreis van het paar reisden de ouders en broers van Trainor met hen mee naar Bora Bora voor een 'familiereis'. Het beroemde stel haalde ook de krantenkoppen toen Trainor vertelde dat ze hun toiletten naast elkaar hadden gebouwd, zodat ze tegelijkertijd de badkamer konden gebruiken, wat veel fans in de war bracht.

5 Daryl en Meghan hebben een zoon

Op 8 februari 2021 beviel Meghan van de eerste zoon van het stel, Riley Sabara. Hoewel de Riley nu gezond is, vertelde Meghan dat zijn geboorte 'ruig' was. Meghan onthulde aan TODAY Parents dat Riley eerst niet huilde vanwege ademhalingsproblemen. Maar na vijf dagen in de NICU te hebben doorgebracht, werd hij gelukkig vrijgelaten aan zijn ouders.

4 Fans denken dat de zoon van Daryl Sabara precies op Juni Cortez lijkt

Trainor plaatste een schattige foto van haar zoon Riley die een door Spy Kids geïnspireerde onesie draagt. De trotse moeder ondertitelde de Instagram-post "Juni Jr ??", en merkte de gelijkenis op tussen haar zoon en haar man. Riley deelt het felrode haar van Daryl en de opmerkingen van Trainor waren gevuld met fans die het erover eens waren dat Riley inderdaad het evenbeeld van zijn vader is.

3 Zijn Meghan en Daryl van plan om meer kinderen te krijgen?

Meghan wilde meteen kinderen krijgen nadat ze getrouwd was. Nu ze haar eerste kind heeft gekregen, vertelde ze People dat ze "klaar is voor nog drie kinderen!" De zangeres zei ook dat ze "het gelukkigst" is wanneer zij en haar man haar baby laten slapen. Dus de kans dat Riley in de toekomst broers en zussen heeft, lijkt bijna zeker.

2 Heeft Daryl Sabara nog steeds contact met zijn 'Spy Kids' Costar Alexa PenaVega?

Op het hoogtepunt van de pandemische lockdowns verraste Meghan Daryl met een IG Live-reünie met zijn Spy Kids-collega Alexa PenaVega tijdens Meghan's "Live From Home Tour" als onderdeel van een inzamelingsactie voor Feeding America. De broers en zussen op het scherm deelden geheimen en verhalen van achter de schermen. Daryl vertelde de kijkers ook dat hij nog steeds contact houdt met de cast van Spy Kids.

1 Is er enige hoop op een 'Spy Kids'-reboot?

Netflix heeft onlangs aangekondigd dat de oorspronkelijke maker van Spy Kids, Robert Rodriguez, een Spy Kids-reboot gaat schrijven, regisseren en produceren. De geruchtentitel is Spy Kids: Armageddon. Hoewel de film van plan is zich te concentreren op een nieuwe spionagefamilie, is er nog geen officiële castlijst vrijgegeven, dus het is onduidelijk of PenaVega en Sabara zullen terugkeren voor de reboot. Maar aangezien er nu een mini Juni Cortez is, lijkt het alleen maar goed.

Aanbevolen: