Fans hebben het gevoel dat Drake 'absoluut heeft geslapen' met Kim voor Kanye om zo gek te zijn

Fans hebben het gevoel dat Drake 'absoluut heeft geslapen' met Kim voor Kanye om zo gek te zijn
Fans hebben het gevoel dat Drake 'absoluut heeft geslapen' met Kim voor Kanye om zo gek te zijn
Anonim

Gebruikers van sociale media speculeren over een vermeende romance tussen Drake en Kim Kardashian.

Het komt na de laatste wending in het opnieuw ontstoken rundvlees tussen de Canadese rapper en Kim's vervreemde echtgenoot Kanye West.

Op vrijdag (20 augustus) bracht rapper Trippie Redd zijn vierde album "Trip at Knight" uit, met Drake op het derde nummer. In één couplet lijkt Drake opgravingen te doen bij West en Pusha T.

Op het nummer "Betrayal" rapt Drake: "Al deze dwazen die ik nauwelijks ken / vijfenveertig, vierenveertig (burned out), let it go / Ye ain't changein ' s voor mij, het is in steen gebeiteld."

West ging naar Instagram om de locatie van het huis van de 'Over'-artiest in Toronto, Ontario, te delen. De ongelooflijk kleine zet komt nadat 'Ye een screenshot van een groepschat heeft gedeeld waarin hij Pusha-T toevoegt, samen met een afbeelding van Joaquin Phoenix als Joker.

De "Gold Digger"-artiest schreef: "Hier leef ik voor. Ik ben mijn hele leven geneukt door nerd ass jock nas zoals jij. Je zult nooit herstellen. Ik beloof je, "de messgae was geadresseerd aan iemand die gered was onder de naam "D."

Hoewel Kanye zowel die post als Drake's thuisadres heeft verwijderd, zijn de screenshots al online verspreid. Fans van vader-van-één Drake maken zich ook zorgen over de veiligheid, aangezien zijn volledige adres nu algemeen beschikbaar is.

Maar Drizzy, 34, leek een veelzeggende reactie te delen op Kanye's post toen hij naar Instagram Stories ging om clips van zichzelf te delen terwijl hij lachte en geniet van een ritje door Toronto.

Het zorgde ervoor dat veel fans zich afvroegen waarom Kanye Drake zo haat - wat leidde tot online geklets over een affaire met Kim K.

"Ik heb het gevoel dat Drake zeker met Kim naar bed is geweest, zodat hij zo geplaagd werd", schreef iemand online.

"hij is fu$%ing geobsedeerd door Drake… op dit moment weet ik dat Drizzy Kim heeft verpletterd," voegde een ander eraan toe.

"Drake zou het adres van Kim moeten lekken", merkte een derde op.

In maart sprak Drake schijnbaar over een geruchtenaffaire met Kanye's vervreemde vrouw - Kim Kardashian.

In het nummer "Wants and Needs" rapte hij: "Ja, ik moet waarschijnlijk gaan linken met Yeezy, ik heb wat Jezus nodig / Maar zodra ik mijn zonden begon te belijden, wilde hij ons niet geloven."

Het nummer is een van de drie nummers op de EP Scary Hours 2 van de Grammy-winnaar. Hoewel Drake nooit Kim bij naam noemt op de plaat, begonnen sociale media onmiddellijk te speculeren dat de hitmaker verwees naar een mogelijke afspraak met de 40-jarige -oude moeder van vier.

Er werd alom gespeculeerd dat Drake suggereerde dat hij en aspirant-advocaat Kim een affaire hadden op zijn nummer 'In My Feelings' uit 2018. Hij rapt de beroemde regel: "Kiki, do you love me?" op de hit, waardoor fans erop wijzen dat Kiki een bijnaam is die Kim's zussen soms voor haar gebruiken.

Drake stelde ook een liaison voor in het nummer 'Can't Take a Joke' uit 2018 over het nemen van een 'UberX naar Hidden Hills' om 'me iets te geven dat ik kan voelen'.

Fans denken dat hij grappen maakte over het feit dat hij buren was met een nu gescheiden stel in dezelfde Calabasas-enclave. De uitgesproken Kanye sprak Drake een keer aan in een nu verwijderde video op zijn Instagram-account.

"Het feit dat er mensen zijn die geruchten doen of denken dat je mijn vrouw hebt belazerd en je zegt niets en je draagt het zo, dat past niet goed bij mijn geest," zei hij..

Aanbevolen: