Waarom MCU-fans denken dat Sophia Di Martino 'Loki' absoluut verpest heeft

Inhoudsopgave:

Waarom MCU-fans denken dat Sophia Di Martino 'Loki' absoluut verpest heeft
Waarom MCU-fans denken dat Sophia Di Martino 'Loki' absoluut verpest heeft
Anonim

In de jaren sinds de eerste Iron Man-film een enorme hit werd, hebben miljoenen fans in de rij gestaan om hun zuurverdiende geld te betalen om één Marvel Cinematic Universe film na een ander. Meer recentelijk heeft de franchise de televisie stormenderhand veroverd sinds er een fortuin is uitgegeven aan het produceren van MCU-shows en verschillende Marvel-series zijn verhuisd van Netflix naar Disney+.

Nu er verschillende MCU-shows zijn uitgezonden op Disney+, beginnen Marvel-fans te discussiëren welke van hen de beste is. Aangezien dergelijke debatten subjectief zijn, zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat elke Disney+ MCU-show zijn minnaars en haters heeft. Sommige kijkers zijn bijvoorbeeld helemaal weg van de show Loki en anderen denken dat het onderaan de stapel thuishoort. Het blijkt dat sommige mensen die tot de laatste groep behoren er zo over denken omdat ze geloven dat Sophia Di Martino Loki heeft geruïneerd.

Waarom sommige fans van Marvel Cinematic Universe denken dat Sophia Di Martino Loki heeft geruïneerd

Het grootste deel van de geschiedenis hebben mensen persoonlijk over dingen gedebatteerd. Dankzij internet zijn er echter tal van websites waar mensen terecht kunnen om te debatteren over de heetste onderwerpen van de dag. Aan de ene kant is het prachtig dat wanneer mensen sterke gevoelens hebben over een onderwerp, er een plek is waar ze heen kunnen om ze uit te pluizen. Aan de andere kant staat internet soms toe dat de luidste mensen met de minst populaire meningen een te grote stem hebben.

In 2021 ging een Reddit-gebruiker die langs u/StretchyCoin gaat op de r/Loki-subreddit om hun mening te uiten dat Sophia Di Martino de show Loki in zeer diplomatieke termen heeft verpest. Het zou mijn mening kunnen zijn, maar ik vind Sophia di Martino's acteerwerk echt slecht, Tom Hiddleston draagt haar zo veel, laat het me weten als je denkt dat ik het mis heb. Ze heeft een Yorkshire-accent, waar ik vandaan kom en omdat niet veel acteurs het hebben, klinkt het een beetje raar als je het op het scherm hoort, misschien kan dat een factor zijn waarom ik haar niet mag.”

Hoewel het interessant is om u/StretchyCoins kijk op Sophia Di Martino's optreden als het personage Sylvie uit de show Loki te lezen, zegt de mening van één persoon niet per se veel. Het is echter belangrijk op te merken dat ten minste 23 mensen de post van u/StretchyCoin upvoten. Natuurlijk lijken 23 upvotes op het eerste gezicht misschien niet veel. Maar als je er echt over nadenkt, is dat belangrijk.

Aangezien de r/Loki-subreddit niet veel verkeer krijgt, betekent dit dat slechts een kleine groep mensen de post te zien kreeg en erop kon stemmen. Met dat in gedachten lijkt het heel goed mogelijk als meer mensen de kans zouden krijgen om te stemmen op de post waarin wordt beweerd dat Sophia Di Martino Loki heeft geruïneerd, ze het eens zouden zijn met het sentiment dat erin wordt uitgedrukt.

Veel fans houden van Sophia Di Martino in Loki

Hoewel er duidelijk een groep mensen is die Sophia Di Martino's vertolking van Sylvie uit de show Loki niet waardeert, waren veel fans dol op haar in de rol. Als je kijkt naar de eerder genoemde post van u/StretchyCoin over het optreden van Di Martino, is het antwoord met de meeste stemmen niets dan lof voor de acteur. "Naar mijn mening vond ik haar geweldig, vooral het accent, en ik hou van de manier waarop ze 'Loki' zegt."

Naast willekeurige fans op Reddit die Sophia Di Martino's vertolking van Sylvie van de MCU-show Loki verdedigden, ontving ze ook lof van professionele recensenten. Lacy Baugher van denofgeek.com schreef bijvoorbeeld een Loki-recensie met de ondertitel "Sophia Di Martino's stekelige, woeste Sylvie is het geheim van Loki's succes". Hoewel dat verre van de enige Loki-recensie is die Di Martino veel lof oogstte, belichaamt het hoe veel kijkers zich voelden over haar optreden als het personage.

Hoe Sophia Di Martino zich voelt over het portretteren van Sylvie

Voordat Sophia Di Martino werd ingehuurd om te schitteren in de MCU-show Loki, had ze al jarenlang opgetreden in een lange lijst met tv-shows en films. Toch, toen Di Martino een belangrijke rol speelde in de beste film- en televisiefranchise aller tijden, is het heel veilig om te zeggen dat de druk op haar niets was zoals alles wat ze in het verleden had meegemaakt. Op basis van alles wat ze heeft gezegd over haar rol in Loki, lijkt het erop dat Di Martino het erg leuk vindt om Sylvie te vertolken.

Dankbaar voor haar maakte Sophia Di Martino duidelijk dat ze er erg trots op is Sylvie te vertolken toen ze met Esquire sprak nadat de finale was uitgezonden. Di Martino is bijvoorbeeld blij dat ze een personage heeft mogen spelen dat veel voor mensen betekent. "De vertegenwoordiging was voor veel mensen super belangrijk, en het is geweldig om daar eindelijk deel van uit te maken." Evenzo heeft Di Martino in andere interviews aangegeven dat ze het heerlijk vond om Sylvie te spelen en dat ze het scherm graag zou delen met andere MCU-sterren. Tijdens een gesprek met Entertainment Tonight Canada zei Di Martino zelfs dat ze Sylvie het op wilde zien nemen tegen The Hulk.

Aanbevolen: