Wat we weten over de huidverzorgingslijn van Jennifer Lopez

Inhoudsopgave:

Wat we weten over de huidverzorgingslijn van Jennifer Lopez
Wat we weten over de huidverzorgingslijn van Jennifer Lopez
Anonim

Jennifer Lopez wordt geprezen om haar jeugdige en stralende uiterlijk naarmate ze ouder wordt. De actrice en zangeres lijkt nooit ouder te worden en ziet er beter uit naarmate ze ouder wordt. Iedereen is altijd nieuwsgierig om te weten hoe beroemdheden erin slagen de tijd terug te spoelen met hun verouderingsproces en er geweldig uit blijven zien, ongeacht hun leeftijd; JLo is zeker een van deze A-listers. Begin dit jaar bracht ze een huidverzorgingslijn uit, JLo Beauty,die haar fans opwindt nu ze dezelfde gloed kunnen bereiken.

Lopez's JLo Beauty werd gelanceerd in januari en de eerste collectie vond zijn weg naar Sephora en natuurlijk naar de website van het merk. Ze was van plan deze huidverzorgingslijn te maken met het oog op haar kenmerkende gloed en hoe kopers dat via haar producten zullen verwachten. Jennifer is al een aantal jaren toegewijd aan huidverzorging en ze heeft eindelijk haar droom om een huidverzorgingsmerk uit te brengen werkelijkheid gemaakt. Dit is wat we weten over de huidverzorgingslijn van Jennifer Lopez.

7 Ze overweegt er al tientallen jaren

Het uitbrengen van een huidverzorgingslijn is een droom die Jennifer Lopez al heel lang heeft. Het wordt tijd dat de ster op de A-lijst eindelijk haar dromen werkelijkheid heeft laten worden, vooral omdat iedereen enthousiast is over haar stralende huid. Ze legde uit aan Harper's Bazaar, "Ik heb er waarschijnlijk de afgelopen 20 jaar over nagedacht om een huidverzorgingslijn te doen … Je moet gewoon een beetje wachten op het juiste moment."

De 52-jarige staat bekend om haar veroudering, waardoor haar belangrijkste vraag van fans is wat haar huidverzorgingsroutine is. Na drie jaar aan het merk te hebben gewerkt, gelooft JLo dat zij en haar team de huidverzorgingsproducten hebben geperfectioneerd. Haar nieuwe huidverzorgingslijn beweert iedereen de mogelijkheid te bieden om de JLo-gloed te bereiken en is een lijn om in de gaten te houden.

6 De lijn heeft acht producten

Lopez bracht haar eerste huidverzorgingslijn uit met in totaal acht verschillende producten in de collectie. JLo Beauty heeft "… acht glansverhogende producten, waaronder nietjes zoals een vochtinbrengende crème, reiniger en serum, evenals een voedingssupplement." De producten kunnenzijn

gekocht bij Sephora en online op JLoBeauty.com. De collectie omvat specifiek, "Dat JLo Glow-multitasking-serum, dat onbeperkte gloed-multitasking-masker, dat breedspectrum SPF 30-vochtinbrengende crème met groot scherm, die blockbuster wondercrème, die enkele gel-crème-reiniger raakt, die frisse oogcrème, die sterfilterteint Booster en die innerlijke liefde voedingssupplement."

Lopez besteedt zorg en toewijding aan de productie van elk product en weet dat ze haar liefde voor huidverzorging heeft belichaamd in haar producten.

5 Het richt zich op zijn slogan

De actrice en zangeres wilden een positieve focus op haar merk, zodat kopers zich goed voelen bij het gebruik ervan, ongeacht hun leeftijd. JLo Beauty concentreert zich op zijn slogan: "Schoonheid heeft geen houdbaarheidsdatum" - het maakt niet uit hoe oud je bent." ETonline.com stelt dat ze JLo Beauty zei, "gaat over je geweldig voelen, er geweldig uitzien, de gezondste huid hebben die je kunt hebben en hoe je die jeugdige en tijdloze look behoudt op elke leeftijd."

De producten uit de huidverzorgingslijn geven je niet alleen de kenmerkende Jennifer Lopez glow, maar het zal je ook helpen om je op elke leeftijd goed in je huid te voelen.

4 Het merk heeft een positieve intentie

Na meer dan 20 jaar de tijd te hebben genomen om tot het besef te komen dat ze haar eigen huidverzorgingsmerk wilde uitbrengen, wilde Jennifer Lopez een merk maken met een positieve intentie. De reden waarom het zo lang duurde voordat de lijn werkelijkheid werd, was omdat Lopez 'een filosofie moest hebben over een echt schoonheidsbedrijf'. Haar filosofie voor JLo Beauty is, "…schoonheid van binnenuit en het idee dat schoonheid geen houdbaarheidsdatum heeft."

Ze wilde dat haar merk leeftijdspositiviteit vertegenwoordigde en jezelf accepteert, ongeacht de leeftijd. De producten zijn bedoeld om iedereen van elke leeftijd het gevoel te geven dat ze op hun best zijn.

3 De formulering ervan was een proces

Ze heeft veel tijd gestoken in het creëren van de perfecte formulering voor elk product. JLo wilde ervoor zorgen dat ze zoveel mogelijk monsters van haar productformuleringen testte om er zeker van te zijn dat hetwas

perfect. Ze vertelde ETOnline, "… er waren 26 verschillende formuleringen nodig om het That JLo Glow Multitasking Serum precies goed te krijgen."

Ze zei ook dat het een tijdje duurde om de producten perfect te formuleren, omdat ze wilde dat elk product haar iconische gloed naar een topniveau zou brengen.

2 Bevat een belangrijk ingrediënt

JLo gebruikt al jaren één specifiek ingrediënt in haar huidverzorgingsroutine, dus het is alleen maar passend dat ze dit ingrediënt ook aan haar eigen lijn zou toevoegen. Het ingrediënt dat ze graag gebruikt en heeft toegevoegd aan JLo Beauty is olijfolie. Ze vertelde Allure dat het 'heldeningrediënt' eigenlijk iets is dat ze van haar moeder en tante heeft geleerd. Ze legde ook uit hoe ze dit krachtige ingrediënt op unieke wijze in de producten hebben verwerkt, "Het is het geheime ingrediënt van de natuur waar we niet genoeg van gebruiken, maar je wilt ook niet naar een salade ruiken. Dus [het JLo Beauty Olive Complex] is een gemoderniseerde versie [met] van olijven afgeleide squalaan, gefermenteerde olie, olijfbladextract en extra vergine olijfolie."

De lijn omvat het "olijfoliecomplex" samen met een "van suiker afgeleide matrix", die de huid strakker maakt en optilt en in wezen betekent dat de huid er direct gladder uitziet en de huid helderder maakt bij consistent gebruik.

1 Het heeft luxe prijzen

Aan de huidverzorgingslijn hangt zeker een prijskaartje, maar dat is te verwachten bij huidverzorging van goede kwaliteit. De producten variëren van $ 24-98 dollar, wat typisch is voor een high-end huidverzorgingsbedrijf. Om de kenmerkende JLo-gloed te bereiken, kan het betekenen dat u een cent of twee uitgeeft. Haar liefde voor huidverzorging straalde zeker af van de kwaliteit en zorg die in elk item in de collectie is gestopt. Door haar harde werk en toewijding bij het perfectioneren van een huidverzorgingsmerk van goede kwaliteit, is JLo Beauty van Lopez een huidverzorgingsmerk dat de moeite van het testen waard is.

Aanbevolen: