Waarom Bethenny Frankel "trots" is op kritiek op de huidverzorgingslijn van Kim Kardashian

Inhoudsopgave:

Waarom Bethenny Frankel "trots" is op kritiek op de huidverzorgingslijn van Kim Kardashian
Waarom Bethenny Frankel "trots" is op kritiek op de huidverzorgingslijn van Kim Kardashian
Anonim

Op 21 juni 2022 lanceerde Kim Kardashian haar debuut huidverzorgingslijn SKKN BY KIM. Het merk is een nieuwe toevoeging aan het zakenimperium van Kardashian, dat al haar succesvolle lijn van shapewear, Skims, omvat.

Hoewel sommige fans enthousiast waren over de nieuwe huidverzorgingslijn, die een reinigingsmiddel, toner, serums, crèmes, oliën, exfoliators en meer bevat, waren anderen niet onder de indruk van de schoonheidslijn.

Bethenny Frankel, die beroemd werd in de Bravo-serie The Real Housewives of New York City, ging naar sociale media om een eerlijke recensie van SKKN BY KIM te geven. In haar recensie noemde Frankel de lijn "op zijn best onpraktisch" nadat ze Kardashian's oogcrème en exfoliator had geproefd.

Kim Kardashian's fans beschermen hun idool fel, maar druk van de massa weerhield Frankel er niet van om haar mening te geven over Amerika's beroemdste figuur. Naast het uitroepen van de Kardashian-familie vanwege hun negatieve invloed op jonge mensen, heeft ze bevestigd dat ze "trots" is op haar eerlijke recensie en niet terug zal komen op haar eerste opmerkingen.

Wat Bethenny Frankel zei over de huidverzorgingslijn van Kim Kardashian

In haar recensie van SKKN BY KIM, bekritiseerde Bethenny Frankel het ronde ontwerp van de oogcrème, noemde het bolvormig en vertelde haar volgers dat ze het product niet begreep omdat het "niet stapelt".

"Ik heb geen rond huis of medicijnkastje", legde ze uit. "Het heeft niet eens een platte bodem, dus het is eigenlijk als een ei."

Frankel merkte ook op dat de exfoliator niet reisvriendelijk leek vanwege het grotere formaat: Je moet miljardair zijn om dit product te gebruiken, want als je geen privévliegtuig hebt, hoe reis je hiermee? Het is gewoon niet praktisch.”

Om haar gevoelens over de regel aan het einde van de twee minuten durende video samen te vatten, concludeerde Frankel: Is het het geld waard dat ze vragen? Onwaarschijnlijk.”

TikTok-gebruikers waren dankbaar voor de openhartige recensie, waarbij een gebruiker Frankel vertelde dat ze geld had bespaard. In totaal waren er bijna 2.000 reacties achtergelaten onder de video van Frankel.

Bethenny Frankel's probleem met Kim Kardashian's zakelijk advies voor vrouwen

Haar recensie van SKKN BY KIM was niet de eerste keer dat Bethenny Frankel kritiek uitte op Kim Kardashian. In maart 2022 maakte Kardashian furore toen ze controversieel zakelijk advies deelde voor vrouwen die succesvol wilden zijn.

“Haal je f------ a-- op en werk,” adviseerde Kardashian. "Het lijkt alsof niemand tegenwoordig wil werken."

Het advies werd alom bekritiseerd omdat het de inherente privileges die Kardashian hebben geholpen om haar enorme succes te bereiken, niet erkent, ook al werkt ze ongetwijfeld hard. Critici gingen naar sociale media om hun mening te uiten, waarbij een Twitter-gebruiker schreeuwde: "Kimberly, je zou geen 20 minuten in de detailhandel overleven."

"Het is waar dat Kim Kardashian hard werkt", tweette The Daily Show. 'Maar weet je wie er nog meer hard werkt? De meeste vrouwen.”

Frankel was een luisteraar die niet enthousiast was om de suggestie van Kardashian te horen, en de opmerkingen als toondoof afsloeg.

In het bijzonder vond Frankel het advies van Kardashian ongepast gezien de toenmalige internationale politiek, inclusief het aanhoudende conflict in Oekraïne.

"Als dit soort opmerkingen worden gemaakt, provoceert het mensen en provoceert het moeders en vrouwen", zei Frankel (via Cheat Sheet). "En het is ook niet alleen tijdens een wereldwijde pandemie waarbij de salarissen van mensen drastisch zijn aangetast."

Frankel voegde toe: "niet iedereen heeft een e-commerceplatform", verwijzend naar het bedrijfsmodel van Kardashian. "Niet iedereen kan heel, heel rijk worden en miljarden dollars verdienen en hun bedrijf draait om e-commerce als iedereen thuis op zijn a-- zit."

De realityster deelde toen dat ze niet geloofde dat Kardashian snel zou herstellen van de opmerkingen, ook al zullen anderen minder invloed hebben dan zij, die waarschijnlijk vanwege dezelfde gevoelens zou worden geannuleerd.

“Dus ik weet niet dat deze opmerking van Kim Kardashian heel snel zal verdwijnen”, verklaarde ze. "Ik denk dat dat een stempel gaat drukken. Ik denk dat bepaalde andere leden van de Kardashian-familie andere massale evenementen en make-ups en break-ups en baby's en lanceringen zullen hebben."

"En ik weet zeker dat de Kardashians een grote donatie zullen doen aan een filantropische organisatie of een vrouwenorganisatie, en dat er iets geweldigs zal gebeuren met deze opmerking", voorspelde Frankel.

Waarom Bethenny Frankel trots is op kritiek op Kim Kardashian

In een video die na haar recensie op Instagram werd gedeeld, zei Frankel dat ze trots op zichzelf was omdat ze haar ware gedachten over de lijn van Kardashian uitsprak.

"Ik ben trots op mezelf omdat ik mijn mening heb uitgesproken als het niet zo gemakkelijk is om dat te doen, als het eng kan zijn en je alleen bent", vertelde ze haar volgers.“Als iedereen om je heen zegt dat je niets moet zeggen; ‘Je wilt niet met deze mensen rotzooien, rot niet op, je hebt te veel te verliezen.'”

Ze ging verder: "Weet je wat? Ik wil geen volger zijn. Ik wil mezelf zijn, die een mening heeft, eerlijk en recht door zee is.” Ze eindigde door tegen haar fans te zeggen: "Annuleer me als dat niet gaat werken, maar ik zal niet bang zijn."

Aanbevolen: