Jeffree Star kocht elk item uit de huidverzorgingslijn van Jennifer Lopez

Inhoudsopgave:

Jeffree Star kocht elk item uit de huidverzorgingslijn van Jennifer Lopez
Jeffree Star kocht elk item uit de huidverzorgingslijn van Jennifer Lopez
Anonim

YouTuber en professionele visagist Jeffree Star toonden zijn winkelwagentje aan fans, vol met Jennifer Lopez's nieuwe huidverzorgingslijn. Hoeveel kosten de producten, en kunnen we een lange recensievideo verwachten van de schoonheidsmagnaat?

Ten eerste is de lijn prijzig en niet gemaakt voor Lopez-fans met een beperkt budget. Zelfs Star spreekt dat aan, die 24/7 een weelderig leven leidt.

Laten we erin duiken

"Miss Jennifer Lopez, ze heeft haar volledige motherfcking huidverzorgingslijn laten vallen", kondigde Star aan op zijn Instagram-verhalen: "Nu zijn de prijspunten een beetje koekoek, maar het is fcking JLo btch. een icoon!"

Cuckoo is waar, want haar multitasking-serum "That JLo Glow" kost $ 119. De ingrediënten zijn onder meer een JLo Beauty™ Olive Complex, een handelsmerk van JLo Beauty™, een ferment van Japanse rijstsake, een van gist afgeleid ferment en niacinamide.

Star vervolgde: "Ik ga jullie alle tijdverspilling besparen en ik ga ze allemaal kopen. Ik ga elk product hier kopen, btch. We gaan om ze volgende week of wanneer ze hier komen te proberen."

Hij is bereid een aardig centje neer te leggen voor producten waar hij wel of niet van houdt, omdat hij dat wel kan, maar ook in het belang van zijn fans. De eerlijke recensent van producten zal een cleanser niet hypen, simpelweg omdat de naam van een muzikale sensatie eraan verbonden is.

De lijn analyseren

Hoewel JLo Beauty een high-end markt aanspreekt, is de collectie ook aan de kleine kant. Dat kan duiden op meer tijd en zorg voor elk item, waardoor de kwaliteit ervan wordt gewaarborgd. Er zijn in totaal zeven producten.

Star nam zijn online boodschappenlijstje op voor Instagram-kijkers om te bewijzen dat hij inderdaad alles heeft gekocht en niet wordt gesponsord door het team van Lopez.

De aankoop van de hele JLo Beauty Line zou in totaal iets meer dan $ 400 bedragen, exclusief belastingen en verzendkosten. Star verleidt zijn fans met de aanhoudende vragen of de verwachte huidverzorging een hit of een flop zal worden.

JLo-volgers leveren gemengde recensies over haar zakelijke onderneming. Sommigen scheppen op dat ze failliet gaan nadat ze haar producten hebben gekocht, terwijl anderen andere fans vertellen hun geld niet te verspillen.

Zal dit het beste beroemdheidsmoment zijn om op te staan in de schoonheidsgemeenschap sinds Rihanna's FENTY-lancering? We zullen moeten afwachten of die echte JLo-gloed in die gebronsde flessen schijnt.

Aanbevolen: