Hailey Bieber's nieuwe huidverzorgingslijn wordt al aangeklaagd

Inhoudsopgave:

Hailey Bieber's nieuwe huidverzorgingslijn wordt al aangeklaagd
Hailey Bieber's nieuwe huidverzorgingslijn wordt al aangeklaagd
Anonim

Hailey Bieber heeft net haar nieuwe huidverzorgingslijn Rhodes gelanceerd, maar ze heeft al juridische problemen - een rechtszaak waarin haar merk wordt beschuldigd van het kopiëren van zijn naam. Het model debuteerde eerder deze maand met de nieuwe huidverzorgingscollectie en het is online enorm populair geworden. Zowel Hailey als haar man Justin Bieber hebben de lijn op sociale media gepromoot.

"Wat Rhode onderscheidt, is dat we een zeer samengestelde, bewerkte lijn van essentiële zaken uitbrengen - onze filosofie is om van alles echt goed te maken", vertelde Hailey PEOPLE over de lijn. "Deze formules zijn zeer opzettelijk en zeer specifiek, zodat ze die samengestelde essentials kunnen worden waar je steeds naar terugkeert."

Tot nu toe bevat de huidverzorgingscollectie drie producties: een Peptide Glazing Fluid, een Barrier Restore Cream en een Peptide Lip Treatment. Alle producten kosten minder dan $ 30 en kunnen worden gekocht via de officiële Rhode-website.

Waarom Hailey wordt aangeklaagd wegens inbreuk op het auteursrecht

Hoewel de nieuwe huidverzorgingslijn van Hailey het gesprek van de dag is, is dat niet allemaal om goede redenen. Ondanks dat het tot nu toe een succesvol debuut heeft gemaakt, is het merk van het model al getroffen door een rechtszaak wegens inbreuk op het auteursrecht.

Volgens TMZ werd de rechtszaak aangespannen door Purna Khatau en Phoebe Vickers, de eigenaren van Rhode, een in New York gevestigde modelijn. De ontwerpers beweren dat Hailey eerder probeerde het Rhode-handelsmerk te verwerven, hoewel ze weigerden het op te geven. Ondanks dat ze er niet in slaagde de naam te handelsmerken, ging Hailey door en gaf haar huidverzorgingslijn dezelfde titel als de modecollectie.

Meer nog, de bedrijfseigenaren beweren dat het logo voor het bedrijf van Hailey een aantal opvallende overeenkomsten vertoont met dat van henzelf.

Volgens zijn website werd Rhode opgericht in 2014 nadat twee kamergenoten van de universiteit (Purna en Phoebe) gefrustreerd waren omdat ze het gevoel hadden dat ze niets inspirerends hadden om te dragen. Zo ontstond de lijn van tijdloze stukken die gericht zijn op het kleden van vrouwen in alle levensfasen.

Purna en Phoebe beweren dat de reputatie van hun bedrijf er al onder lijdt sinds Hailey eerder deze maand haar huidverzorgingslijn lanceerde. Shoppers zijn per ongeluk begonnen met het taggen van hun bedrijf in plaats van dat van Hailey, wat verwarring onder klanten aantoont.

De modeontwerpers vragen dat een rechter bepa alt dat Hailey de naam van haar merk moet veranderen. Tot nu toe heeft Hailey niet gereageerd op de rechtszaak.

Aanbevolen: