10 paar beroemdheden die dezelfde verjaardag delen

Inhoudsopgave:

10 paar beroemdheden die dezelfde verjaardag delen
10 paar beroemdheden die dezelfde verjaardag delen
Anonim

Kent u iemand in uw leven die uw verjaardag deelt? De kans is groot dat u dat doet, en misschien zelfs meer dan één persoon. De waarschijnlijkheid van gedeelde verjaardagen is een onderwerp van verwarring geweest dat vaak wordt aangeduid als 'de verjaardagsparadox'. De verjaardagsparadox stelt dat als je in een kamer bent met 22 andere mensen, er een 50-50 kans is dat ten minste één paar dezelfde verjaardagen heeft (dit klinkt gek, maar alleen omdat onze hersenen niet echt in staat zijn om exponenten in elke intuïtieve manier).

Dus van alle beroemdheden in de wereld is het niet verwonderlijk dat er zoveel paar beroemde verjaardagstweelingen zijn. Je kunt bijna elke dag op de kalender bekijken en tientallen beroemde mensen vinden die dezelfde verjaardag delen. En hoewel de paren soms degenen zijn die hebben samengewerkt, zijn anderen vermakelijk in hoe tegengesteld ze lijken. Hier zijn 10 celeb-paren die dezelfde verjaardag hebben.

10 Katey Sagal en Dolly Parton

Katey Sagal en Dolly Parton delen hun verjaardag op 19 januari, waardoor ze allebei Steenbokken zijn. Steenbokken staan bekend als ambitieus en volhardend, en de twee delen die eigenschap zeker: Katey Sagal heeft een vruchtbare dubbele acteer- en zangcarrière, en Dolly Parton heeft meer dan 5.000 liedjes gecomponeerd.

9 Nick Carter en Joey Fatone

Watermannen Nick Carter en Joey Fatone zijn niet alleen een verjaardagstweeling - beide geboren op 28 januari - maar ze zijn natuurlijk ook beide leden van de twee meest succesvolle boybands aller tijden, Backstreet Boys en NSYNC. Deze twee maken ook beide deel uit van het hybride project Back-Sync, dat heeft opgetreden in LA Pride en volgende maand in Vegas zal zijn.

8 Tony Hawk en Emilio Estevez

Tony "Birdman" Hawk is een ervaren professionele skateboarder en Emilio Estevez is een acteur, regisseur en scenarioschrijver. Ze hebben echter één ding gemeen: hun verjaardag op 12 mei. Hoewel Emilio Estevez 6 jaar ouder is dan Tony Hawk, groeiden ze niet ver van elkaar op. Tony Hawk is geboren en getogen in San Diego, terwijl Emilio Estevez naar school ging in Santa Monica nadat hij daarheen was verhuisd vanuit New York toen hij 6 was.

7 Bob Weir en John Mayer

Oké, deze is best wel cool. Bob Weir van Grateful Dead deelt een verjaardag met John Mayer, 30 jaar jonger dan hij, aangezien ze allebei op 16 oktober zijn geboren. Ze delen ook het podium: John Mayer toert sinds 2015 met Bob Weir. In 2017 gebruikte het paar Instagram om elkaar schattige verjaardagswensen te sturen, waarbij ze bewondering en dankbaarheid voor elkaar uitten.

6 P!nk And Aimee Mann

Heeft 8 september een of andere magische vaardigheid om geweldige zangeressen/songwriters te produceren? P!nk en Aimee Mann delen de dag, beiden geboren en getogen in steden aan de oostkust: P!nk in Pennsylvania en Aimee Mann in Virginia. Hoewel hun carrières heel verschillend zijn, zijn ze elk erkend voor hun uitstekende muzikale vaardigheid en hebben beide vrouwen Grammy's en MTV Music Video Awards gewonnen.

5 Alison Brie en Diego Luna

Boogschutters Alison Brie en Diego Luna werden beide geboren op 29 december, slechts 3 jaar na elkaar. Ze zijn ook allebei verschenen tijdens de digitale ceremonie van het Sundance Film Festival 2021, georganiseerd door Patton Osw alt in februari. 29 december lijkt een dag vol sterren te zijn: Jude Law, Patricia Clarkson en Ted Danson delen ook allemaal de dag.

4 Demi Lovato en Amy Adams

20 augustus baby's zijn Leeuwen, bekend als het vurige, gepassioneerde teken. Het is dus geen verrassing dat op deze dag twee ambitieuze en zelfverzekerde vrouwen zoals Demi Lovato en Amy Adams werden geboren. Ze kennen elkaar zeker ook, zoals ze samen werden gezien bij de 2016 Oscars, samen met Jessica Biel op de hielen gezeten voor comfort. We vragen ons af of het verjaardagsding ter sprake is gekomen?

3 Tom Petty en Snoop Dogg

Het zou moeilijk zijn om twee muzikale artiesten te noemen die meer van elkaar verschillen dan Tom Petty en Snoop Dogg. Hun verjaardag op 20 oktober is misschien wel het enige dat ze gemeen hebben. Ze kenden elkaar niet, maar terwijl Snoop Dogg in 2018 speelde op BottleRock, een muziek- en voedselfestival in Napa Valley, waren The Killers ook de headliner; hun set was een eerbetoon aan Tom Petty, die een paar maanden eerder was overleden. Heeft Snoop Dogg de show gezien?

2 Emma Watson en Emma Thompson

Zelfde beroep, zelfde voornaam en zelfde verjaardag? Emma Watson en Emma Thompson delen al deze dingen, plus het witte doek! Deze twee baby's van 15 april werden samen gezien in Harry Potter en de Steen der Wijzen, waarin Watson Hermione speelde en Thompson Professor Sybil Trelawney. Ze werkten ook samen aan Beauty and the Beast, respectievelijk als Belle en Mrs. Potts.

1 Mariah Carey en Fergie

Mariah Carey en Fergie blazen allebei hun kaarsjes uit op 27 maart, maar ze delen ook nog een belangrijke levenservaring - beiden hebben het volkslied gezongen… met een rampzalig effect. Toen Fergie werd bekritiseerd vanwege haar optreden tijdens de NBA All-Star Game van 2018, had Mariah Carey wat advies voor haar, gebaseerd op haar eigen ervaring tijdens een optreden op oudejaarsavond: "Schat, niemand hoeft naar die kritiek te luisteren."

Aanbevolen: