De beroemdheden die dol zijn op de schilderijen van Jim Carrey (en een paar die dat echt niet doen)

Inhoudsopgave:

De beroemdheden die dol zijn op de schilderijen van Jim Carrey (en een paar die dat echt niet doen)
De beroemdheden die dol zijn op de schilderijen van Jim Carrey (en een paar die dat echt niet doen)
Anonim

Jim Carrey houdt zich al jaren bezig met kunst en schilderen, sinds zijn eerste keer dat hij een schilderij tentoonstelde in een galerie in Palm Springs in 2011. In 2016 een minidocumentaire waarin Jim Carrey's nieuwe en uitgebreide kunstwerken worden getoond ging viraal. Sindsdien is Carrey regelmatig blijven schilderen en tekenen, soms erg spiritueel of erg politiek in zijn werk.

Carrey kondigde aan dat hij van plan was te stoppen met acteren na de release van Sonic the Hedgehog 2, zodat hij zich kon ontspannen en zich kon concentreren op kunst. Carrey blijft schilderen, en hij heeft verschillende grote fans van zijn kunst verdiend, hij heeft ook enkele harde critici aangetrokken. Een Italiaanse politicus was woedend over een van Jim Carrey's meer politieke stukken, en het leidde in 2019 tot een klassieke Twitter-vete met beroemdheden.

8 Donald Trump-supporters zijn geen fans

Alvorens de fans van Carrey's kunst te erkennen, moet worden opgemerkt dat Carrey niet populair is bij een zeer specifieke demografie: Trump-supporters. Tijdens het presidentschap van Donald Trump maakte Jim Carrey regelmatig politieke stukken, die allemaal anti-Trump waren. Trump, die nooit hartelijk is geweest met zijn critici, wordt altijd afgeschilderd als afschuwelijk, monsterlijk of slecht (of alle drie) in Carrey's schilderijen. Veel aanhangers van Trump kwamen achter Carrey aan nadat hij een weinig vleiend portret schilderde van voormalig first lady Melania Trump, en noemde het stuk hypocriet en seksistisch.

7 Alessandra Mussolini ook niet

Maar wat intenser was, was het heen en weer dat Jim Carey had met de dochter van de overleden Italiaanse dictator Benito Mussolini. Mussolini werd door zijn volk vermoord vanwege zijn repressieve regime nadat hij de Tweede Wereldoorlog had verloren voor Italië. Zijn kleindochter, Alessandra Mussolini, is nog steeds zeer actief in de extreemrechtse Italiaanse politiek. Carrey, die Donald Trump vaak van fascisme beschuldigde, tekende een foto van Mussolini's lijk toen het ondersteboven werd opgehangen zodat het Italiaanse volk kon spotten en spugen. Toen hij de foto plaatste, zei Mussolini: "Je bent een klootzak." Carrey zei dat de Italiaanse politicus "het kwaad verdedigde" en weigerde zich te verontschuldigen voor de foto. De twee belandden in een grote Twitter-oorlog die dagen duurde. In 2022 kondigde Carrey aan dat hij een pauze nam van zijn politieke kunst.

6 Carrey beweert dat verschillende atleten van zijn werk houden

In een interview met W zei Carrey: "Ik wil niet echt de namen van mensen geven, maar ik heb veel grote atleten die door [naar mijn huis] komen die bepaalde dingen willen zien, wat hen ook inspireert." Het tijdschrift Gier vermoedde wie sommige van die atleten zouden kunnen zijn. Eén NBA-kampioen is echter een vocale fan en zal binnenkort in detail worden genoemd.

5 Russell Westbrook (naar verluidt)

Vulture vermoedde dat sommige van Carrey's atletenfans San Diego Charger Von Miller zouden kunnen zijn, die notoir excentriek is en een beetje een kunstverzamelaar, en zwaargewicht bokskampioen Mike Tyson. Hoewel, Tyson werd voorgesteld als een grap door het tijdschrift, dus er is geen bewijs om te bewijzen dat hij een fan is van Carrey's kunst. Eén naam die door Vulture wordt genoemd, is echter logisch: Russell Westbrook. Westbrook staat erom bekend dat hij met andere beroemde sterren over zijn ellebogen wrijft, en het zou niet vreemd voor hem zijn om beschermheer te zijn van een acteur die schilder is geworden.

4 David Bushell

Directeur Bushell is duidelijk een fan van Carrey's werk, want hij is degene die de wereld erover heeft verteld. Bushell regisseerde Jim Carrey: I Needed Color, de virale minidocumentaire die Carrey's talent aan de wereld onthulde. Of hij al dan niet een Jim Carrey-origineel bezit, is onbekend.

3 Chyler Leigh

Toen Jim Carrey: I Needed Color viraal ging, was de Supergirl-ster een van de eersten die lovende woorden over de kunst van de acteur tweette."Ik wil er een", was slechts een van de complimenten die de tv-ster aan Carrey gaf. Of ze er ooit een heeft opgepikt, is onbekend, maar ze is zeker een fan.

2 Brett Dier

Deze ster van Jane The Virgin tweette ook lof voor het werk van Jim Carrey toen de mini-doc online rondjes begon te maken. Hij is ook een fan van Jim Carrey's acteerwerk, en in een Instagram-bericht zei Dier dat Carrey's show Kidding hem in het openbaar in zijn broek liet poepen omdat hij zo hard moest lachen. Bruto, maar vleiend.

1 Lebron James

Zoals hierboven vermeld, liet Carrey doorschemeren dat hij enkele fans heeft die zeer beroemde atleten zijn. Een daarvan, en dit is een bewezen feit, is Lebron James. James was een van de eersten en een van de meest spraakmakende fans die Carrey complimenteerden. Hij is misschien wel de beroemdste persoon en was een van de eersten die de kunst van Carrey zong toen de documentaire uitkwam. Lebron vroeg Jim Carey onmiddellijk wanneer hij een van zijn schilderijen kon krijgen en de acteur nodigde Lebron via Tweet bij hem thuis uit. Toen Carrey zei dat er spraakmakende atleten naar zijn huis kwamen om zijn schilderijen te bekijken, verwees hij hoogstwaarschijnlijk naar de NBA-kampioen. Lebron zou minstens één van Jim Carrey's originelen bezitten. Opgemerkt moet worden dat Lebron een vrij prominente kunstverzamelaar is en stukken bezit die zijn gemaakt door verschillende andere bekende kunstenaars.

Aanbevolen: