Beroemdheden die vrienden bleven nadat ze met dezelfde persoon hadden gedate

Inhoudsopgave:

Beroemdheden die vrienden bleven nadat ze met dezelfde persoon hadden gedate
Beroemdheden die vrienden bleven nadat ze met dezelfde persoon hadden gedate
Anonim

Hoewel sommige beroemdheden, zoals Ed Sheeran, Joe Jonas en Meryl Streep, liefde hebben gevonden bij mensen die niet beroemd zijn, zijn anderen aangetrokken tot medesterren die hun levensstijl begrijpen. Blake Lively en Ryan Reynolds; Emily Blunt en John Krasinski; Catherine Zeta-Jones en Michael Douglas; Angela Bassett en Courtney B. Vance; en Beyoncé en Jay-Z zijn allemaal powerkoppels van beroemdheden die al minstens tien jaar getrouwd zijn - wat indrukwekkend is voor Hollywood-normen.

Toch is Hollywood klein, en de kans om met de beroemde ex van een beroemde vriend te daten kan groot zijn. Soms kan het daten van dezelfde persoon conflicten tussen sterren veroorzaken. Fanvergelijkingen en beschuldigingen van bedrog kunnen het voor beroemdheden moeilijk maken om met de nieuwe partner van hun ex om te gaan. Lees verder om erachter te komen welke sterren vrienden zijn gebleven ondanks dat ze met dezelfde persoon zijn uitgegaan.

8 Hailey Bieber en Kendall Jenner

Hailey Bieber en Kendall Jenner zijn al jaren besties, en zelfs het feit dat ze allebei met Justin Bieber uitgingen, kon ze niet uit elkaar halen. Naar verluidt, voordat Justin en Hailey in 2018 trouwden, had Kendall in 2015 een korte relatie met Justin. Niet alleen zijn Kendall en Hailey heel dichtbij gebleven, maar Kendall en Justin lijken ook nog steeds goed met elkaar overweg te kunnen als vrienden. Ze hebben alle drie zelfs samen een Instagram Live gefilmd tijdens de pandemische lockdowns.

7 Drake en Justin Bieber

Hailey Bieber lijkt iets met Canadezen te hebben. Voordat ze trouwde met de Canadese superster Justin Bieber, was Hailey gelinkt aan Drake. Nadat Justin en Hailey in 2016 uit elkaar gingen, werd het model gespot met Drake. Terwijl fans geloven dat Justin zijn jaloezie uitte over de vermeende relatie in een remix van Drake's "Hotline Bling", lijken Drake en Justin nu op goede voet te staan. Justin en Hailey schitterden zelfs in Drake's video voor "POPSTAR" in 2020.

6 Selena Gomez en Miley Cyrus

Miley Cyrus zou van 2006 tot 2008 met Nick Jonas zijn uitgegaan. Selena Gomez had toen een relatie met Nick van 2009 tot 2010. Gezien hun gedeelde datinggeschiedenis zou het begrijpelijk zijn als Selena en Miley niet met elkaar konden opschieten. Echter, eerder dit jaar bewezen Miley en Selena dat ze nog steeds vrienden zijn. Selena maakte een indruk van "een van [haar] oudste vrienden", Miley, tijdens haar SNL-openingsmonoloog. Miley plaatste vervolgens een bericht over de lieve schreeuw op haar Instagram.

5 Gigi Hadid en Taylor Swift

In 2008 hadden Taylor Swift en Joe Jonas een date. Joe zou het via de telefoon met Taylor hebben uitgemaakt en Taylor heeft een paar liedjes over hun relatie geschreven. Gelukkig hebben Taylor en Joe sindsdien hun verleden achter zich gelaten. Taylor's bestie Gigi Hadid ging ook uit met Joe in 2015. Taylor en toen-vriend Calvin Harris gingen zelfs op een dubbele date met Joe en Gigi. Gigi en Joe gingen na een paar maanden uit elkaar, terwijl Gigi en Taylor goede vrienden zijn gebleven.

4 Selena Gomez en Taylor Swift

Taylor Swift en Selena Gomez laten jongens hun vriendschappen niet in de weg staan. Selena is ook een van Taylors beste vrienden. Net als bij Gigi delen Taylor en Selena een ex. Selena Gomez ging in 2009 uit met Taylor Lautner van Twilight. Nadat ze uit elkaar gingen, kwamen de Taylors bij elkaar. Hoewel ze geen van beiden bij Taylor Lautner terechtkwamen, zijn Selena en Taylor beste vrienden gebleven.

3 Nikki Reed en Nina Dobrev

Voormalige Vampire Diaries-sterren Nina Dobrev en Ian Somerhalder hadden meer dan drie jaar een relatie voordat ze in 2013 uit elkaar gingen. Sommige fans vonden het verdacht toen Ian in 2015 trouwde met Nina's vriendin Nikki Reed. Maar in 2017, Nikki, Nina, en Ian verpletterde de geruchten dat er kwaad bloed onder hen was. Nina plaatste een foto met Nikki en Ian met het onderschrift "Afscheidsdiner met team Somereed! Zo goed om bij te praten met deze goofballs."

2 Courteney Cox en Jennifer Aniston

Vrienden op het scherm Courteney Cox en Jennifer Aniston zijn ook beste vrienden in het echte leven, en het delen van een ex heeft hen er niet van weerhouden er voor elkaar te zijn. Jennifer en Counting Crows-muzikant Adam Duritz hadden naar verluidt een relatie in 1995. Courteney dateerde toen met Adam een paar jaar nadat zijn relatie met haar costar was geëindigd. Courtney en Adam zouden elkaar hebben ontmoet toen ze speelde in de videoclip van Counting Crows voor 'A Long December'.

1 Drew Barrymore en Kristen Wiig

Drew Barrymore steunde haar volledig toen haar vriendin Kristen Wiig begon te daten met haar ex-vriend, Fabrizio Moretti van The Strokes. Drew en Fabrizio hadden vijf jaar een relatie voordat ze in 2007 uit elkaar gingen. In 2011 begon de relatie tussen Kristen en Fabrizio. Voordat Kristen en Fabrizio uit elkaar gingen in 2013, sprak Drew haar steun uit voor hun relatie met Allure. Ze zei: "Het lijkt passend dat ze elkaar zouden vinden. Ik dacht: 'Ja, natuurlijk, dat is volkomen logisch.'"

Aanbevolen: