Amber Portwood zal niet stoppen met vechten voor haar kinderen na het verliezen van de voogdij over zoon

Inhoudsopgave:

Amber Portwood zal niet stoppen met vechten voor haar kinderen na het verliezen van de voogdij over zoon
Amber Portwood zal niet stoppen met vechten voor haar kinderen na het verliezen van de voogdij over zoon
Anonim

Amber Portwood heeft een hartverscheurende verklaring afgelegd nadat ze de voogdij over haar vierjarige zoon James verloor. Een rechterlijke uitspraak verleende haar ex Andrew Glennon de enige wettelijke en fysieke voogdij over hun kind.

Amber Portwood beweert dat ze 'alles heeft gedaan' dat de rechter haar opdroeg te doen

The Teen Mom OG-ster, 32, heeft nu de reacties op haar Instagram-pagina gesloten - maar niet voordat ze op een fan had gereageerd en beweerde dat haar "zoon zal lijden". Portwood beweert ook dat ze "alles deed wat de rechtbank haar had opgedragen" om de permanente voogdij over haar zoon te krijgen. In een aparte verklaring aan Us Weekly zei Portwood: "Ik heb zo hard gewerkt om mezelf te verbeteren en mijn relaties met mijn kinderen te verbeteren. Hoewel ik altijd openhartig ben geweest over mijn drugsmisbruik in het verleden en worstelt met psychische aandoeningen, moet een persoon de kans krijgen om zichzelf te verlossen en niet vast te zitten aan hun problemen uit het verleden, "vertelde de realiteit aan de publicatie.

"Ik heb jaren besteed aan het herbouwen van bruggen en heb alles gedaan wat van mij werd gevraagd, inclusief 21 negatieve drugstesten ondergaan en meerdere psychologische evaluaties ondergaan, als je weg niet perfect was, maar je hebt hard gewerkt om te worden een beter, stabieler en zorgzaam persoon vandaag, blijf doorgaan zoals ik wil. Ik zal nooit stoppen met vechten voor mijn kinderen van wie ik meer dan wat dan ook hou, "voegde ze eraan toe.

Amber Portwood's ex zal hun zoon van Indiana naar Californië verhuizen

De verklaring van Portwood komt nadat een rechter in Indianapolis haar ex-partner Andrew Glennon de enige wettelijke en primaire fysieke voogdij over hun kind heeft verleend. De rechter keurde ook het verzoek van de 38-jarige Glennon goed om zijn zoontje James van Ambers thuisstaat Indiana naar zijn ouderlijk huis in Californië te verhuizen. De rechter beval Glennon echter om "de mening van de moeder te zoeken en in overweging te nemen alvorens belangrijke beslissingen te nemen met betrekking tot de medische behandeling, het onderwijs en de religie van het kind."

Portwood en Glennon kregen allebei de opdracht om de komende zes maanden maandelijks een drugsonderzoek te ondergaan. Portwood moet ook "deelnemen aan individuele counseling met de counselor van haar selectie en alle aanbevelingen van de counselor opvolgen." In een kleine overwinning voor de Marriage Boot Camp-ster, stemde de rechtbank ermee in dat Portwood voor het eerst sinds 2019 een overnachting bij James kan hebben. De nieuwe regeling begint met drie dagen per maand bezoek voor Portwood, afwisselend Californië en Indiana.

Amber Portwood heeft een lang crimineel rapblad

De strijd tussen Portwood en Glennon begon in juli 2019, nadat de moeder van twee was gearresteerd. Ze werd beschuldigd van twee tellingen van huiselijk geweld en één telling van criminele roekeloosheid met een dodelijk wapen nadat ze Glennon zou hebben aangevallen terwijl hij hun zoon James vasthield. In oktober 2019 pleitte Portwood schuldig aan twee aanklachten wegens huiselijk geweld en intimidatie. Ze werd veroordeeld tot 906 dagen voorwaardelijk en kreeg de opdracht om 26 weken ouderschapslessen te volgen.

Gary Shirley, de ex van Amber Portwood, getuigde in haar voordeel

Voormalig 16 en zwangere en zwangere ster Portwood begon te daten met Glennon begon in 2017. Ze verwelkomde James in mei 2018. Amber is ook moeder van de 13-jarige dochter Leah Leann, die ze deelt met haar ex Gary Shirley, 35. Shirley heeft de fysieke voogdij over Leah en pleitte ervoor dat zijn ex de volledige voogdij over haar zoon behoudt in de rechtbank.

Aanbevolen: