DaBaby hint naar comeback, gebruikt zijn dochter om fans te overtuigen dat hij niet is geannuleerd

Inhoudsopgave:

DaBaby hint naar comeback, gebruikt zijn dochter om fans te overtuigen dat hij niet is geannuleerd
DaBaby hint naar comeback, gebruikt zijn dochter om fans te overtuigen dat hij niet is geannuleerd
Anonim

DaBaby heeft al bewezen een succesvolle muzikale artiest te zijn. Hij maakte het groot en stond op het punt om te stijgen, toen hij de ultieme fout maakte die hem uiteindelijk zijn hele carrière zou kosten.

Zijn carrière zou dit jaar helemaal niet eindigen, maar nadat hij tijdens een live concert minachtende opmerkingen had gemaakt aan de LGBTQ+-gemeenschap, keek DaBaby pijnlijk één voor één toe, zijn contracten werden geannuleerd, zijn shows werden beëindigd, en zijn fans annuleerden hem officieel volledig.

DaBaby is net weer opgedoken en hij gebruikt een video van zijn dochter om zijn voormalige fans ervan te overtuigen dat hij niet volledig is geannuleerd, en in de clip hint hij naar een nieuw plan dat hij moet maken om een officiële come- terug.

DaBaby weigert te worden geannuleerd

Fans zijn al voorbij DaBaby gekomen. Hij maakte in hun ogen een onomkeerbare fout en is nu al afgezegd. Hij kwam langs om sorry te zeggen en te proberen het goed te maken, maar zijn verontschuldiging was niet voldoende voor fans, en het werd duidelijk gemaakt dat hij officieel uit de wereld van rapmuziek is verdreven.

Het lijkt erop dat DaBaby de kans heeft gehad om de eerste schok van de terugslag waarmee hij te maken kreeg van zich af te schudden, en hij zinspeelt nu op een terugkeer, zij het een wending van hoe hij oorspronkelijk dacht dat zijn carrière eruit zou zien.

Hij plaatste een zorgvuldig geplotte video waarin hij zijn schattige dochter gebruikte om een meer intieme, persoonlijke kant van zichzelf te onthullen. DaBaby zag er gelukkig en zelfverzekerd uit en liet het kleine meisje zien dat precies op hem lijkt, en hij schreef een heel terughoudend briefje waarin hij suggereerde dat hij zijn geluk zou beproeven in de R&B-gemeenschap.

Het was sluw, suggestief en had mogelijk een grap kunnen zijn, maar de meeste fans denken dat dit een sluwe, nonchalante manier was om DaBaby te laten doorschemeren dat zijn comeback nabij is en dat hij van muziekgenres verandert om dingen te laten werken.

Is een comeback mogelijk voor DaBaby?

DaBaby lijkt er zeker van te zijn dat hij zijn geluk zal beproeven in een nieuw muziekgenre, in de hoop geaccepteerd te worden door de R&B-gemeenschap, aangezien de rapwereld hem niet langer omarmt.

De schattige video met zijn dochter toont zijn zang en het is gemakkelijk te zien dat zijn passie voor het maken van muziek sterk blijft, en hij heeft de stem om hem naar de finish te dragen, als fans hem weer in hun hart toelaten.

Sommige fans dachten dat hij een sarcastische grap maakte door te hinten naar het overschakelen naar R&B, terwijl anderen denken dat hij de wateren aan het testen is om te zien of er enige hoop is om van versnelling te veranderen en muziek te produceren die goed zal worden ontvangen, ondanks zijn recente blunder.

De tijd zal het zeker leren.

Aanbevolen: