Michael Fassbender verwoest fans nadat hij is afgebeeld met 'His Baby

Michael Fassbender verwoest fans nadat hij is afgebeeld met 'His Baby
Michael Fassbender verwoest fans nadat hij is afgebeeld met 'His Baby
Anonim

Michael Fassbender is nu voor het eerst vader, volgens rapporten.

De 12 Years A Slave-acteur werd maandag afgebeeld terwijl hij een baby wiegde terwijl hij zijn vrouw Alicia Vikander steunde op de set van Irma Vep in Parijs.

De acteur, 44, zag er comfortabel en op zijn gemak uit terwijl hij de baby vasthield terwijl hij zijn vrouw aan het werk zag aan haar aankomende HBO-serie. Terwijl Michael met de baby over de set liep, zag Alicia, 32, haar weg naar haar caravan in een pluizig wit gewaad en slippers.

Het is de eerste keer dat Michael is gezien met een baby en er zijn geen verdere details vrijgegeven door het paar of hun vertegenwoordigers.

Ondertussen waren die-hard stans van Fassbender zowel blij als verwoest dat hun verliefdheid nu een gecertificeerde zaddy was.

"IK BEN HUILEN OM MICHAEL FASSBENDER DIE ZIJN BABY HOUDT. OMG," schreef een persoon online.

"Ik huil niet om foto's van Michael Fassbender die zijn baby vasthoudt… Ik heb altijd gehoopt dat het onze baby zou zijn… maar weet je… gefeliciteerd," voegde een tweede eraan toe.

"Verdomme, mijn liefde is nu een vader! IDC zou ik nog steeds doen!" een derde stemde in.

In oktober 2020 leken Vikander en Fassbender gelukzalig verliefd toen ze samen op pad gingen in Stockholm. Het stel genoot van een romantisch uitje in de Zweedse hoofdstad om de 32e verjaardag van de actrice van The Danish Girl te vieren.

Alicia bedekte haar vermeende zwangerschapsbult met een wijde grijze sweater, die ze gelaagde met een Louis Vuitton shearling jas.

Nadat de foto's tevoorschijn kwamen, waren fans ervan overtuigd dat ze zwanger was.

"Ik eet mijn hoed op als ze [Vikander] niet zwanger is!" één tweet tegelijk gelezen.

"let op mijn woorden: juffrouw alicia vikander is zwanger, " verklaarde een andere opmerking.

"ik hoop dat deze laatste geruchten over de zwangerschap van Alicia Vikander van de baby van Michael Fassbender waar zijn", luidt een hoopvolle tweet.

Oscar-winnende Vikander en Oscar-genomineerde Fassbender ontmoetten elkaar toen ze samen schitterden in het romantische drama The Light Between Oceans, uitgebracht in 2016.

Tegen de tijd dat de film twee jaar later uitkwam, hadden ze een relatie. Ze weigerden er echter over te praten tijdens hun perstour.

“Ik denk dat we een duidelijke verklaring hebben afgelegd dat we bepaalde dingen alleen tussen ons houden.”

Vikander vertelde Entertainment Weekly toen hem werd gevraagd naar hun samenwerking terwijl ze aan het daten waren.

“Het was heel gemakkelijk om je te verenigen, maar dat is heel persoonlijk.”

Fassbender voegde toe: Ieder zijn ding. Ik ga niet met een volslagen vreemde over mijn privéleven praten, tenzij ik voel dat het nodig is. Waarom zou ik? ik niet.”

Ze trouwden later op Ibiza in 2017 en hebben in Lissabon en Portugal gewoond.

Aanbevolen: