Britney Spears-fans verdedigen haar nadat ze is afgebeeld terwijl ze op haar mobiel rijdt

Britney Spears-fans verdedigen haar nadat ze is afgebeeld terwijl ze op haar mobiel rijdt
Britney Spears-fans verdedigen haar nadat ze is afgebeeld terwijl ze op haar mobiel rijdt
Anonim

Britney Spears werd verdedigd door fans nadat ze werd afgebeeld terwijl ze aan het rijden was met haar telefoon in haar hand.

De waarneming komt een dag nadat haar vriend Sam Asghari schuldig was aan een klein auto-ongeluk.

De zangeres, 39, werd gezien alsof ze haar mobiele telefoon gebruikte tijdens het rijden in haar Mercedes-AMG SL 63 - ter waarde van $ 155.000 - toen ze dinsdag naar haar huis in Thousand Oaks, Californië ging.

In Californië is het illegaal om een telefoon of soortgelijk elektronisch communicatieapparaat te gebruiken, maar je kunt wel een handsfree apparaat gebruiken.

Maandag raakte Britneys vriend Sam betrokken bij het ongeval met de auto van een andere vrouw toen hij op ongeveer 10 minuten afstand van Britneys huis was, vertelden wetshandhavingsbronnen aan TMZ.

Gelukkig raakten noch de persoonlijke trainer, 27, noch de vrouw die hij sloeg gewond, en geen van beide partijen werd gedagvaard voor het ongeval.

Na de kiekjes van Britney rijden - fans waren gewoon blij om de ster achter het stuur te zien.

"Media die besloten dat ze niet genoeg achter haar aan gingen in 2007 en toen ze haar baby's kreeg? We zijn hier weer mee bezig? Laat haar met rust!" één persoon schreef online.

"Ja, ze kan eindelijk zelf rijden! Het feit dat ik zelfs dat schrijf is zo triest, zegen Britney en bevrijd Britney!" een tweede toegevoegd.

"Het jagen helemaal opnieuw … laat haar gewoon gaan voor een ritje ", viel een derde in.

Ondertussen zetten de fans van de "Toxic" zangeres zich schrap voor meer schokkende onthullingen, nadat de moeder van twee had verklaard dat ze "niet eens dichtbij" is om de volledige omvang van haar 13-jarige conservatorschap te onthullen.

Ondanks het onthullen van veel bombshells tijdens een virtuele rechtszitting vorige maand, waaronder het gedwongen zijn aan anticonceptie, liet Spears, 39, dinsdag doorschemeren dat er meer gaat komen.

Naar haar Instagram-account gaan om een afbeelding te plaatsen met de tekst 'één dag tegelijk'.

De "Sterkere" artiest onderschreef het bericht: "Dus ik zei 'het leven gaat door' in een van mijn recente berichten, maar het is altijd makkelijker gezegd dan gedaan !!!!!"

"Op dat moment voelde dat het gemakkelijkst om te zeggen, maar ik denk dat we allemaal weten dat ik nooit in staat zal zijn om los te laten en volledig verder te gaan totdat ik alles heb gezegd wat ik moest zeggen."

De Grammy-winnaar voegde toe: "… en ik ben er niet eens dichtbij !!!!"

Aanbevolen: