Sarah Michelle Gellar is $ 30 miljoen waard & leeft ver onder haar middelen (hier is hoe)

Inhoudsopgave:

Sarah Michelle Gellar is $ 30 miljoen waard & leeft ver onder haar middelen (hier is hoe)
Sarah Michelle Gellar is $ 30 miljoen waard & leeft ver onder haar middelen (hier is hoe)
Anonim

Sarah Michelle Gellar blijft een icoon van de popcultuur dankzij haar onvergetelijke rol als Buffy Summers in Buffy the Vampire Slayer. Hoewel de show bijna 20 jaar geleden eindigde, heeft Gellar nog steeds een speciaal plekje in de harten van het publiek. Door de cultureel belangrijke rol verdiende ze een ongelooflijke $ 100.000 per aflevering en vervolgens $ 350.000 per aflevering voor het laatste seizoen. Vervolgens is Gellar een buitengewoon welvarende vrouw geworden.

Met maar liefst $30 miljoen, zou je aannemen dat Gellar een uitbundige levensstijl heeft. Maar dat is helemaal niet het geval. Sterker nog, de actrice is extreem zuinig en kiest ervoor om zo bescheiden mogelijk te leven. Dit is hoe Sarah Michelle Gellar onder haar stand leeft.

10 Freddie Prinze Jr. is ook superrijk, maar het stel houdt het rustig

Sarah Michelle Gellar en Freddie Prinze Jr. zijn bijna 20 jaar getrouwd en zijn een behoorlijk machtspaar. Prinze Jr. heeft een vermogen dat analoog is aan dat van Gellar, maar het paar leeft het niet na. In plaats van zichzelf te omringen met opzichtige weelde, blijven Gellar en Prinze Jr. gegrondvest in de realiteit.

Beide fervente chef-koks die hun eigen kookboeken hebben uitgebracht, geven de voorkeur aan het maken van hun eigen meerachtige ma altijden in plaats van persoonlijke chef-koks in te huren. Evenzo doen ze hun eigen huishoudelijke taken in plaats van schoonmakers in te huren.

9 Gellar verzamelt nog steeds coupons

Sarah Michelle Gellar, ster van Buffy the Vampire Slayer, gebruikt coupons? Je kunt het maar beter geloven. Gellar heeft haar roem en fortuin nooit in de weg laten staan van haar kortingsbonnen. "Ik heb tot op de dag van vandaag kortingsbonnen gesneden", vertelde Gellar aan CNBC Make It. Dit is een van de belangrijkste manieren waarop de actrice onder haar stand leeft.

8 Ze beta alt nooit meer dan ze moet

Als superrijke celeb zou het voor Gellar vrij gemakkelijk zijn om alles te kopen wat ze maar wilde zonder zelfs maar een piek te hebben over het prijskaartje. Maar ze zorgt ervoor dat ze nooit meer beta alt dan nodig is en houdt de prijs van alles wat ze koopt in de gaten.

"Ik zal het nooit vergeten, een keer dat ik bij Bloomingdale's was en ze hadden deze kortingsbonnen - Bloomingdale's heeft echt goede kortingsbonnen - en ik nam ze allemaal mee … En iemand achter me draaide zich om en zei: 'Ik kan 'Ik kan niet geloven hoe lang je erover doet. Waarom gebruik je kortingsbonnen?'", vertelde de actrice aan CNBC. "Ik herinner me dat ik naar haar keek van, waarom zou ik meer betalen?"

7 Ze zegt dat roem niet mag leiden tot roekeloze uitgaven

Er zijn talloze beroemdheden die ooit aan de top van de wereld stonden met een vermogen van miljoenen dollars, om na jaren van roekeloze uitgaven berooid achter te blijven. Zo verloor 50 Cent al zijn geld door te veel geld uit te geven, van persoonlijke verzorging tot luxe auto's.

Dus Sarah Michelle Gellar is zich bewust van de precaire situatie waarin haar forse banksaldo haar zou kunnen achterlaten. "Alleen omdat je succesvol bent, wil nog niet zeggen dat je dwalend moet zijn in je uitgaven. Ik heb nooit geloofd daarin, " erkende ze.

6 DIY helpt haar een hoop te besparen op essentiële items

Het voortdurend kopen van essentiële alledaagse voorwerpen kan uiteindelijk een gat in je zak branden. Daarom bespaart Sarah Michelle Gellar een hoop geld door niet naar de winkel te gaan en in plaats daarvan te kiezen voor doe-het-zelfprojecten.

Zoals ze Good Housekeeping vertelde, heeft ze een "geheim reinigingswapen", dat bestaat uit "Een mix van waterstofperoxide, water, een beetje afwasmiddel en een scheutje citroen in een spuitfles om vlekken te verwijderen."

5 lessen uit de supermarkt

Winkelen in het kortingspad is van het grootste belang voor de zuinigheid van Gellar. Hoewel ze het leuk vindt om voedsel van goede kwaliteit te kopen, beta alt ze er zelden de volle prijs voor. Gellar onthulde een belangrijke les als het gaat om geld besparen op boodschappen.

"We winkelen bij Whole Foods, maar we vragen welke vis er in de aanbieding is. In de aanbieding betekent niet dat het slecht is! Het betekent waarschijnlijk alleen dat het overbevist is", vertelde ze aan Self.

4 Ze gelooft niet in frivole aankopen

Zoals elke beroemdheid die failliet is gegaan ontdekt, kunnen frivole aankopen snel tot rampspoed leiden. Hoewel Gellar's nettowaarde van $ 30 miljoen misschien veel lijkt, erkent ze dat ze het allemaal zou kunnen verpesten in een reeks onverstandige aankopen.

"Ik hou er nog steeds niet van om grote cheques uit te schrijven, ik hou er niet van om grote aankopen te doen", zei ze tegen CNBC en voegde eraan toe: "Ik zal teruggaan en een paar dagen naar een leren jas staren voordat ik zelfs maar koop het."

3 Ze weet hoe het is om op te groeien zonder geld

Sarah Michelle Gellar heeft geen bevoorrechte opvoeding gehad. Gellar werd opgevoed door haar alleenstaande moeder en had als kind financiële problemen. Toen ze een beurs kreeg om te studeren aan een elite prep school in Manhattan, werd ze door de andere kinderen gepest omdat ze arm was.

"Ik was anders en dat is het enige dat je niet op school kunt zijn, omdat je verbannen bent. Ik had niet het geld dat deze kinderen hadden", onthulde ze schrijnend aan de Independent. Dienovereenkomstig is Gellar nooit vergeten waar ze vandaan kwam.

2 Ze bezit een elektrische auto

Elektrische auto's hebben misschien een zwaar prijskaartje, maar ze zijn veel goedkoper om op de lange termijn te rijden. Volgens de Brindley Group "zullen elektrische voertuigen u waarschijnlijk minder kosten in de loop van het eigendom. En op basis van alleen de brandstofkosten zijn ze ook veel goedkoper in gebruik dan brandstof alternatieven." Sarah Michelle Gellar rijdt in een Prius plug-in, dus bespaart veel geld door niet afhankelijk te zijn van benzine.

1 Dit is haar filosofie als het gaat om geld uitgeven

Sarah Michelle Gellar's mantra om beneden haar stand te leven? "Waarom zou je meer betalen voor iets waar een ander minder voor beta alt?" zei ze tegen Zelf. Het is deze filosofie die haar heeft geholpen haar miljoenen te behouden, ondanks dat ze lange tijd uit de schijnwerpers is geweest. Gellar is zich er volledig van bewust dat roem vergankelijk is en zorgt ervoor dat ze zich in de toekomst nooit meer zorgen hoeft te maken over geld.

Aanbevolen: