Billie Eilish leeft ver beneden haar stand, hier is hoe

Inhoudsopgave:

Billie Eilish leeft ver beneden haar stand, hier is hoe
Billie Eilish leeft ver beneden haar stand, hier is hoe
Anonim

Billie Eilish staat erom bekend onder haar stand te leven, maar om eerlijk te zijn, dat is niet bepaald moeilijk als je "middelen" een nettowaarde van $ 53 miljoen zijn. Toch heeft ze de aandacht en lof getrokken van fans die merken dat ze een behoorlijk sober leven leidt voor iemand die net zo veel in de schijnwerpers staat als zij. De fans vinden het leuk dat een ultraberoemde beroemdheid nog steeds bescheiden genoeg is dat ze zich niet bezighoudt met flitsende dingen, of in ieder geval niet zoveel als veel van haar beroemde tijdgenoten.

Het kan verfrissend zijn om een ster te zien die volgens fans meer op hen lijkt en voor wie hun succes echt te maken heeft met hun werk en niet alleen met de glimmende dingen die ze met hun fortuin kunnen kopen. Hoewel ze pas 19 jaar oud is, oefent Billie Eilish al een goed bestedingspatroon uit. Dit is een goed voorteken voor haar carrière en haar toekomst, aangezien haar fortuin waarschijnlijk alleen maar zal blijven groeien. Dit is hoe de zangeres "Bad Guy" beneden haar stand leeft.

6 Ze koopt betaalbare kleding

Alleen omdat Billie Eilish zich de duurste merkkleding op de markt zou kunnen veroorloven als ze dat zou willen, betekent niet dat ze zich haast om die merkkledingprijzen te betalen. De zangeres staat al zo lang bekend om haar coole, casual stijl als ze in de schijnwerpers staat en wordt vaak gezien in baggy kleding en low key accessoires zoals bucket hats, beanies en fun ringen. Zelfs op een mooie rode loper lijkt Billie Eilish altijd trouw te blijven aan zichzelf en te rocken waar ze zich het prettigst in voelt in plaats van de huidige trends te kopiëren. Ze heeft ook uitgelegd dat wijde kleding ervoor zorgt dat haar lichaam meer onzichtbaar is en vrij is van sletshaming of opmerkingen over haar lichaam.

5 Ze krijgt geen dure manicure

Billie Eilish bekende ooit in een interview dat ze erg zelfbewust is over haar handen. Om deze onzekerheid te bestrijden en om zich zelfverzekerder te voelen, steekt ze haar handen vaak uit in leuke ringen en natuurlijk haar kenmerkende, onmogelijk lange acrylnagels, die vaak een felle neonkleur hebben zoals groen of geel. Dit jaar deelde ze een foto van een beschadigde vingernagel nadat ze per ongeluk de groene acrylnagel eraf had gescheurd, waardoor een verminkte en rommelig ogende nagelsituatie achterbleef. Om die reden gaat ze niet terug naar de nagelsalon. Dit is een totaal zuinige zet - die high-end, gekke manicures zouden echt dat vermogen van $ 53 miljoen kunnen opeten!

4 Ze doet doe-het-zelf haarkleur

Billie Eilish's felgroene haar werd haar kenmerkende look toen ze in 2019 explodeerde. Maar deze zuinige meid geeft geen groot geld uit in een high-end salon, maar kiest in plaats daarvan voor een meer doe-het-zelf-aanpak. Ze vertelde onlangs dat haar groene haar eigenlijk een ongeluk was; ze liet een vriendin haar haar verven en die vriendin verbrandde het uiteindelijk. Dat is een mooi gelukkig ongeluk! Ze heeft gezegd dat ze geïnspireerd kan worden om haar haar in een handomdraai te veranderen, dus de doe-het-zelf-aanpak bespaart haar ongetwijfeld duizenden.

3 Ze winkelt bij kringloopwinkels en vintagewinkels

Billie Eilish heeft vaak gesproken over haar affiniteit met kringloopwinkels en vintage winkels en zegt dat ze altijd tijd maakt om nieuwe kringloopwinkels te bekijken terwijl ze onderweg is, weg van huis en aan het werk. Ze legt uit dat kringloopwinkels meer kleding hebben die meer androgyn is en geen specifieke genderindicatoren heeft. Ze neigt naar genderneutrale kleding en zegt dat tweedehandswinkels haar meer inspireren omdat ze creatief moet zijn en niet simpelweg door de meest glanzende, trendy kleding uit het rek kan.

2 Ze woont nog steeds thuis bij haar ouders

Een chique herenhuis van miljoenen dollars is niet waar je Billie Eilish haar hoed zult zien hangen. Haar huis in Los Angeles is slechts 1, 208 vierkante voet, wat zelfs kleiner is dan de nationale gemiddelde grootte van een huis. Het heeft maar twee slaapkamers en een badkamer, maar dat is genoeg voor Billie Eilish. Ze werkt in een kleine kamer met haar broer Finneas om hun muziek te coproduceren, en het is hetzelfde huis waar ze opgroeide met haar ouders, bij wie ze nog steeds woont.

1 Ze rijdt in een simpele auto

Billie Eilish rijdt in een eenvoudige auto, met name een zwarte Dodge Charger. We moeten wel vermelden dat ze andere auto's bezit die zeker niet zo bescheiden zijn. Haar McLaren kostte haar waarschijnlijk bijna $ 200.000. Maar de derde auto die haar collectie completeert, is meer trouw aan haar bescheiden roots: een Chevrolet Suburban. Ze rijdt regelmatig in de Dodge en de Chevrolet omdat het zuiniger is en ze alleen voor speciale gelegenheden in de McLaren stapt.

Aanbevolen: