Hier is hoe Adam Levine & Behati Prinsloo nederig leeft in een herenhuis van $ 32 miljoen

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Adam Levine & Behati Prinsloo nederig leeft in een herenhuis van $ 32 miljoen
Hier is hoe Adam Levine & Behati Prinsloo nederig leeft in een herenhuis van $ 32 miljoen
Anonim

Als de meeste mensen denken aan superstermuzikant Adam Levine en zijn supermodelvrouw, Behati Prinsloo, stellen ze zich hun rijkdom voor en hun vermogen om op de meest weelderige manier te leven.

Deze twee zijn op zich misschien al grote sterren, maar hun huis in de Pacific Palisades weerspiegelt een veel relaxtere energie dan de meeste fans zouden verwachten van dit ultrarijke koppel.

Levine en Prinsloo hebben ervoor gekozen om in een huis met één verdieping te wonen dat wordt beschreven als een eigendom in ranchstijl, en hun decoratieve accenten schreeuwen op geen enkele manier 'chique' of 'luxe'. Dit is zelfs een van de gezelligste, 'huiselijke' woningen die fans ooit hebben gezien - en ze vinden het geweldig!

Adam & Behati Kick It In Comfort

Zowel Adam Levine als Behati Prinsloo zijn al een groot deel van hun leven in de publieke sfeer. Camera's flitsen altijd en alle ogen zijn altijd op hen gericht, dus toen ze op zoek waren om in hun huis te gaan zitten en hun kinderen groot te brengen, kozen ze voor een heel andere levensstijl.

Ze kozen voor een zeer ingehouden woning met een reeks dure kunstwerken en zeer dure meubels, dus maak je geen zorgen - ze ademen nog steeds klasse en verfijning - maar hun eigenlijke ontwerpstijl is veel meer ontspannen dan de meeste zou hebben aangenomen.

De texturen van hun meubels zijn allemaal erg zacht en ze hebben een reeks spreien over het meubilair, waardoor het meer aanvoelt als een comfortabel, leefbaar huis dan de grimmige, moderne, minimalistische huizen in 'showroomstijl' die zo veel andere beroemdheden worden aangetrokken.

Het draait allemaal om de kinderen

Een van de meest voor de hand liggende dingen die fans als eerste zullen opvallen aan hun huis, is het feit dat hun leven echt om hun kinderen draait. Het meubilair in hun huis is laag en Levine en Prinsloo hebben opzettelijk scherpe hoeken en randen vermeden.

“We wilden geen vorstelijke McMansion. Dat is gewoon niet wie we zijn", zei de frontman van Maroon 5, "en Behati vertelde de pers verder: "We voelden ons tot deze plek aangetrokken omdat het huiselijk aanvoelde."

Er is een enorm grasveld achterin waar de kinderen kunnen spelen, en de aardetinten die in al hun ontwerpelementen worden gebruikt, geven een zeer ontspannen gevoel.

Fans die kristallen kroonluchters, een lift en moderne elementen verwachtten, waren stomverbaasd toen ze zagen dat die typische kenmerken van een huis van beroemdheden werden vervangen door een comfortabele keuken die was ontworpen om vrienden en familie te ontvangen, en zeer gecentraliseerd rond de kinderen van het stel.

Aanbevolen: