Hoe Sarah Michelle Gellar haar nettowaarde van $ 30 miljoen behoudt

Inhoudsopgave:

Hoe Sarah Michelle Gellar haar nettowaarde van $ 30 miljoen behoudt
Hoe Sarah Michelle Gellar haar nettowaarde van $ 30 miljoen behoudt
Anonim

Actrice Sarah Michelle Gellar begon haar acteercarrière in 1983 toen ze in een tv-film verscheen An Invasion of Privacy. Sindsdien speelde ze in tal van populaire tv-series zoals Buffy The Vampire Slayer en All My Children, evenals films zoals Ik weet wat je deed afgelopen zomer en Wrede bedoelingen.

Gellar heeft naar schatting een nettowaarde van $ 30 miljoen, maar ze verdiende niet al dat geld alleen aan films en tv-series. Maar als je je ooit hebt afgevraagd hoe ze al dat geld op haar bank bewaart, aangezien ze niet meer zo veel handelt als vroeger, dan ben je hier aan het juiste adres. Blijf scrollen om meer te weten te komen!

10 Sarah Michelle Gellar doet nog steeds films en tv

Sinds haar acteerdebuut in de film An Invasion of Privacy uit 1983, is Sarah Michelle Gellar in tal van films en series verschenen. Volgens IMDB heeft ze zelfs 60 acteercredits en is ze nog steeds niet klaar. Momenteel werkt ze aan de aankomende comedyserie Hot Pink van Amazon Studios en ze zou ook de hoofdrol spelen in de dramaserie Soms lieg ik, die is gebaseerd op de gelijknamige roman van Alice Feeney.

9 Ze begon ook met stemacteren

Naast de hoofdrol in live-action films en tv-series, heeft Sarah Michelle Gellar een andere manier gevonden die haar helpt haar vermogen van $ 30 miljoen te behouden: stemacteren. Enkele van haar bekendste projecten waarin ze haar stem gaf, zijn Disney's 3D-animatieserie Star Wars Rebels en Netflix' animatieserie Masters of the Universe: Revelation, waarin zij de hoofdrol speelt.

8 De actrice was medeoprichter van een bakkerijbedrijf in 2015

In 2015 richtte de actrice samen met ondernemers Galit Laibow en Greg Fleishman het biologische bak- en lifestylemerk Foodstirs op. Als abonnementsbox voorziet Foodstirs haar klanten van gezonde en biologische bakmixen die bakken niet alleen makkelijk maar ook leuk maken. Je kunt Foodstirs-producten kopen in winkels zoals Starbucks, Whole Foods, Walmart en Amazon.

7 Gellar publiceerde ook een kookboek

Over koken en bakken gesproken, Sarah Michelle Gellar heeft in 2017 ook een kookboek gepubliceerd "Stirring Up Fun with Food", dat meer dan 115 eenvoudige maar heerlijke recepten bevat. Omdat we weten hoe gepassioneerd Gellar is over koken en bakken, zijn we er zeker van dat dit niet haar eerste of laatste kookboek zal zijn.

6 Ze doet betaalde partnerschappen op Instagram

Net zoals de meeste beroemdheden tegenwoordig, is Sarah Michelle Gellar ook begonnen met betaalde partnerschappen op Instagram. En we kunnen haar niet echt de schuld geven, want het is financieel slim om te doen. Volgens sommige bronnen kunnen mensen met maximaal 1 miljoen volgers $ 10.000 per bericht in rekening brengen. Omdat Gellar meer dan 3 miljoen volgers heeft, kan ze $ 100.000 of meer verdienen per geadverteerde post.

5 En ze verschijnt van tijd tot tijd in advertenties

Je weet waarschijnlijk dat Gellar een commercial voor Burger King heeft gemaakt toen ze vijf jaar oud was. Ze werd zelfs genoemd in een rechtszaak van McDonald's tegen Burger King omdat ze hun naam had laten vallen en misleidende beweringen deed.

Maar dat weerhield haar er niet van om in reclamespotjes te blijven verschijnen. Gellar heeft advertenties gemaakt voor bedrijven als Olay, Kroger, Maybelline en Avon.

4 Sarah Michelle Gellar verdient veel geld aan merchandise

Merchandise van shows speelt ook een grote rol als het gaat om het vermogen van Gellar. Er zijn talloze actiefiguren, Pop Funko-poppen, games en allerlei verzamelobjecten die zijn gebaseerd op Sarah Michelle Gellar en haar populaire personages zoals Buffy en de Seventh Sister uit Star Wars Rebels.

3 en 'Buffy The Vampire Slayer' roy alty's komen nog steeds binnen

Hoewel Buffy The Vampire Slayer zijn seizoensfinale in 2003 uitzond, verdient Gellar nog steeds behoorlijk wat geld met de show. Dat is vooral te danken aan herhalingen en het gebruik van de gelijkenis van de acteurs voor stripboeken. Gellar zou waarschijnlijk een normaal leven kunnen leiden met alleen de roy alty's van Buffy.

2 Ze gebruikt nog steeds coupons

Een andere manier waarop Sarah Michelle Gellar haar vermogen handhaaft, is zo eenvoudig dat je het niet zou geloven - het zijn kortingsbonnen! Ze knipt en gebruikt nog steeds coupons tot op de dag van vandaag. In een interview met CNBC Make It vertelde Gellar een grappig verhaal over hoe ze coupons gebruikte in een warenhuis toen een andere klant haar ermee confronteerde.

"Ik zal het nooit vergeten, ik was een keer bij Bloomingdale's en ze hadden deze kortingsbonnen - Bloomingdale's heeft echt goede kortingsbonnen - en ik nam ze allemaal mee, ik was aan het winkelen voor de feestdagen. En iemand achter me draaide zich om en zei: 'Ik kan niet geloven hoe lang je erover doet. Waarom gebruikt u coupons?' Ik herinner me dat ik naar haar keek van: waarom zou ik meer betalen?', zei de actrice. 'Als er een coupon is, ga ik die gebruiken. Alleen omdat je succesvol bent, wil nog niet zeggen dat je dwalend moet zijn in je uitgaven. Ik heb dat nooit geloofd."

1 Gellar heeft onthuld dat ze niet veel uitgeeft

In tegenstelling tot de meeste celebs in Hollywood die altijd pronken met hun gloednieuwe auto's, huizen en mooie merkkleding, is Sarah Michelle Geller geen fan van te veel geld uitgeven. "Ik hou er nog steeds niet van om grote cheques uit te schrijven, ik hou niet van grote aankopen", vertelde Gellar aan CNBC. "Ik ga terug en staar een paar dagen naar een leren jack voordat ik het zelfs maar koop."

Aanbevolen: