Twitter reageert op de enorme comeback van Guns N' Roses met een zeldzame livemuziektraktatie

Inhoudsopgave:

Twitter reageert op de enorme comeback van Guns N' Roses met een zeldzame livemuziektraktatie
Twitter reageert op de enorme comeback van Guns N' Roses met een zeldzame livemuziektraktatie
Anonim

Guns N' Roses heeft zojuist een epische comeback gemaakt met livemuziek nadat de wereldwijde pandemie hun plannen voor live-tours zo lang heeft verwoest. Fans waren enthousiast over hun epische terugkeer naar de livemuziekscene, en degenen die het geluk hadden om aanwezig te zijn, werden getrakteerd op een once-in-a-lifetime geschenk van de band.

Terwijl ze het podium betreden in Fenway Park in Boston, wisten fans dat dit een speciaal moment was. Guns N' Roses bleef trouw aan vorm en voldeed aan alle verwachtingen en nam hun fans mee op een krachtige, nostalgische tour van enkele van hun beste nummers.

Dat was echter niet alles, ze speelden ook een niet eerder uitgebracht nummer genaamd Silkworms dat is omgedoopt tot Absurd, en fans waren absoluut verbluft door de ervaring.

Guns N' Roses Epische Live Show

Fans hebben reikhalzend uitgekeken naar de mogelijkheid om terug te keren naar live concertevenementen, en er was geen betere manier om dit te doen dan door Guns N' Roses live te zien in Fenway Park.

De anticipatieniveaus waren hoog, de energieniveaus waren krankzinnig en de gretigheid om losgelaten te worden in een livemuziekscene nadat ze vastzaten door de wereldwijde pandemie, was een gedeelde passie van alle fans. Terwijl de menigte het park vol spanning zette, hadden ze geen idee dat ze op het punt stonden deel uit te maken van een historisch moment.

Het nummer dat hun verborgen juweeltje is geweest

Axl Rose betrad het podium en zei; "Sommigen van jullie hebben dit misschien onder een andere naam gehoord, maar dit is echt een beetje absurd om dit te proberen," en hij brak uit in het lied.

Het nummer zelf zat boordevol energie en een hele reeks woorden die verre van G-rated zijn, en fans namen het allemaal in zich op en plukten de vruchten van het moment dat ze konden zeggen ze hebben de drop van dit nummer live meegemaakt.

Axl Rose stak de draak met de inhoud van de single voor volwassenen en sprak het publiek toe door te zeggen; "Zien? Ik heb nooit zonder liefdesliedjes', vervolgde hij; "Dat was leuk. Dus je hoorde het hier als eerste, een nieuw nummer van Guns N' Roses.'

Silkworms werd oorspronkelijk uitgevoerd, in 2001, maar toen vervaagde het tot grijs en werd het nooit meer gespeeld.

Deze epische heropleving was doordrenkt van symboliek, en vertegenwoordigde de heropleving van livemuziek en de terugkeer van een van de meest legendarische bands die de wereld ooit heeft gezien, naar het grote podium.

Aanbevolen: