Twitter reageert op een oud stuk taart van de bruiloft van prins Charles en prinses Diana die voor $ 2k wordt verkocht

Twitter reageert op een oud stuk taart van de bruiloft van prins Charles en prinses Diana die voor $ 2k wordt verkocht
Twitter reageert op een oud stuk taart van de bruiloft van prins Charles en prinses Diana die voor $ 2k wordt verkocht
Anonim

Het was 1981 en de prins van Wales, Charles, trouwde met Diana Spencer, die prinses van Wales zou worden. Ze blijft een van de meest geliefde leden van de Britse koninklijke familie, naast koningin Elizabeth II. Zelfs na haar tragische overlijden door een auto-ongeluk, houdt de prinses van het volk tot op de dag van vandaag van haar vanwege haar activisme voor aids, LGBTQ+-rechten en haar vriendelijkheid ondanks de rotzooi achter de schermen tijdens haar leven. Haar nalatenschap wordt nog steeds herinnerd en haar fans hebben opgemerkt dat ze trots op haar zonen zou zijn geweest en ook een liefhebbende grootmoeder zou zijn.

Dus wanneer een veiling voor haar en prins Charles' 40-jarige bruidstaartstuk viraal gaat op internet, heeft dat mensen met zoveel vragen en reacties achtergelaten over deze bizarre situatie. Twitter-gebruikers hebben zeker hun gedurfde en eerlijke reacties op dit stuk taart dat wordt verkocht voor ongeveer $ 2.500.

De koper blijkt Gerry Layton te zijn, een privéverzamelaar uit de Engelse stad Leeds. Ondanks dat het voedsel over de houdbaarheidsdatum is, is het idee dat dit überhaupt is verkocht, belachelijk. Hoewel er geschiedenis aan het evenement is verbonden, heeft dit stuk van twee pond met het koninklijke wapenschild en een klein zilveren hoefijzer Twitter-gebruikers geschokt, meestal met afschuw. Een gebruiker vroeg of zij de enige waren die dachten dat het bijna een halve eeuw bewaren van een taart walgelijk is, en ze zijn zeker niet de enige.

Er is zelfs één gebruiker die denkt dat het idee om iets te kopen dat zal bederven belachelijk is. Ze merkten ook op dat terwijl mensen geveilde items kopen, ze mensen in nood kunnen helpen, omdat ze zelf in een moeilijke situatie verkeren.

Zoals @BaxterMnickie het stelt, roept dit de vraag op of het geld dat voor dit stuk taart wordt verkocht naar degenen gaat die voedsel nodig hebben. Een gebruiker antwoordde dat het bewaren van de bovenste laag van de cake een veelvoorkomend verschijnsel is, maar zo lang overleven is dat zeker niet. De waarde van iets uit het verleden van de Britse koninklijke familie is misschien veel, maar dit is twijfelachtig voor degenen die niet bekend zijn met deze trend die al jaren bestaat.

Gezien het feit dat NFT's mensen duizenden dollars opleveren voor zoiets eenvoudigs, lijkt het verkopen van een 40 jaar oud stuk taart enigszins normaal. Twitter-gebruiker @daveko verklaarde zelfs dat dit cakestuk van $ 2.000+ goedkoop is in vergelijking met andere bruidstaarten. Dit laat zien dat letterlijk alles dat enige historische waarde heeft, kopers veel geld zal laten betalen, zelfs als het toevallig verlopen voedsel is.

Aanbevolen: