Nightmare On Elm Street's' Robert Englund sluit zich aan bij 'Stranger Things' en horrorfans worden gek

Nightmare On Elm Street's' Robert Englund sluit zich aan bij 'Stranger Things' en horrorfans worden gek
Nightmare On Elm Street's' Robert Englund sluit zich aan bij 'Stranger Things' en horrorfans worden gek
Anonim

Op vrijdag tweette het officiële Twitter-account voor de Netflix-serie Stranger Things een reeks foto's waarop acht acteurs te zien zijn die de cast van de show zullen vervoegen voor het komende vierde seizoen.

Onder hen werd horrorfilmacteur Robert Englund, die vooral bekend is van zijn rol als Freddy Kruger in A Nightmare on Elm Street, getoond in een omgekeerde zwart-witfoto, die de alternatieve wereld belicht die bekend staat als de Ondersteboven” in de serie.

Seizoen 4 neemt kijkers mee naar Rusland, waar Hopper (David Harbour) door Russische spionnen in Kamtsjatka wordt vastgehouden. De rol van Englund in de show blijft onduidelijk. Volgens de beschrijving van het personage kunnen we echter zien dat hij een sinister element aan de plot zal toevoegen.

Na het nieuws dat Englund zich bij de cast van de populaire sci-fi-serie voegt, waren horrorfans opgetogen om te horen dat de geliefde horroracteur een deel van de show zal zijn.

GERELATEERD: Stranger Things seizoen 4 bevestigd, en fans raken psychisch over de theorie over de Russen

Twitter-gebruiker @kyliemonk zei: "De manier waarop Robert Englund in Stranger Things wordt gecast, heeft de rest van mijn jaar goed gemaakt." Een ander account met de gebruikersnaam @FreddyInSpace zei: "Er zijn verschillende levende horrorlegendes, waaronder Robert Englund, die ook ongelooflijke acteurs zijn, en het heeft me altijd gek gemaakt dat ze zo zelden grote rollen lijken te krijgen. Dus het nieuws dat Englund zich bij de cast van Stranger Things voegt, maakt me echt heel blij.”

Eerder dit jaar moest de productie van het vierde seizoen worden stopgezet vanwege de pandemie. De enige teaser die we konden krijgen was in februari van dit jaar. De show plaagde het komende seizoen met een video die Hopper levend in Rusland liet zien.

De opnames voor seizoen 4 worden binnenkort hervat. Een premièredatum is niet bekendgemaakt.

Alle drie de seizoenen van Stranger Things zijn beschikbaar om te streamen op Netflix.

Aanbevolen: