Kim Kardashian's KKW Beauty sluit zich aan bij TikTok en kondigt de lanceringsdatum van de nieuwe collectie aan

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian's KKW Beauty sluit zich aan bij TikTok en kondigt de lanceringsdatum van de nieuwe collectie aan
Kim Kardashian's KKW Beauty sluit zich aan bij TikTok en kondigt de lanceringsdatum van de nieuwe collectie aan
Anonim

Kim Kardashian's KKW Beauty heeft eindelijk meer details gedeeld over de langverwachte Classic II-collectie. Op 17 maart, drie dagen voor de oorspronkelijke release van de collectie, maakte het merk op Instagram bekend dat het had besloten de lancering van de producten uit te stellen vanwege de wereldwijde pandemie.

Fans waren zo enthousiast toen de eerste releasedatum werd aangekondigd, omdat ze al dol waren op de Celestial Skies-collectie ervoor. Zelfs tot nu de nieuwste collectie binnenkort verschijnt, staan de meeste items uit de vorige collectie nog steeds als uitverkocht gemarkeerd op de KKW Beauty-website. Om de vonk terug te brengen, kondigt Kim met een knal de lanceringsdatum van de Classic II Collection aan.

KKW Beauty sluit zich aan bij Tiktok

Terwijl Kourtney Kardashian en Kylie Jenner hun productpromoties op YouTube uitbreiden, besluit Kim TikTok te gebruiken om fans te plagen met hoe het Classic II-oogschaduwpalet en lipglosses eruitzien. De fans van de Keeping up with the Kardashians-ster zijn echter opgewonden om haar eindelijk op het platform te zien.

Caitlyn Jenner is onlangs ook lid geworden van TikTok om het revolutionaire zonnebrandmerk Lumasol van zijn vriendin te promoten. Caitlyn heeft sindsdien voor de lol meer video's gepost, dus fans kijken er naar uit om ook wat fyp-content van Kim te zien.

De Classic II-collectie

KKW Beauty-fans snakken naar de lancering van de Classic II-collectie, omdat deze de volledige kenmerkende glamourlook van Kim Kardashian voltooit. Het bevat een 10-pans oogschaduwpalet met zowel matte als glanzende aardetinten en 11 nude-tinten voor de lipglosses die kunnen worden gebruikt met de cult-favoriete Nude Crème Lipsticks.

Het Classic II Eyeshadow Palette kost $ 45, terwijl de lipglosses $ 20 per stuk kosten. Je kunt ook alle 11 tinten van de glossen krijgen met de Nude Gloss-bundel voor $ 200 of de Classic II Complete-bundel voor $ 240.

De lanceringsdatum

The Classic II Collection is eindelijk beschikbaar op de KKW Beauty-website op 20 juni om 12.00 uur PDT. Aangezien de meeste producten uit oudere collecties nog steeds uitverkocht zijn, zullen deze nieuwste producten hoogstwaarschijnlijk ook binnen een paar uur na de lancering opraken.

In het licht van deze verwachte waanzin heeft KKW Beauty ook aangekondigd dat ze bestellingen terug verwerken tegen het normale tarief van 3 tot 5 werkdagen na aankoop. Houd er rekening mee dat de producten exclusief worden uitgebracht op de officiële KKW Beauty-website.

Aanbevolen: