Survivor 41': Naseer Muttalif sluit zich aan bij jury na verblind te zijn

Inhoudsopgave:

Survivor 41': Naseer Muttalif sluit zich aan bij jury na verblind te zijn
Survivor 41': Naseer Muttalif sluit zich aan bij jury na verblind te zijn
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Survivor 41' van 17 november 2021 worden hieronder besproken!

Survivor 41 nadert officieel zijn einde, er zijn nog maar 8 schipbreukelingen over. Vorige week werd Tiffany weggestemd en werd ze het allereerste jurylid, maar tijdens de aflevering van vanavond kreeg ze niet één, maar twee andere spelers! De immuniteitsuitdaging was er zeker een om te onthouden, aangezien de Viakana-stam in twee teams was verdeeld, waardoor twee schipbreukelingen immuniteit konden verdienen.

Erika Casupanan pakte de overwinning voor het gele team, terwijl Xander Hastings immuniteit won voor het blauwe team. Om de overwinning van Xander nog beter te maken, was hij de laatst overgebleven speler die het blauwe team als beloning een stoofpot van rundvlees en kip opleverde! Terwijl ze aan het chowing zijn, ging elk team ook aan de slag om te bespreken wie ze zouden wegstemmen.

Terwijl Yellow streed om Heather weggestemd te worden, voornamelijk vanwege Shan's onophoudelijke aandringen op haar om te gaan, lijkt het alsof het plan niet doorging. Welnu, hetzelfde kan niet gezegd worden van het blauwe team, dat zich op Evvie richtte en daarin slaagde! Met Evvie in de jury lijkt het erop dat Naseer ook de boot heeft gekregen, maar zijn vertrek kwam als een schok voor ons allemaal.

Heather was het oorspronkelijke doelwit

Voorafgaand aan de immuniteitsuitdaging, maakte Shantel Smith duidelijk dat de Viakana-stam op Erika zou moeten jagen, ondanks dat Erika geen solide alliantie of enig voordeel heeft. Nou, toen Erika immuniteit won, veranderde Shan's plan van haar naar Heather - aangezien Heather een van de weinige bondgenoten is die Erika heeft.

Shan's innerlijke alliantie was er niet zo zeker van of Heather de juiste keuze was, en dankzij Ricard begon het plan te veranderen! Nadat hij Erika en Heather had benaderd, uitte Ricard zijn bezorgdheid over Naseer, aangezien Naseer veel meer een doelwit is dan Heather, vooral gezien het feit dat hij een immuniteitsidool heeft.

Nou, Heather slaagde erin om van doelwit naar safe te gaan toen Ricard de blindside naar Shan bracht, maar de maffia-pastor had er niets van! Aangezien Shan een extra stem heeft, was een kans op Naseer heel goed mogelijk, maar de aarzeling van Shan zorgde ervoor dat kijkers zich afvroegen of het plan daadwerkelijk zou worden gerealiseerd.

Naseer was totaal verblind door zijn alliantie

Survivor is zeker een spel waarin je niemand kunt vertrouwen! Het gele team, bestaande uit Ricard, Heather, Erika, Shan en Naseer, waren de eersten die naar de stamraad gingen. Terwijl Naseer dacht dat hij veilig was, leek het alsof Ricards plan om hem te verblinden, werkte.

Heather handhaafde haar Oscar-winnende optreden door het te laten lijken alsof ze zeker wist dat ze naar huis ging, een tactiek om ervoor te zorgen dat Naseer zijn idool niet zou gebruiken, en ze slaagde! Hoewel Naseer totaal overrompeld was, ging het niet gemakkelijk. De eerste stemming leidde tot een 3 - 3 stem voor Heather en Naseer, waardoor Erika, Ricard en Shan hun stem voor een van de twee opnieuw moesten uitbrengen.

Terwijl Naseer uiteindelijk de meeste stemmen kreeg en volledig overrompeld werd door zijn alliantie, ging hij als een kampioen naar buiten! De Survivor schipbreukeling heeft dit seizoen een van de beste wedstrijden gespeeld, zowel sociaal als fysiek. Hij doorstond niet alleen de verraderlijke omstandigheden van Survivor, maar hij deed het met zoveel evenwicht, gratie en natuurlijk positiviteit!

Evvie werd ook weggestemd

Hoewel de eliminatie van Naseer zeker als een schok kwam, waren fans niet al te verrast toen Evvie werd weggestemd tijdens de stamraad van het blauwe team. Deshawn, Danny, Liana stemden allemaal op Evvie, terwijl Xander, die immuniteit had, probeerde Liana uit te schakelen nadat hij van Deshawn de bevestiging had gekregen dat ze precies dat zouden doen.

Nou, niet alleen herriep Deshawn zijn woord toen hij Liana uitschakelde, aangezien hij de laatste vijf met haar heeft, maar dit ontnam Xander ook de kans om zijn idool aan Evvie te geven voor de veiligheid.

Fans waren teleurgesteld over Evvie's vertrek, in de hoop op een grote opschudding tussen de machtsalliantie, die bestaat uit Deshawn, Danny, Liana, Shan en Ricard. Kijkers wilden dat Xander in het geheim zijn idool aan Evvie had gegeven, maar Liana was de volgende optie. Hoewel het plan geweldig klonk, was het niet geweldig genoeg om te werken.

Aanbevolen: