Paris Hilton maakt indruk op Twitter in nieuwe Netflix-serie 'Cooking With Paris

Paris Hilton maakt indruk op Twitter in nieuwe Netflix-serie 'Cooking With Paris
Paris Hilton maakt indruk op Twitter in nieuwe Netflix-serie 'Cooking With Paris
Anonim

Socialite Paris Hilton is teruggekeerd naar het televisiescherm om haar eigen Netflix-serie genaamd Cooking With Paris te headlinen.

Deze kookshow leert fans koken terwijl ze 'sliving' - 'slaying' en leven, een term die is bedacht door Hilton. Het bevat talloze verschijningen van beroemdheden, een bizarre inrichting en eenvoudige kooktips terwijl de 40-jarige realityster zich een weg baant door haar kookboek met kleurcodes.

In de synopsis van de show schrijft Netflix: "Paris Hilton kan koken… een beetje. En ze zet de traditionele kookshow op zijn kop. Ze is geen geschoolde chef-kok en dat probeert ze ook niet te zijn. Met de hulp van haar beroemdheid vrienden, navigeert ze door nieuwe ingrediënten, nieuwe recepten en exotische keukenapparatuur." Ze voegden eraan toe: "Geïnspireerd door haar virale YouTube-video, zal Parijs ons van de supermarkt naar de afgewerkte tafel brengen - en misschien leert ze haar weg in de keuken."

Zoals de beschrijving luidt, verblindt Hilton zich een weg door chaotische bezoeken aan supermarkten en stelt ze de arbeiders domme vragen zoals: "Neem me niet kwalijk, meneer, wat is bieslook?"

Na het debuut op 4 augustus waren fans meteen geobsedeerd door deze show en de herkenbaarheid ervan. De gaststerren van Hilton zorgen ook voor enige bekendheid als ze door de keuken danst met haar vrienden, Kim Kardashian, Saweetie en komiek Nikki Glaser.

Een fan gutste: "CookingWithParis is echt een van de meest vermakelijke dingen die ik in een tijdje heb gezien en dit is niet eens sarcasme. Ik ben erg betrokken. Ze is een koningin."

Een ander twitterde: "Ik moest huilen van het kijken naar CookingWithParis. Ze weet niet welke blender is.. en koken is cardio HAHAH en ik leer ook een nieuw woord. Sliving!"

Een derde fan stemde in met: "CookingWithParis is al het meest iconische dat Netflix ooit heeft uitgebracht en ik ben er maar 10 minuten mee bezig. Kijken hoe ze de Lucky Charms-marshmallows in een kom scheidt, heeft meer voor mij gedaan dan enige vorm van therapie ooit heeft gehad."

Fans en critici zijn allebei enthousiast over de serie van 6 afleveringen. Criticus Alison Foreman schreef in Mashable: "Hoewel de theatrale persoonlijkheid van Hilton af en toe pijnlijk kan zijn en haar bedwelmende verzameling gezichtsmaskers uit de pandemie een beetje op de neus, is Cooking with Paris een schattige kookshow die Hilton-fans zullen waarderen."

Eater-recensent Jaya Saxena schreef over hoe "charmant" de show is. Ze zei: "Je kunt niet ontkennen dat Hilton charmant is en nog steeds erg in op de grap. Ze wankelt op haar hakken door de keuken, terwijl ze cherrytomaatjes rond een rokende pan duwt of eetbare glitter morst."

Het is officieel! Cooking With Paris is een grote hit en resoneert met het publiek, niet omdat het anderen een gevoel van doelgerichtheid opdringt. Maar eerder omdat het een gevoel van onbereikbare verwondering en hersenloos amusement geeft - terwijl het er toch in slaagt om vreemd herkenbaar te zijn.

Aanbevolen: