Paris Hilton dringt aan op haar nieuwe hashtag ParisForPresident op Twitter en Tik Tok

Paris Hilton dringt aan op haar nieuwe hashtag ParisForPresident op Twitter en Tik Tok
Paris Hilton dringt aan op haar nieuwe hashtag ParisForPresident op Twitter en Tik Tok
Anonim

Paris Hilton's klassieke muziekvideo uit 2008 heeft een comeback gemaakt en haar fans zijn geobsedeerd.

Het begin van de jaren 2000 was zowel een koortsdroom als een droom die uitkwam, een van de koninklijke dames was Paris Hilton. Eerder deze maand plaatste Hilton een paar fashion-forward en patriottische poserende foto's op haar Twitter en photoshopte ze zichzelf in het Oval Office.

Fans werden gek van de foto's en begonnen een storm van tweets met de tekst "ParisForPresident." Sindsdien is de uitdrukking een trend geworden, compleet met Hilton-aanbidders die poseren in haar koopwaar en uitdrukken hoe ze perfect zou zijn voor de baan.

De tweets en positieve verhalen uit de eerste hand van fan-interacties met Hilton stromen nog steeds binnen, en de erfgename die zakenvrouw is geworden reageert op veel van de lieve berichten op haar account. Een tweet van Hilton zelf luidt: "MakeAmericaHotAgain", vergezeld van een zwart-witfoto van haar in lingerie voor het Witte Huis.

Haar droge en soms elitaire gevoel voor humor uit haar populaire show 'The Simple Life' heerst nog steeds, maar of ze serieus is om zich kandidaat te stellen voor het presidentschap, is dubbelzinnig. Haar fans lijken haar vermogen om de Verenigde Staten te leiden echter volledig te steunen, vooral als ze het Oval Office hartvormig maakt zoals beloofd.

Hilton zette de social media-campagne voort op haar Tik Tok-account. Ze plaatste een video van zichzelf in een handvol outfits die ze bij verschillende gelegenheden zou dragen. Naast een dag als dj en een 'levend icoon', voegde ze ook een felgekleurde koraalrok en een blazerset toe die ze zou dragen als presidentskandidaat.

Eén ding is zeker, Paris Hilton weet hoe ze een publiek moet trekken en heeft haar rol als magistraat in de popcultuur geperfectioneerd. Haar overdreven persoonlijkheid is precies waarom mensen van haar houden.

Als je door haar Twitter bladert, zie je een reeks retweets van fans die haar bedanken voor haar vriendelijkheid toen ze elkaar ontmoetten. Hoewel haar "bedankjes" vermoedelijk oprecht zijn, kunnen ze ook een strategie zijn om de verkoop van merchandise en de populariteit van "ParisForPresident" te vergroten.

The Suite Life van Zack en Cody voorspelde Hilton eigenlijk als de POTUS, en nu wacht het publiek op haar volgende zet. Ze verklaarde in een video dat ze Rihanna als haar VP zou kiezen, maar haar volgers zullen moeten afwachten of ze een potentiële minister van Buitenlandse Zaken aankondigt.

Aanbevolen: