Emily In Paris' krijgt seizoen twee, maar sommige Netflix-kijkers zijn niet onder de indruk

Inhoudsopgave:

Emily In Paris' krijgt seizoen twee, maar sommige Netflix-kijkers zijn niet onder de indruk
Emily In Paris' krijgt seizoen twee, maar sommige Netflix-kijkers zijn niet onder de indruk
Anonim

Première op 2 oktober, Emily in Parijs ziet Collins in de titulaire rol als een in Chicago geboren en getogen marketingmanager. Emily Cooper wordt naar Parijs gestuurd om te werken in een luxe PR-bedrijf en past zich langzaam aan aan haar nieuwe Europese leven en is ook betrokken bij een driehoeksverhouding.

De tiendelige show van Darren Star, de maker van Sex and the City en Younger, kreeg al snel een fervent fandom, tot ongenoegen van Franse tv-recensenten. Hoewel Collins optimistisch is, is de enigszins irritante Emily meestal heerlijk en grappig, de serie zelf is niet zo mooi. Het leunt zwaar op clichés over Frankrijk en Fransen, terwijl het slechts af en toe een humoristische duik neemt in de VS.

'Emily In Paris' krijgt tweede seizoen op Netflix

De streaminggigant kondigde de verlenging op 11 november aan met een clip waarin de hoofdrolspelers de prestatie in karakter vieren.

“Deux is better than un”, schreef Lily Collins op haar sociale platforms.

“Bedankt jongens voor de liefde en steun en ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als wij!!…” voegde ze eraan toe.

Naast Collins schittert Emily in Paris ook Mean Girls op Broadway-actrice Ashley Park als de nieuwe BFF van de hoofdpersoon, Mindy. De cast bestaat uit Camille Razat, Lucas Bravo en Philippine Leroy-Beaulieu als respectievelijk Camille, Gabriel en Emily's verschrikkelijke baas Sylvie.

Nieuw in Parijs, de hoofdpersoon ontwikkelt een attractie voor Gabriel, haar benedenbuurman. Tegelijkertijd sluit ze vriendschap met Camille, een charmante vrouw die ze ontmoette bij een bloemenstand, niet wetende dat ze Gabriels vriendin is. Hoe erg Frans, toch? Oui, althans volgens de maker.

Fans reageren op 'Emily In Paris' seizoen Deux

Sommige fans van de show verwelkomden het nieuws van een tweede seizoen en wilden graag weten wat er gebeurt na de wending van de eerste seizoensfinale. Zal de nieuwe aflevering ook een cameo bevatten van Carrie Bradshaw zelf, gespeeld door Sarah Jessica Parker? We zullen zien.

In de tussentijd waren de tegenstanders van de serie niet blij om te horen dat ze een seizoen twee moeten doorstaan. Velen rouwen nog steeds om de annuleringen die de streamer eerder dit jaar maakte.

“Hoe kan de absolute puinhoop Emily in Parijs een seizoen 2 krijgen, terwijl premiejagers voor tieners worden geannuleerd. Zo'n betere show', twitterde @emilycouldhad.

“Zal het in het Frans zijn of voelt Emily zich voldoende gevalideerd om niet langer de moeite te nemen om de taal te leren en te gebruiken?” @siofranicliam wees erop.

Iemand anders bekritiseerde Emily's twijfelachtige vaardigheden op het gebied van sociale media op hilarische wijze.

“EmilyInParis was plezierige escapistische gekkigheid. Dank je. Misschien zou ze in seizoen 2 wat Instagram-inhoud kunnen schrijven die langer is dan een hashtag. En gebruik meer dan één hashtag. Of volg ik gewoon een spraakzaam stelletje?” @makesmilk schreef.

En, tot slot, een draai aan de show waar iedereen aan mee kan doen.

“Ik ben blij dat we allemaal weer een hekel hebben aan het kijken naar Emily in Parijs, maar ik hoop dat je kunt waarderen dat ze voor seizoen 2 een hardloopcommentaar van echte Franse mensen moeten toevoegen, omdat we het 100% leuker maken. Mijn huisgenoten kunnen getuigen,” merkte @carmineclaire op.

Emily in Parijs is beschikbaar om te streamen op Netflix

Aanbevolen: