Twitter is niet onder de indruk van Kourtney Kardashian's nieuwe trouwjurk

Inhoudsopgave:

Twitter is niet onder de indruk van Kourtney Kardashian's nieuwe trouwjurk
Twitter is niet onder de indruk van Kourtney Kardashian's nieuwe trouwjurk
Anonim

Gefeliciteerd Kourtney Kardashian! De realityster, 42, is officieel in het huwelijksbootje gestapt (voor de derde keer) met muzikant beau Travis Barkertijdens een prachtige ceremonie in L'Olivetta, een villa van Dolce & Gabbana in Portofino, Italië. Het intieme evenement werd bijgewoond door goede vrienden en familie, gevolgd door een extravagant diner (met enkele zeer kleine pastaporties). Kourtney en Travis leken helemaal verliefd te zijn en genoten van de opwinding van hun grote dag. Het paar had al geloften uitgewisseld tijdens een niet-officiële ceremonie in Las Vegas, Nevada, en ook een kleine gerechtsgebouwceremonie enkele dagen voorafgaand aan hun grote Italiaanse bash.

Kourtney zag er ongetwijfeld stralend uit. Maar moderecensenten waren druk bezig om hun mening te delen over haar keuze voor bruidskleding - met de kleine Dolce & Gabbana mini-jurk die zowel veel kritiek als lof oogstte. De Kardashians staan bekend om hun gewaagde modebewegingen, maar Kourtney's trouwjurk is misschien wel de meest verdeeldheid zaaiende outfit in lange tijd. Dus wat heeft Twitter gezegd over de katholiek geïnspireerde bruidslook van de nieuwe mevrouw Barker? Lees verder om erachter te komen.

8 Wat droeg Kourtney Kardashian?

Voor haar derde bruiloftslook zette Kourtney haar vorige thema voort door te kiezen voor een mini-jurk. De Dolce & Gabbana Alta Moda jurk van kant en satijn is geïnspireerd op Italiaanse lingerie uit de jaren 60. Haar hoofddeksel bevatte bloemen geïnspireerd op lokale mediterrane tuinen, evenals een afbeelding van de Maagd Maria die is gebaseerd op een van Barker's tatoeages, en vergezeld van de tekst "familie, loyaliteit, respect". Kourtney maakte haar look af met een paar tule handschoenen en kanten pumps.

7 Het was Kourtney Kardashian's droomtrouwjurk

De jurk was de belichaming van Kourtney's trouwjurkdromen.

“Het ontwerpen van mijn jurken met Domenico en Stefano was in alle opzichten een droom die uitkwam”, vertelde ze aan Vogue.

6 De katholiek geïnspireerde elementen van Kourtney Kardashian's look hebben tot controverse geleid

Katholiek geïnspireerde couture is niet nieuw. Beroemdheden hebben regelmatig outfits gedragen die zijn geïnspireerd op de katholieke iconografie, die de afgelopen jaren een trend is geworden en zijn hoogtepunt bereikte op het Met Gala van 2018, met als thema Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination. Desalniettemin was Kourtney's adoptie van strikt katholieke symbolen misschien wel het meest controversiële element van haar bruiloftslook, aangezien ze zelf niet katholiek is, en velen zeiden dat de keuze van slechte smaak was.

'Kourtney Kardashian is een gedoopte Armeens-apostolische christen', wees een gebruiker op Twitter. 'Ze had een mooie orthodoxe bruiloft kunnen hebben. In plaats daarvan koos ze ervoor om de spot te drijven met het katholieke geloof.'

5 Fans waren dol op The Veil

Een van de meest gewaardeerde elementen van Kourtney's bruidslook was haar prachtige kanten sluier met sleeplengte.

'Normaal ben ik geen sluier, maar deze sluier van de Kourtney Kardashian-bruiloft gaat huurvrij in mijn hoofd wonen. Ik ben geobsedeerd.' zei een fan op Twitter.

4 Maar haatte de jurk van Kourtney Kardashian

Hoeveel modevolgers ook van de sluier hielden, ze haatten haar jurk ronduit. De designer mini-jurk, zeiden ze, verpestte de look volledig.

'Ik haat het dat Twitter me bezorgd heeft gemaakt over de bruiloft van Kourtney Kardashian… maar als iemand wil praten over hoe die sluier een betere jurk verdiende, weet je waar ik zal zijn.' zei een account.

'Kourtney Kardashian's sluier is 10/10 maar… die jurk. Ik, ik eis gewoon dat ze onmiddellijk in de gevangenis wordt geplaatst.' een andere overeengekomen.

'Ik zag de bruidssluier van Kourtney Kardashian en het zag er magisch uit en het gaf me hoge verwachtingen van haar jurk, alleen dat ze zich zou omdraaien en er zo uit zou zien? Wtf is dit vod?' zei een andere teleurgestelde kijker.

'Ik had meer verwacht van de trouwjurk van Kourtney Kardashian… alsof het er zo verdomd raar uitzag. Haar sluier was echter alles.'

3 Sommigen dachten dat Kourtney Kardashian Travis alleen maar behaagde

De stijl van de KUWTK-ster is de afgelopen maanden sterk veranderd, waardoor sommige Twitter-gebruikers suggereerden dat de outfitkeuze was afgestemd op de smaak van haar nieuwe echtgenoot en niet die van haar.

'Ik zal voor altijd boos zijn dat Kourtney Kardashian haar bruiloftslook verspilde aan de esthetiek van haar man. Ik was toe aan een enorme bruiloft en een prachtige trouwjurk en ze gaf niets.' zei een teleurgestelde fan.

'Kourtney Kardashian is het typische "meisje dat de hele identiteit van haar man consumeert" en ik haat dat soort. Al deze goth-shit geeft grote wanhopige vibes', zei een ander.

'Het kan me niet schelen wat iemand zegt, dit is de slechtste die Kourtney Kardashian in al die jaren heeft gezien', betoogde een andere gebruiker.

2 Maar velen verdedigden Kourtney Kardashian's kledingkeuze

Terwijl moderecensenten de look aan stukken scheurden, prezen anderen de moeder van drie voor haar dappere kleermakerskeuze.

'ik wil geen kourtney kardashian trouwjurk laster horen, jullie krijgen jullie jurken bij davids bruids.' grapte een fan.

1 En zei dat mensen gewoon blij voor haar zouden moeten zijn

Anderen beweerden dat mensen gewoon blij moesten zijn voor de realityster, die jarenlang ongelukkig was in de liefde voordat ze haar nieuwe echtgenoot ontmoette.

'Kourtney Kardashian: genieten van het leven in haar liefdesbubbel en een nieuwe sfeer omarmen met haar rocksterman

Btches op het internet: Ze handelt zo dEsPeRaTe. SLECHTSTE ZIJ IS OOIT GEZOCHT.' Dus wack lmao' wees op een ander.

'Het zien van Kourtney Kardashian zooooo blij met Travis Barker nadat ze jarenlang teleurgesteld was door haar baby-papa Scott Disick, doet elk meisje geloven dat er iemand is die perfect bij je past en dat je geluk zult vinden met iemand die bedoeld is voor jou!' zei een gebruiker.

Aanbevolen: