Hier is waarom fans het hebben over het groene haar van Hilary Duff

Inhoudsopgave:

Hier is waarom fans het hebben over het groene haar van Hilary Duff
Hier is waarom fans het hebben over het groene haar van Hilary Duff
Anonim

Fans van Hilary Duff volgen haar al jaren, sinds ze speelde in de charmante films A Cinderella Story en Raise Your Voice. De actrice, die ook een getalenteerde en talentvolle zangeres is, speelt nu in de spin-off van How I Met Your Mother, en het zal interessant zijn om te zien hoe ze die rol speelt.

Hilary is ook een geweldige moeder die schattige foto's van haar kinderen op Instagram deelt, en fans hebben haar ook schoonheids- en haarkeuzes zien maken. Het volgen van Hilary op sociale media voelt als een kijkje nemen in het dagelijkse leven van een goede vriendin, en nu heeft de actrice mensen aan het praten gekregen over haar groene haar. Laten we eens kijken.

Hilary's haar

Hilary Duff heeft haar haar blauw geverfd in 2020, en ze ziet er absoluut geweldig uit, welke kleur ze ook draagt.

Onlangs vertelde Hilary Duff dat ze haar haar per ongeluk helemaal groen had geverfd.

Volgens People.com vertelde ze haar fans wat er was gebeurd in een Instagram-verhaal en zei: "Dus ik heb net een bad genomen. En ik deed een conditioner op mijn haar waarvan ik dacht dat het was voor het nemen van de koperkleur uit, zoals de paarse [conditioner]. Het bleek dat het een restant was van toen mijn haar nog groen was. En nu heb ik mijn haar weer groen gemaakt."

Iedereen die iets soortgelijks heeft gedaan, vond het geweldig om dit verhaal te horen. Hilary ziet er geweldig uit met verschillende haarkleuren, dus hoewel dit niet haar bedoeling was, vinden fans het altijd leuk om te zien wat ze met haar haar doet.

In 2016 verfde Hilary haar haar roze, en het was een super flatterende kleur. In een interview met InStyle zei ze: Tegen het einde van het filmen van Younger wist ik dat ik iets leuks met mijn haar wilde doen. Ik ga altijd op Instagram, en deze keer typte ik gewoon 'lichtroze haar'.' Ik zag een heleboel dingen en dacht, laten we dit doen. Als ik niet aan het werk ben, is het verven van mijn haar een leuke bezigheid voor mij. Ik had vorig jaar groenblauw, en heb er veel plezier mee gehad. En op Instagram doen veel mensen leuke dingen met hun haar, dus daar werd ik door geïnspireerd.”

Hilary's haar had alleen al in 2021 een paar verschillende kleuren, toen ze haar haar in februari 2021 blauw verfde.

Het is altijd leuk om een beroemdheidsexperiment met kleding en haar te zien, vooral omdat ze toegang hebben tot getalenteerde stylisten en haarstylisten en ze het geld hebben om interessante keuzes te maken. Maar Hilary Duff was niet altijd blij met haar beslissing om haar haar te verven.

Hilary heeft haar haar eerder groen geverfd tijdens de COVID-19-pandemie. Volgens The Daily Mail plaatste ze op Instagram en zei: "Jongens… de volgende keer dat ze besluit haar haar groen te verven tijdens een pandemie… wees een vriend en stop haar." Ze eindigde haar bericht met de woorden: "Liefde, duistere groene meid die met de dag grijzen ontdekt."

Volgens Glamour.com werd Hilary geïnterviewd door MTV en zei dat wanneer haar haar een andere kleur heeft dan blond, ze verandert welke kleding ze draagt en hoe ze make-upproducten kiest. Ze legde uit: In een video met MTV zegt ze dat de nieuwe tint haar doet nadenken over andere dingen. "Het is even wennen. Mijn make-up moet anders zijn, kleuren die ik draag moeten een beetje veranderen."

Hilary's nieuwe rol

Fans waren verdrietig om Younger te zien eindigen, want Hilary Duff heeft fantastisch werk geleverd door redacteur Kelsey Peters te spelen. Fans wilden Hilary ook weer met Lizzie McGuire zien spelen, want er zou een reboot komen over een oudere Lizzie.

Hilary ging naar SiriusXM's The Jess Cagle Show en zei dat de show niet geschikt was voor Disney+. Ze zei: "Dat is een beetje de strijd geweest. Ik wil het geen strijd noemen, want iedereen heeft dezelfde liefdevolle voorwaarden tussen, je weet wel, ik en Disney, maar dat was het punt. Ik denk dat ze echt proberen uit te zoeken wat voor soort inhoud ze op Disney+ willen hebben, en dat komt niet helemaal overeen met waar ik Lizzie nu zie, weet je, en ik ben erg beschermend tegen haar en ze beschermen haar erg."

Hoewel het jammer is dat er geen nieuwe Lizzie-show komt, gaat Hilary schitteren in de How I Met Your Mother spin-off How I Met Your Father. Volgens Deadline.com heeft Hulu een rechtstreekse bestelling gedaan en zal Hilary Duff een producer zijn.

Fans houden er absoluut van om de leuke haarkleur te zien die Hilary Duff kiest, en hoewel ze er natuurlijk prachtig uitziet met blond haar, is er iets speciaals aan blauw en roze.

Aanbevolen: