Ohn Diggle is de groene lantaarn van Arrowverse Maar zal David Ramsey de aankomende HBO-show leiden?

Inhoudsopgave:

Ohn Diggle is de groene lantaarn van Arrowverse Maar zal David Ramsey de aankomende HBO-show leiden?
Ohn Diggle is de groene lantaarn van Arrowverse Maar zal David Ramsey de aankomende HBO-show leiden?
Anonim

Aan het einde van de finale van de Arrow-serie van dinsdagavond opende John Diggle van David Ramsey een kleine doos die uit de lucht viel en een mysterieus groen licht bevatte. Dit bevestigde de theorie die fans al jaren hebben dat de beste vriend van Oliver Queen voorbestemd was om de Groene Lantaarn te worden, maar hoewel Ramsey open staat om die geliefde DC-held op een bepaald moment in de toekomst van de Arrowverse te portretteren, zal hij niet de ster zijn van HBO's aankomende Green Lantern-serie.

De enorme John Diggle Twist van de Arrow Finale

Afbeelding
Afbeelding

Vlak voordat John Diggle Star City verliet aan het einde van de Arrow-finale, viel er iets dat op een meteoor leek uit de lucht en landde vlak naast hem. Hij bukte zich en vond een klein doosje, en toen hij het opende, vond Diggle een heldergroen licht waarvan DC-fans weten dat het het teken is van een Green Lantern Corps-ring.

Arrow-kijkers hebben al lang vermoedens dat Diggle de Arrowverse-versie is van John Stewart, een van DC's vele Green Lanterns. Er is meerdere malen op deze mogelijkheid gesuggereerd, zoals toen een toekomstige versie van The Flash vroeg waarom Diggle zijn ring niet droeg en toen een aflevering van Arrow onthulde dat Diggle's stiefvader de achternaam Stewart heeft.

De seriefinale gaf fans schijnbaar een definitief antwoord over de toekomst van het personage, en David Ramsey zegt dat er jaren aan de gang was om te plagen.

"Na zes lange seizoenen van plagen, plagen, plagen. We hadden wel wat beperkingen van DC, dus daar moesten we een beetje in spelen. Maar het zou Arrow niet zijn als er niet eens een vraag was na die openlijke plaag, "vertelde hij aan TV Guide. "En het is een enorme plaag, en je geest gaat natuurlijk maar naar één ding: er is een ring en hij wordt dit geweldige personage en sluit je aan bij deze galactische politiegroep."

Er is een HBO Green Lantern-serie in de maak

Afbeelding
Afbeelding

Sarah Aubrey, hoofd originele inhoud van HBO Max, onthulde tijdens de recente perstour van de Television Critics Association in 2020 dat er aan een Green Lantern-serie wordt gewerkt. Greg Berlanti, die hielp bij het produceren van verschillende Arrowverse-shows zoals Arrow, The Flash en Supergirl, zal de Green Lantern HBO Max-serie produceren.

"In wat belooft onze grootste DC-show ooit te worden, gaan we de ruimte in met een Green Lantern-televisieserie, maar daar kan ik nog niets over verklappen", kondigde Berlanti aan in een verklaring.

Arrow-fans zullen teleurgesteld zijn om te horen dat de Green Lantern-serie niet de hoofdrol zal spelen in John Diggle van Ramsey, maar Ramsey steunt de show nog steeds en kijkt ernaar uit om ernaar te kijken.

“Ik heb er met Greg over gesproken en ze hebben een geweldig plan. Het klinkt fantastisch", vertelde Ramsey aan TVLine. "Mensen staan te popelen om dit universum te zien, om dit militaire corps tot leven te zien komen, en ik ben een van de mensen die zo opgewonden zijn."

Ramsey staat nog steeds open voor het spelen van een live-action Green Lantern

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel HBO's Green Lantern-serie waarschijnlijk zal voorkomen dat The CW hun eigen spin-off nastreeft met Ramsey in de hoofdrol als het iconische Justice League-lid, is er nog steeds een mogelijkheid dat hij de Lantern Corps-ring zal aantrekken en samen met zijn medehelden zal vechten op een bepaald moment in de toekomst van de Arrowverse. Ramsey heeft bevestigd dat hij die kans zou aangrijpen als hem werd aangeboden.

"Of het nu John Diggle of John Diggle Stewart is of hoe dat ook werkt, ik sta daar natuurlijk voor open", vertelde hij aan TV Guide. "Greg Berlanti echter - het is bijna zonder een vraag. Ik denk dat hij productief is. Alles waar hij met me over wil praten, ik hoor het graag."

Hoewel Ramsey de rol van John Diggle graag opnieuw zou spelen, vindt hij het leuk om het verhaal van zijn personage af te sluiten met zo'n dramatische cliffhanger.

"Het is nog steeds een open einde, en dat is de manier waarop we het wilden laten. Het was geweldig om een soort antwoord te hebben, maar we blijven met enkele vragen zitten."

Aanbevolen: