Dua Lipa verbluft in groene jurk op rode loper na splitsing van Anwar Hadid

Inhoudsopgave:

Dua Lipa verbluft in groene jurk op rode loper na splitsing van Anwar Hadid
Dua Lipa verbluft in groene jurk op rode loper na splitsing van Anwar Hadid
Anonim

Nieuwe single Dua Lipa in een limoengroene jurk met lovertjes terwijl ze woensdag het LuisaViaRoma-wintervoordeel voor UNICEF bijwoont.

De 26-jarige zangeres droeg een levendige jurk tijdens het evenement, dat werd gehouden in St. Barths in het Caribisch gebied, waardoor alle ogen op haar gericht waren.

Dua Lipa verbluft in limoengroene jurk

Dua poseerde voor foto's voor de lommerrijke achtergrond tijdens het UNICEF-evenement dat werd gehouden in St. Barths in het Caribisch gebied. Ze toonde haar geweldige lichaam in de groene jurk, die bestond uit een doorschijnende jurk met lovertjes over een limoengroene bodysuit.

De Britse Grammy Award-winnares droeg haar donkerbruine haar in een sluik geföhnd kapsel dat en ze accessoriseert met opvallende roze oorringen.

De zangeres gaf ook een optreden op het liefdadigheidsgala, gekleed in een sprankelend groen kleed. In video's die online zijn geplaatst van het evenement, wordt de schoonheid gezien terwijl ze danst met back-upartiesten terwijl het licht haar glinsterende ensemble oppikt.

Dua Lipa poseert voor rode loperfoto's na split

De 'New Rules'-zangeres is onlangs na twee jaar samenzijn gescheiden van haar modelvriend Anwar Hadid. Geruchten begonnen nadat Lipa begon te reizen tussen Los Angeles en Londen om aan haar nieuwe album te werken, terwijl Hadid in New York bleef.

Het voormalige stel had hun relatie grotendeels privé gehouden, hoewel ze foto's van elkaar op Instagram hebben geplaatst, waarbij ze beide afbeeldingen van hun Halloween-feest dit jaar delen. Lipa was meer publiekelijk close geweest met Anwars beroemde broers en zussen, Gigi en Bella Hadid.

Ze was vaak gezien en gefotografeerd samen met de modellenzusters. Geruchten over haar en Anwar's relatie begonnen nadat ze een verjaardagsfeestje van beide meisjes had gezien. Ze bevestigden hun relatie door samen te verschijnen op de Marc Jacobs New York Fashion Week-show in september 2019. Controverse volgde het paar nadat Hadid anti-vaccinatiegevoelens had geuit.

Ze vertelde Andy Cohen op Watch What Happens Live With Andy Cohen dat ze de jongste Hadid-broer of zus op een barbecue had ontmoet en hem vervolgens benaderde via zijn DM's. Het echtpaar bracht het grootste deel van 2020 door in isolatie op de familieboerderij van Anwar in Pennsylvania. Ze gaf toe dat ze hield van het rustige tempo van het leven en gebruikte de vrije tijd om haar paardrijvaardigheden te verbeteren.

De brunette schoonheid doet het duidelijk goed en plaatst tijdens de feestdagen een reeks ranzige foto's van zichzelf. Ze heeft een storm veroorzaakt op het terrein van Soho Farmhouse in Oxfordshire, waar ze onlangs verbleef.

Aanbevolen: