Is het vermogen van T-Pain gegroeid sinds 'Buy U A Drank' in 2007?

Inhoudsopgave:

Is het vermogen van T-Pain gegroeid sinds 'Buy U A Drank' in 2007?
Is het vermogen van T-Pain gegroeid sinds 'Buy U A Drank' in 2007?
Anonim

In 2007 was T-Pain een enorme hit. De rapper had net 'Buy U a Drank (Shawty Snappin') uitgebracht, wat een enorme hit was bij iedereen, van middelbare scholieren op schooldansen tot mensen van de leeftijd van T-Pain in clubs.

Het nummer zelf was een samensmelting van een handvol hits, waarbij T-Pain het teruggooide naar nummers als 'U Don't Know Me' van T. I., Lil Jon's 'Snap Yo Fingers' en zelfs 50 Cent's jam 'Gewoon een beetje.'

Kortom, het nummer was een doorslaand succes en bracht hulde aan alle hits ervoor. 'Buy U a Drank' staat zelfs op de Rolling Stone top 100 van 2007.

Maar snel vooruit naar 2021, en waar is T-Pain, wat doet hij en heeft hij nog vele miljoenen op de bank?

Wat doet T-Pain nu?

T-Pain is nog steeds actief in de muziekindustrie en hij heeft sinds 2007 een handvol albums uitgebracht. Er is ongetwijfeld geen enkele zo hoog in de hitlijsten gestegen, maar vier albums in tien jaar is niet zo verschrikkelijk.

Plus, de rapper heeft met iedereen samengewerkt, van Taylor Swift (ja, ze rapte) tot Kanye West tot Lil Wayne (natuurlijk). Die connecties moeten kloppen, toch?

Bovendien heeft T-Pain wat aandacht gekregen op sociale media vanwege zijn hilarische Instagram-fout. Hij bekende dat hij geen idee had hoe hij op sociale media moest navigeren en smeekte zijn connecties met beroemdheden om hem te vergeven dat hij ze in zijn DM's negeerde.

Ze hebben hem natuurlijk vergeven, wat bewijst dat T-Pain echt hoge vrienden heeft, zelfs als hij de laatste tijd onder de radar is gevlogen. Maar hij heeft een goed excuus; T-Pain -- AKA Faheem Najm -- is getrouwd en heeft drie kinderen.

De rapper is niet alleen een producer en songwriter, maar hij is ook de vader van Lyriq, Muziq en Kaydnz.

Wat is de netto waarde van T-Pain?

Hoewel T-Pain duidelijk aan het rollen is, kunnen bronnen het niet eens worden over hoeveel hij waard is. Sommigen zeggen $ 12 miljoen, terwijl anderen zeggen $ 10 miljoen. Weer andere bronnen suggereren dat Najm een indrukwekkende 35 miljoen dollar of zelfs 40 miljoen dollar waard is.

Afgezien van Pain zelf, zullen fans waarschijnlijk niet kunnen achterhalen wat de rapper en producer precies waard is. Te oordelen naar de bling die hij gewoonlijk draagt, en zijn algehele flitsende levensstijl, brengt T-Pain duidelijk veel geld mee naar huis.

Hij bezit meerdere luxe voertuigen, heeft een behoorlijk luxe thuisstudio plus een speelruimte (T-Pain doet Twitch-streams!), en heeft een bedrijf genaamd (en verkoopt merch voor) Nappy Boy Gaming.

Hoe verdiende T-Pain zijn geld?

Iedereen weet dat 'Buy U a Drank' de hitlijsten heeft opgeblazen, en het heeft T-Pain zeker ook wat geld opgeleverd. Het was echter meer dan dat ene lied dat hem hielp beroemd te worden en zijn waarde op te bouwen.

T-Pain tekende niet alleen bij Akon's platenlabel (Konvict Muzik), maar hij ging ook samenwerken met een heleboel andere artiesten die ook de hitlijsten opbliezen. Bovendien produceerde hij hits als 'Bartender', 'I'm Sprung' en andere favorieten uit de vroege jaren 2000.

T-Pain maakte echter niet iedereen enthousiast. Hij heeft onlangs gesuggereerd dat Usher geen fan was, en in feite een pestkop tegen hem was. Gelukkig voelt T-Pain zich tegenwoordig beter en heeft hij de studio nooit verlaten.

Hoewel hij tussen de albums door in het eerste seizoen van 'The Masked Singer' verscheen (en het ook won). Gelukkig betekende zijn overwinning een gemakkelijke promotie voor zijn album '1 Up uit 2019'.

Hoeveel kost T-Pain nu?

Die consistentie door de jaren heen heeft Pain waarschijnlijk geholpen om zijn vermogen op te bouwen. Hoewel zijn verdiensten verbleken in vergelijking met tijdgenoten als Akon (die de afgelopen decennia enorme rijkdom heeft opgebouwd), lijkt T-Pain gelukkig genoeg met zijn miljoenen.

Maar hoeveel geld verdient T-Pain nu een jaar, aangezien hij niet meer bovenaan de hitlijsten van de club staat? Hoewel hij misschien geen beloning heeft verdiend voor zijn tijd op 'The Masked Singer', verdient T-Pain nog steeds goed geld.

Bronnen zijn het niet eens over de specifieke cijfers, maar de meesten zijn het erover eens dat T-Pain ongeveer $ 3 miljoen of meer per jaar verdient. Dat komt door een combinatie van albumverkoop, merch van zijn gamebedrijf en meer.

En sinds hij streamt op Twitch, heeft T-Pain erkenning gekregen van verschillende merken. Zijn IG-berichten bevatten vaak sponcon, en hij harkt ongetwijfeld ook het geld binnen voor die partnerschappen.

Plus, T-Pain heeft zelfs gediend als adviseur voor andere artiesten. Hij is tenslotte de vader van Auto-Tune en iedereen wilde zijn succes leren imiteren. Hoewel er maar één T-Pain is, lijkt hij blij genoeg om zijn geheimen te delen met fans en collega-artiesten.

Aanbevolen: