Is het vermogen van Amber Heard gegroeid vanwege haar controverse met Johnny Depp?

Inhoudsopgave:

Is het vermogen van Amber Heard gegroeid vanwege haar controverse met Johnny Depp?
Is het vermogen van Amber Heard gegroeid vanwege haar controverse met Johnny Depp?
Anonim

Amber Heard's carrière en vermogen zijn niet zo in gevaar als sommige fans zouden hopen.

Terwijl ze hebben bewezen dat ze voor niets zullen stoppen om haar carrière te slepen en haar voor eens en voor altijd te annuleren, inclusief een petitie om haar te ontslaan uit Aquaman 2 (ook al is het nutteloos gebleken) en zweren de film mocht ze blijven, ze is aan een nieuwe fase in haar leven begonnen.

Tot nu toe was 2021 een opportunistisch jaar voor Heard. Ze heeft haar dochter verwelkomd (hoewel fans denken dat ze haar kind gebruikt om weer in de gunst van de mensen te komen), speelde in Aquaman 2 en is zichzelf aan het "re-branden". Niet dat ze in financiële problemen zit, in ieder geval niet zo erg als haar ex-man, Johnny Depp.

Dit is wat we weten over het vermogen van Heard na haar juridische problemen met Depp en nu ze zichzelf begon te "re-branden".

Weken na haar scheiding van Depp zocht Heard financiële hulp

Heard zat er financieel niet goed voor tijdens haar scheiding van Depp. Een paar weken nadat de scheiding van Heard en Depp was afgerond, probeerden hun advocaten erachter te komen of Heard partneralimentatie zou krijgen van Depp, wat hij ontkende.

Volgens Celebrity Net Worth diende Heard inkomsten- en uitgavendocumenten in bij het Los Angeles Superior Court, dat "een slecht beeld schetste van haar financiële situatie" en uitlegde waarom ze Depp nodig had om haar $ 50.000 per maand te geven partneralimentatie.

The Daily Mail heeft documenten verkregen waarin staat dat Heard van 1 januari tot 31 mei 2016 bijna $ 27.000 verdiende aan roy alty's van haar eerdere werk aan The Cleveland Show en Magic Mike XXL.

Dit was niet genoeg om de maandelijkse uitgaven van $ 44.000 te betalen die ze destijds had. Haar uitgaven in 2016 omvatten $ 10.000 per maand aan huur; $ 10.000 per maand voor entertainment, geschenken en vakanties; $ 2.000 per maand voor uit eten gaan; en $ 3.000 per maand aan ziektekosten die niet door de verzekering worden gedekt. Ze besteedde ook een gecombineerde $ 10.000 per maand aan dierenbenodigdheden en vergoedingen voor haar public relations-agent en advocaat.

Uit de documenten bleek dat ze een verleden had met hoge inkomsten en hoge uitgaven, wat betekent dat ze net zo snel verbrandde als ze het verdiende. In 2014 bedroeg haar inkomen, inclusief geld van verschillende projecten en promoties, $ 250.000, en haar uitgaven bedroegen $ 209.000, dus ze profiteerde nauwelijks van haar werk. Uit de aangiften bleek ook dat ze $ 25.000 aan spaargeld had en nog steeds restjes verdiende van haar rol in The Rum Diaries.

Destijds vermeldde het dossier niet of het inkomen van Heard door het huwelijk of de scheiding werd geschaad. Ze ontving $ 7 miljoen in een schikking toen haar scheiding van Depp was geregeld, en ze zou dat geld naar verluidt aan het Children's Hospital van Los Angeles en de ACLU hebben gegeven. Nu de rechters het goede doel onthullen of Heard hen het totale bedrag heeft gegeven, zullen we snel weten of ze het geld daadwerkelijk heeft gedoneerd of in eigen zak heeft gestopt.

Alle juridische kosten van Heard konden ook niet goedkoop zijn geweest, vooral niet toen Depp Heard voor de rechter daagde voor zijn lasterzaak. Haar partneralimentatiezaak werd later ook ingetrokken. Ze kan het niet slecht voor zichzelf doen, want ze is ongeveer $ 8 miljoen waard.

Hoe hernoemt ze? En zal het haar meer geld opleveren?

Tot nu toe lijkt het er niet op dat Heards carrière is aangetast door haar drama met Depp, die niet hetzelfde kan zeggen, nadat ze uit veel franchises is ontslagen. Producenten zeggen dat de verontwaardiging van fans om Heard ontslagen te krijgen uit Aquaman 2 in wezen zinloos was.

Ze blijft ook rollen krijgen. Meest recentelijk was ze te zien in The Stand en heeft ze een aantal aanstaande optredens in Aquaman and the Lost Kingdom, natuurlijk, en Run Away with Me.

Maar sommige mensen hebben nu de indruk dat Heard het moederschap gebruikt om weer aan de goede kant van de fan te komen. Als ze nu een baby krijgt, terwijl ze nog steeds meer drama doormaakt met Depp, ziet ze er onschuldig en moederlijk uit. Maar sommigen worden hier niet door gedwarsboomd en zeggen dat ze het alleen voor de publiciteit doet. Sommige mensen denken zelfs dat ze het moederschap gebruikt als een rebranding-tactiek om haar imago op te schonen.

Op dit moment zal alles wat Heard doet een negatieve mening krijgen van de fans die haar haten. Maar heeft het vermogen van Heard al geprofiteerd van deze re-branding? Nou, dat v alt nog te bezien, maar als ze nog steeds rollen krijgt, dan is dat eigenlijk alles wat we moeten weten. Ze heeft nauwelijks dezelfde terugslag gekregen voor haar eigen acties als Depp. Alleen de tijd zal leren of studio's minder geneigd zijn om haar te casten, of ze haar kant van het drama wel of niet geloven.

Aanbevolen: