Is het vermogen van Sandra Lee gegroeid na haar breuk met Andrew Cuomo?

Inhoudsopgave:

Is het vermogen van Sandra Lee gegroeid na haar breuk met Andrew Cuomo?
Is het vermogen van Sandra Lee gegroeid na haar breuk met Andrew Cuomo?
Anonim

Televisiechef Sandra Lee begon in 2005 met de voormalige gouverneur Andrew Cuomo te daten. Andrew had net zijn scheiding van Kerry Kennedy afgerond toen hij met Sandra begon te daten. Sandra en Andrew gingen in 2019 uit elkaar na bijna 14 jaar daten. In een gezamenlijke verklaring verklaarde het paar dat hun breuk wederzijds was omdat ze na zoveel jaren samen uit elkaar waren gegroeid. Sommigen zijn echter benieuwd of er meer in het verhaal zit. Veel fans van het paar hebben zich afgevraagd waarom Sandra en Andrew tijdens de 14 jaar van daten ooit over het huwelijk hebben nagedacht? De reden waarom zullen we misschien nooit weten. Waar we wel het antwoord op weten, is hoe het uiteenvallen van Andrew Cuomo het vermogen van Sandra Lee beïnvloedde.

Sandra Lee is meer waard dan haar ex-Andrew Cuomo

Velen zouden verwachten dat politici een hoog vermogen hebben, maar dat is niet het geval voor Andrew Cuomo. Andrew Cuomo heeft een nettowaarde van $ 5 miljoen. Terwijl de voormalige leider van de Democratische Partij ongeveer $ 40 miljoen waard is. Het vermogen van Barack kan alleen stijgen als de Netflix-deal van hem en zijn vrouw Michelle een groot succes wordt. Andrew Cuomo zou zich echter jammer moeten voelen, hij is in ieder geval meer waard dan voormalig president Donald Trump. Donald verloor ongeveer $ 600 miljoen van zijn vermogen. Binnen slechts een jaar en is nu een van de armste presidenten.

Sandra Lee daarentegen is ongeveer $ 20 miljoen waard. Sandra heeft succes gehad als beroemde chef-kok en tv-persoonlijkheid en beroemde chef-kok. Ze blijft jaarlijks meer geld binnenhalen in vergelijking met haar ex-Andrew. Inmiddels heeft Sandra niet één maar twee succesvolle kookseries op de zender Food Network. In oktober 2003 werd haar eerste serie Semi-Homemade Cooking met Sandra Lee voor het eerst uitgezonden.

Na het succes van de eerste serie gaf het Food Network-kanaal Sandra de mogelijkheid om een tweede kookprogramma te houden. Het kostte Sandra wat tijd om te beslissen wat ze nog meer naar de wereld kon uitzenden dat niet concurreerde met haar eerste. Ze realiseerde zich al snel dat kijkers graag recepten leren die tijd en geld besparen en in mei 2009 werd haar tweede kookprogramma Sandra's Money Saving Meals uitgezonden.

Sandra is niet alleen een succesvolle chef-kok, ze is ook een succesvolle auteur. Ze heeft meer dan 25 kookboeken geschreven en heeft meerdere keren in het tijdschrift Woman's World gestaan. Ze is vooral te zien in het tijdschrift als het gaat om de feestdagen.

Sandra Lee en Andrew Cuomo blijven goede vrienden

Toen Sandra Lee en Andrew Cuomo uit elkaar gingen, verkocht het paar hun prachtige huis 'Lily Pond' en ging verder met hun leven. In december 2020 was het eindelijk tijd voor het paar om te verhuizen uit het huis dat ze ooit samen deelden. Sandra nam de tijd om een foto van haar geliefde huis te plaatsen en alle dierbare herinneringen op te halen die ze in huis had.

Kort nadat Andrew Cuomo en Sandra Lee het huis verlieten dat ze in de loop van de jaren van hun relatie deelden; Andrew werd beschuldigd van seksuele intimidatie. De beschuldigingen kwamen van meerdere vrouwen en beweerden dat hij een reeks vermeend gedrag jegens hen was. Andrew ontkende ooit een van de vrouwen seksueel te hebben lastiggevallen. Hij stuurde ook een verontschuldiging voor alle opmerkingen die hij mogelijk had gemaakt en die overkwamen als seksuele intimidatie van de vrouwen. In de eerste maanden van 2021 vond gedurende vele maanden een onderzoek plaats. Gedurende die tijd kwam Alec Baldwin naar buiten om Andrew Cuomo te verdedigen na de aantijgingen die ertoe leidden dat veel fans Alec op Twitter sloegen. In augustus kwam het onderzoeksrapport binnen waarin stond dat Andrew zich schuldig had gemaakt aan het seksueel lastigvallen van 11 vrouwen tijdens zijn ambtsperiode. De beschuldigingen rond de zaak en de controverse die erop volgde, leidden ertoe dat Andrew ontslag nam.

Na het vonnis vroegen velen zich af hoe de ex-vriendin van Andrew Cuomo, Sandra Lee, zou reageren op de beschuldigingen tegen Andrew. Hoewel Sandra nooit een officiële verklaring heeft afgelegd over haar gevoelens over de beschuldigingen en het ontslag van Andrew uit zijn ambt, heeft ze wel een bericht geplaatst. Op haar Instagram-account plaatste Sandra een foto van haar op het strand die vrede en liefdevolle genezing stuurde. Velen dachten al snel dat dit een geheime boodschap was die ze naar Andrew stuurde naar aanleiding van de beschuldigingen tegen hem.

Sandra en Andrew hebben misschien geen relatie meer, maar het is duidelijk dat er geen harde gevoelens zijn tussen het paar. Ze zijn allebei verder gegaan met hun leven en hebben de tijd genomen om zich op zichzelf te concentreren. Sinds de breuk is Andrew Cuomo vrijgezel gebleven, maar we kunnen niet hetzelfde zeggen over Sandra Lee.

Sandra is sindsdien gekoppeld aan lifestyle-goeroe, acteur, schrijver en producer Ben Youcef. Ze heeft ook haar verlovingsring laten zien nadat Ben haar ten huwelijk had gevraagd terwijl ze op vakantie waren in St. Tropez in Zuid-Frankrijk. Ondanks dat ze niet meer bij Andrew Cuomo is, geeft Sandra toe dat ze altijd wat liefde voor hem in haar hart zal hebben en hem altijd het beste zal wensen. Andrew was er voor haar tijdens haar donkerste momenten toen ze in 2015 tegen borstkanker vocht. Sinds haar breuk met Andrew Cuomo is er zeker iets aan de horizon voor Sandra Lee en vanaf hier kan het alleen maar beter worden.

Aanbevolen: