Een volledige tijdlijn van de problemen van Charlie Sheen & Controverses

Inhoudsopgave:

Een volledige tijdlijn van de problemen van Charlie Sheen & Controverses
Een volledige tijdlijn van de problemen van Charlie Sheen & Controverses
Anonim

Charlie Sheen staat bekend om zijn hoofdrol in films als Wall Street en The Rookie, evenals tv-series Two and a Half Men en Anger Management. Maar hij staat nog meer bekend om zijn schandalige leven, dat sinds het begin van de jaren negentig de krantenkoppen ha alt. Gedurende zijn hele leven heeft de acteur problemen gehad met middelenmisbruik, evenals huwelijksproblemen.

In het artikel van vandaag kijken we naar het problematische leven van Sheen. Van zijn ex-vrouwen en beschuldigingen van huiselijk geweld tot drugsmisbruik en rechtszaken - blijf scrollen om meer te weten te komen over het controversiële leven van Charlie Sheen.

9 In 1990 zou Charlie Sheen per ongeluk zijn verloofde Kelly Preston hebben neergeschoten

In 1990 haalde Charlie Sheen de krantenkoppen vanwege een incident waarbij wijlen Kelly Preston, met wie hij destijds verloofd was, werd neergeschoten. Media speculeerden dat het Sheen was die Preston per ongeluk in haar arm had geschoten. De acteur, die een geschiedenis van gewelddadig gedrag heeft, ontkende de beweringen.

"Ze tilde mijn broek van de weegschaal in de badkamer en de kleine revolver die ik droeg, viel uit de achterzak van je spijkerbroek en viel op de grond en schoot een kogel tussen haar benen", zei de acteur tijdens zijn My Violent Torpedo of Truth-tour. "Dus ze werd geraakt met granaatscherven uit de toiletpot. Jarenlang dachten mensen, er was altijd dit gesprek, deze discussie over de tijd dat ik Kelly Preston probeerde te vermoorden."

8 De acteur was toen betrokken bij een prostitutieschandaal

Slechts een paar jaar na het schietincident raakte Sheen betrokken bij een andere lastige situatie. Zijn naam werd gevonden in een klein zwart boekje van de beruchte Hollywood-mevrouw Heidi Fleiss, die een prostitutiering runde voor Hollywood-beroemdheden. Zoals verwacht had Fleiss verschillende problemen met de wet en werd hij een paar keer gearresteerd. Tijdens een van haar hoorzittingen verscheen Sheen als getuige en hij bekende dat hij $ 53.000 per jaar had uitgegeven voor haar diensten.

7 In december 1996 werd hij gearresteerd voor het aanranden van zijn toenmalige vriendin Brittany Ashland

In 1996 had Charlie Sheen een relatie met pornoster Brittany Ashland, maar opnieuw ging het mis voor de Wall Street-acteur. In 1997 klaagde Ashland Sheen aan voor "aanranding, mishandeling, nalatigheid, valse gevangenisstraf en emotionele stress". Volgens de rechtszaak greep Sheen haar bij de haren en sloeg haar tegen de marmeren vloer. Ze belandde bewusteloos en had zeven hechtingen nodig voor haar gespleten lip. Ashland beweerde ook dat hij dreigde haar te vermoorden als ze iemand zou vertellen wat er was gebeurd.

6 Sheen kreeg in 1998 een beroerte door een overdosis cocaïne

Het is geen geheim dat Charlie Sheen een geschiedenis heeft van middelenmisbruik. Hij is vele malen in en uit afkickklinieken geweest. Maar zijn drugsverslaving kostte hem bijna een keer het leven. In mei 1998 nam de acteur een overdosis cocaïne en als gevolg daarvan kreeg hij een beroerte en werd hij opgenomen in het ziekenhuis. Dit gebeurde een jaar nadat hij beweerde dat deze levensstijl, met feesten, drugs en prostituees, achter hem ligt.

5 Sheen werd in december 2009 gearresteerd voor het aanranden van zijn toenmalige vrouw Brooke Mueller

Toen hij getrouwd was met actrice Brooke Mueller, zou Sheen een woordenwisseling met haar hebben gekregen, waarbij hij dreigde haar met een mes te vermoorden. Mueller belde 911 en zei dat hij "een of ander sabelblad" heeft en dat "we op dit moment mensen hebben die ons scheiden, maar ik moet het rapport indienen." Mueller beweerde ook dat Sheen haar had verteld dat hij vrienden heeft die politie zijn die hem zouden helpen. "Je kunt maar beter bang zijn. Als je iemand vertelt dat ik je vermoord. … Ik heb ex-politieagenten die ik kan inhuren die weten hoe ze de klus moeten klaren en ze zullen geen spoor achterlaten."

4 De acteur werd in 2010 in het ziekenhuis opgenomen nadat hij naakt en dronken in zijn hotelkamer werd aangetroffen

In oktober 2010 reageerde de NYPD op een telefoontje van het Plaza Hotel in New York over "een emotioneel gestoorde persoon", die Charlie Sheen bleek te zijn. De politie trof de acteur naakt en erg dronken aan in zijn hotelkamer. De vertegenwoordiger van Sheen ontkende echter dat de acteur onder invloed was. "Wat we kunnen vaststellen, is dat Charlie een allergische reactie had op bepaalde medicijnen en naar het ziekenhuis werd gebracht, waar hij naar verwachting morgen wordt vrijgelaten."

3 Charlie Sheen werd in 2014 aangeklaagd door een tandtechnicus voor aanranding en batterij

De acteur kreeg in oktober 2014 meer juridische problemen nadat hij door tandtechnicus Margarita Palestino was aangeklaagd wegens "aanranding, seksuele mishandeling en het opzettelijk toebrengen van emotionele stress". Volgens Palestino schreeuwde de acteur dat hij haar ging vermoorden toen ze een lachgasmasker over zijn mond probeerde te zetten.

Hij "greep ook [Palestino's] linkerborstgebied en trok haar scrubs, "en "met kracht op [Palestino's] borst sloeg." Palestino zei dat haar baas, tandarts George Bogen, haar vertelde dat de acteur onder invloed was van crack-cocaïne, Theradol en alcohol.

2 In november 2015 onthulde hij dat hij hiv-positief was

In november 2015 verscheen Charlie Sheen in de Today Show om te onthullen dat hij hiv-positief is. "Ik ben hier om toe te geven dat ik in feite hiv-positief ben", zei de acteur. "Ik moet een einde maken aan deze aanval, dit spervuur van aanvallen, van sub-waarheden en zeer schadelijke verhalen die gaan over het bedreigen van de gezondheid van zoveel anderen, wat niet verder van de waarheid kan zijn." Sheen onthulde dat hij vier jaar voordat hij de aankondiging deed de diagnose had gekregen en dat hij geen idee heeft hoe hij eraan kwam.

1 Zijn tweede ex-vrouw Denise Richards beweerde dat hij haar misbruikte en dreigde te vermoorden

Sheens ex-vrouw en de moeder van zijn twee kinderen, Denise Richards, beweerden dat hij had gedreigd haar te vermoorden. In 2016 klaagde Richards Sheen aan nadat hij haar en de kinderen uit hun huis had geschopt dat hij voor hen had gekocht. Tijdens het juridische proces onthulde Richards behoorlijk schokkende dingen. In een beëdigde verklaring beweerde Richards dat Sheen haar had verteld: "Als je tussen mij en de kinderen komt, zal ik je hoofd afhakken en het naar je vader sturen, en ze zullen zonder hun moeder leven, in een landhuis alleen, zonder hun moeder, en eindelijk de relatie met hun vader hebben."

Aanbevolen: