Kim Kardashian is klaar: een volledige tijdlijn van haar relatie met Kanye West

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian is klaar: een volledige tijdlijn van haar relatie met Kanye West
Kim Kardashian is klaar: een volledige tijdlijn van haar relatie met Kanye West
Anonim

Helaas zullen Kim Kardashian en Kanye West niet op de lijst staan van beroemdheden die al meer dan 10 jaar getrouwd zijn. Na zes en een half jaar huwelijk en vier kinderen stoppen ze ermee. Het was Kanye's kandidaatstelling voor het presidentschap die de laatste nagel aan de doodskist sloeg.

Aan de andere kant is Kanye de familie en hun show KUWTK beu. Tijdens hun tijd samen lanceerde Kim haar eigen schoonheidslijn, KKW Beauty, terwijl Kanye West verschillende hitalbums uitbracht, b.v. 'Life of Pablo' en 'Jesus is King'.

10 2012: Kanye en Kim begonnen elkaar te zien

Kanye en Kim begonnen elkaar in 2012 te zien en ze probeerden echt onopvallend te blijven. Kim's scheiding was immers nog niet eens rond.

De twee kenden elkaar op dat moment negen jaar, maar ze waren gewoon vrienden. Kanye was erg uitgesproken over zijn gevoelens voor Kim en beleed zelfs zijn liefde voor haar in zijn lied 'Cold' voordat ze samenkwamen: "En ik geef toe, ik was verliefd geworden op Kim, rond dezelfde tijd dat ze viel verliefd op hem…"

9 2013: hun eerste ontmoetingsgala samen

Vanuit het oogpunt van het publieke oog ontwikkelde hun relatie zich in een razend tempo. Eind 2012 maakte Kim bekend dat ze een baby verwachtten. In 2013 woonden ze samen het 'Punk: Chaos to Couture' Met Gala bij. Kim was acht maanden zwanger.

Kanye kreeg zijn droommeisje, maar hij waardeerde niet hoe openbaar haar leven is. Hij drong er bij Kim met succes op aan om meer privé te worden: "Ik realiseer me dat niet iedereen alles hoeft te weten. Ik verschuif mijn prioriteiten", vertelde ze aan DuJour.

8 2013: Welkom, Noordwest

Op 15 juni beviel Kim van haar eerste dochter, North West. Ook al werd ze moeder, Kim gaf haar carrière niet op. Sinds ze bevallen is van North, is ze net zo actief geweest als voorheen.

De naam van het meisje zorgde voor enige controverse. Mensen waren in de war: wat voor naam is North? Inmiddels is de wereld eraan gewend geraakt.

7 2013: Het AT&T-voorstel

Aangezien ze een baby hadden voordat Kanye de vraag kon stellen, deed hij het zo snel mogelijk, in oktober 2013. Hij verhuurde het hele AT&T-stadion in San Francisco en nam Kims familie en vrienden mee.

Kim, geboren in Weegschaal, dacht dat ze een verjaardag zouden vieren, dus het voorstel kwam echt als een schok. Zoals we nu weten, zei ze ja.

6 2014: hun droomhuwelijk in Italië

In de maanden voorafgaand aan de bruiloft sierde Hollywoods nieuwste powerkoppel de cover van Vogue magazine en werkten ze samen in Kanye's videoclip voor 'Bound 2'. Voor de bruiloft vloog Kim haar zussen en vrienden naar Frankrijk, waar ze een vrijgezellenfeest organiseerde. Hun repetitiediner was een enorme flex: ze organiseerden het in de Spiegelzaal van het Paleis van Versailles en ze vlogen Lana Del Rey binnen voor een verrassingsoptreden.

De Italiaanse bruiloft zelf zag eruit als een sprookje. De trouwfoto van Kim en Kanye werd Instagram's meest gelikete foto van 2014.

5 2015: Saint West, het hoogtepunt van het jaar

Kim en Kanye's eerste jaar was zonder drama en draaide om familie. In december 2015 verwelkomden ze hun eerste zoon, Saint West, in het gezin. Kanye was waarschijnlijk niet zo enthousiast over het feit dat de geboorte te zien was op Keeping Up With The Kardashians, ook al was hij verder dicht bij haar familie.

Kim deelde een foto van baby Psalm op Instagram. Hij is een preemie: hij werd 20 dagen voor de uitgerekende datum geboren.

4 2016-2018: Voor Chicago West

Met twee kinderen en imperiumachtige carrières om voor te zorgen, vlogen de jaren voorbij voor Kim en Kanye. In 2016 werd Kim onder schot beroofd in Parijs en Kanye was zo uitgebrand dat hij in het ziekenhuis moest worden opgenomen.

Kim kwam er ook achter dat ze een aandoening heeft die placenta accreta wordt genoemd en die de zaken zou kunnen compliceren als ze opnieuw zwanger zou worden. En dus kozen ze ervoor om hun derde kind via surrogaat te krijgen. Chicago West werd geboren op 15 januari 2018.

3 2019: Psalm West

Baby Psalm is de nieuwste toevoeging aan de Kardashian Jenner-clan, geboren op 9 mei 2019. Het was een geweldig jaar voor Kanye: hij bracht zijn album 'Jesus Is King' uit. Wat het paar betreft, hernieuwden ze hun huwelijksgeloften kort na de geboorte van Psalm.

Opnieuw verscheen Kim op de cover van Vogue, die een hoofdartikel over haar deed. Ze onthulde dat ze studeert om advocaat te worden en dat Kanye een bipolaire stoornis heeft.

2 2020: De presidentiële race

2020 is het jaar waarin het begon te mislukken voor Kim en Kanye - of dit is in ieder geval het moment waarop de scheuren in het openbaar zichtbaar werden. Kim veroordeelde zijn presidentiële race niet, maar ze steunde hem ook niet.

In juli vertelde hij het publiek tijdens een bijeenkomst dat ze abortus overwogen voor hun eerste kind, wat Kim duidelijk woedend maakte. Hij was degene die haar aanspoorde om meer privé te zijn, maar onthulde toch iets zo persoonlijks.

1 2021: Kim scheidt van Kanye voor haar eigen gezond verstand

De scheiding zou op handen zijn. Kim huurde Laura Wasser in, een echtscheidingsadvocaat die ook samenwerkte met Angelina Jolie en Britney Spears. Page Six onthulde dat Kim 'het huwelijk moest beëindigen omwille van haar kinderen en haar eigen gezond verstand'.

Kanye heeft er in de zomer van 2020 al over nagedacht. Hij deelde zijn race-gedachten op Twitter, om ze daarna te verwijderen. Volgens Metro twitterde hij: "Ik probeer te scheiden sinds Kim Meek ontmoette in de Warldolf voor hervorming van de gevangenis".

Aanbevolen: